Itálie, Gubbio
...Ruční sběr. ODRŮDY OLIV: Leccino, Borciona, Moraiola a další. OBDOBÍ SKLIZNĚ: 25. října - 31. prosince 2019. FILTRACE: Dekantace, odpovídá přirozenému filtrování. BARVA: Intenzivní zelená. CHUŤ: Ovocná - s nádechem trávy a květinových tónů - a s harmonickou a kulatou strukturou. OBAL: Kanistr.
Itálie, Marciano Della Chiana
... ovocnou chuť s vyváženou hořkostí a pikantností, doporučuje se na dochucení jakéhokoli pokrmu připraveného z kvalitních surovin. Formát: 500 ml. Ingredience: Olivový olej extra panenský 100% italský. Odrůdy oliv: Moraiolo, Arbequina Toscana. Systém extrakce: Lisování za studena. Období sklizně: 19. října. Metoda sklizně: Převážně mechanizovaná. Ovocnost: Intenzivní. Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem a teplem.
Portfolio (10)
Španělsko, Muro De Alcoy
... filtrováním Metoda extrakce: Studená extrakce Kyselost: ≤ 0,8% Index peroxidů: ≤ 20 Výhody: Vysoký obsah vitamínu E, polyfenolů a kyseliny olejové. To z něj činí jeden z nejzdravějších AOVE na světě. Chuť: Zeleně hořká a mírně pikantní, chuť po zelených listech, čerstvě posečené trávě, zeleném banánu a artyčokách. Aroma: Vyznačuje se vůní zelených oliv, zeleného jablka, mandlí a artyčoků. Párování: Perfektně se hodí k jakémukoli pokrmu,...
Portfolio (8)
Itálie, Maruggio
...Harmonický extra panenský Typická zlatavě žlutá barva je získávána procesem studeného lisování oliv, jejichž odrůdy jsou Oliarola a Cellina. Má vyváženou chuť, okamžitě příjemnou s nádechem mandlí. Je to ovoce střední intenzity, s příjemnými vůněmi Středomoří. Dostupné v lahvích: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – nádoba 5,00 l. Díky své jemné chuti se olivový olej Extravergine od Olive Armonico hodí k...
Portfolio (8)
Turecko, Adana
Řecko, Taxiarxes Ileias
...Naše vysoce kvalitní EVOO je: • získáváno z oliv, které jsou až 200 let staré, z proslulých řeckých odrůd, známých pro své výživové vlastnosti, jedinečné aroma a výjimečné chutě • pěstováno organicky, aby se udržely ideální podmínky pěstování po celý rok, čímž se zajišťuje dlouhověkost stromů a mikroklima každé oblasti • sklizeno mezi říjnem a prosincem, v závislosti na zralosti plodů • exportováno podle velmi přísných protokolů, během několika hodin po sklizni, což zajišťuje jejich čerstvost, jedinečné aroma a chuť, stejně jako cenné výživové látky.
Portfolio (1)
...Memecik 750 ml - Znovu Naplnitelná Láhev Bylo vyrobeno z oliv Memecik, které byly sklizeny v říjnu 2019-2020, ještě zelené. Hodnota kyselosti je maximálně 0,3 %. Studený lis byl proveden při maximální teplotě 24 °C. Bylo filtrováno, aby si uchovalo čerstvost po delší dobu. Je vhodné pro konzumaci syrové ráno. Hodnota polyfenolů: 350 mg/kg Má intenzivní ovocnou chuť a pálivost, která evokuje specifické chutě oliv Memecik, jako jsou nezralé plody, mandle a čerstvé bylinky.
Portfolio (6)
Španělsko, Cijuelas (granada)
...Campotoro vyrábí tyto olivy pro nejnáročnější gurmány, mají texturu a chuť, kterou znalci oceňují pro jejich příjemnou strukturu. S pevným a masitým srdcem a nezaměnitelnou sladkostí, tyto olivy spadají do kategorie oliv prvotřídní kvality. CARAMELIZOVANÉ PLNĚNÉ OLIVY (SLADKÉ) mají neprozkoumanou, ale překvapivou chuť. Kulinářské použití: Doporučuje se jako doplněk k předkrmům, sýrům nebo koktejlům, nebo pro přidání kreativního nádechu do vašich receptů. Náš výrobní proces nám umožňuje plnit jakoukoli olivu podle přání zákazníka a balit ji v požadovaném formátu.
Portfolio (9)
...Extra panenský olivový olej se skládá výhradně z prvního studeného lisování oliv Picual. Ty pocházejí z 120 hektarového sadu v Montoro-Adamuz. Jsou přirozeně bohaté na mononenasycené mastné kyseliny a vitamin E. Ve srovnání s jinými rostlinnými oleji má olivový olej delší trvanlivost. Méně se vstřebává do potravin a při vaření tak zanechává pouze jemnou chuť. Picual olivový olej je bez přidaných látek, zvýrazňovačů chuti nebo aromat a je ideální pro doladění specialit středomořské kuchyně. EAN: 4260394019231 Objem: 5.000 ml...
Itálie, Moio Della Civitella
... lisovány za studena, aby se zajistila olej nejvyšší kvality. Bohatý na antioxidanty, náš olej má ovocnou a mírně pikantní chuť, ideální pro zvýraznění každého pokrmu středomořské kuchyně. • Džemy a konzervy: Naše džemy a konzervy jsou vyráběny z čerstvého ovoce z Cilenta, které je sbíráno a zpracováváno s plným respektem k tradici. Bez umělých konzervantů, naše džemy si zachovávají veškerou...
Portfolio (16)
Naše olivy jsou sklízeny v období s nejvyšším obsahem polyfenolů z oliv z jižního Marmara a prodávají se nefiltrované pomocí metody studeného lisování. Raně sklizený extra panenský olivový olej má vysokou kvalitu; má svěží ovocnou chuť s tóny nezralých mandlí a zeleného jablka. Když vyzkoušíte olivové oleje Nil Queen, ucítíte vůni země a přírody na svém jazyku.
Portfolio (2)
Turecko, Sultanhisar
... VÝHODY OLIVOVÉ DRTI Je to účinné krmivo se schopností zvyšovat chuť k jídlu. Obsahuje 100% přírodní složky. Zvyšuje rychlost příjmu potravy. Šetří na krmné směsi a je ekonomické. Zvyšuje podíl tuku v mléce, výnos mléka a jeho kvalitu, spotřebu sušiny při výkrmu. Uvolňuje trávicí systém a poskytuje pocit sytosti. Zrychluje růst a zlepšuje výkonnost při výkrmu. Při pravidelném používání zabraňuje ACIDOZE. Zajišťuje zvýšení říje a plodnosti přežvýkavců a pomáhá předcházet následkům, jako je potrat. Vytváří lesk na srsti a mastnost na kůži.
... průmyslové jednotce pro drcení, třídění, separaci a výběr mandlí. Způsob biologické produkce Naše mandlové sady jsou certifikovány MPB certifikačním orgánem Certis. Naše agroenvironmentální praktiky podporují ochranu přírodních zdrojů a podporu biodiverzity. 100% Portugalské Chuť Douro na dosah. Nacházíme se ve vesnici Trevões, v São João da Pesqueira, obklopeni vinicemi, mandlovými sady a kaštanovými lesy: jednou z nejkrásnějších krajin v Portugalsku.
...zelenou chutí s náznaky hořkosti a pikantnosti, které celkově vytvářejí harmonickou chuť. Je to 100% italský extra panenský olivový olej, který je výsledkem zkušeností, úsilí a vášně, pravý extra panenský olivový olej, vyrobený ze staré tradice excelence, ale také z firmy, která je v oblasti zakotvena již léta a drží krok s nejmodernějšími metodami pěstování, sklizně a lisování oleje. Abychom...
Španělsko, Majadahonda
... organoleptické vlastnosti a je také metodou, která nejlépe zachovává nutriční hodnoty oleje, a je tedy prospěšnější. Tato pracnější metoda je ta, kterou používáme ve Valdelaseras, a je to ta, která získává esenci olivy. V našem případě je to závazek vůči našim zákazníkům. Všechny naše odrůdy jsou z Extra panenského olivového oleje, přičemž prémiová varianta je gurmánský olej, kde jsou chuť a jemnost...
Turecko, Izmir
... kyslíku ve všech vrstvách nádrže, aby se posílila chuť a aroma oliv. Hodnoty soli a pH se bezpečně měří každý týden, aby se zajistila chuť a struktura oliv. Po pasterizaci a sterilizaci jsou naše olivy plněny do plechovek o hmotnosti 0,9 kg a 2 kg v jejich oleji, který má 0,5% kyselosti, v balicím zařízení pro organické olivy bez použití jakýchkoli aditiv a ochranných chemických látek. Naše olivy jsou uchovávány v plechovkách, které jsou zevnitř potaženy přírodním pryskyřicovým nátěrem, v chladících skladech, a tím jsou dostupné pro dlouhodobé skladování.
...prezentaci a manipulaci s zbožím. Filozofie Mediterrana Feinkost je jednoduchá: Jen to nejlepší je dost dobré pro naše zákazníky. Všechny procesy v provozu jsou rodinou Tehranchi denně znovu kontrolovány. Všechny produkty jsou denně znovu kontrolovány na chuť a kvalitu.
... moderními a hygienickými zařízeními, které splňují evropské standardy, a profesionálními týmy vyrábíme kvalitní a přírodní produkty, které odpovídají technologickým požadavkům doby a potravinovému kodexu; s naší továrnou o rozloze 3.000 m2, která je umístěna na ploše 15.000 m2, jsme hrdí na to, že patříme mezi nejvýznamnější výrobce oliv v regionu. Všechny naše produkty mají certifikáty potravinového registru schválené Ministerstvem zemědělství a potravin.
Portfolio (9)
Řecko, Chania/crete
OLEJE ELEOFARM jsou čistou krétskou surovinou, která je celosvětově známá pro svou vynikající chuť, vysokou stravitelnost a zdravotní vlastnosti. Je bohatá na mononenasycené tuky, a proto je velmi prospěšná pro naše fyzické zdraví. Její výroba zahrnuje přímé lisování čerstvých oliv v mlýně. Naše exkluzivní výroba olivového oleje probíhá výhradně mechanickými metodami, s použitím studeného...
Portfolio (9)
... a pokoje jsou vybaveny klimatizací, která spojuje estetiku, praktičnost, inovaci a vynikající komfort. V restauraci servírujeme jídla z vlastní produkce. Olivový olej, uzeniny, sýry, maso a džemy, které jsou výsledkem práce zemědělské firmy a místních farmářů, zaručují "Km. Nula". Jídla, která si zachovávají veškerou chuť venkova a typické kuchyně. Interiéry restaurace a veškerý nábytek jsou z místního kamene, věrné typickému venkovskému stylu naší oblasti. Mezi sporáky pak spojujeme jednoduché a přírodní prvky země.
Portfolio (1)
Aydın Grup, téměř půl století dlouhou historií, má svou nejmladší dceřinou společnost Anatolia Konservecilik Tarım Ürünleri Gıda Sanayi Ticaret A.Ş., která se rozkládá na ploše přibližně 30 000 m2 a vyrábí na 8000 m2 uzavřené plochy. Tradiční chuť oliv, která je po staletí součástí našich stolů, ožívá v jemných rukou Anatolie, která klade důraz na výzkum a vývoj. Registrovaná značka Anatolia A.Ş...
... Ogliarola nebo Nostrana, a "Coratina", které jsou drceny na žulových mlýnech z Monte Rosa bezprostředně po dodání. Z umělecké směsi těchto dvou odrůd vzniká olej Pappalardo, jemný, ovocný a lákavý. Je vhodný na smažení a dochucování; není filtrován: z toho vyplývá omezené usazování a minimální zakalení, ale to nemění jeho chuť, naopak je to známka jeho panenskosti (kyselost 0,4 %). Extra panenský...
Francie, Evry-Courcouronnes
Olivový olej Sophonis je olej lisovaný za studena, extrahovaný pouze mechanickými prostředky. Náš olej je velmi jedinečný a vyznačuje se velmi jemnou chutí a velmi nízkou kyselostí. Má také zvláštní ovocnou chuť s jemnou vůní mladých oliv. Olej velmi dobře odolává vaření a rozvíjí celou škálu chutí. Konzumovaný v salátu nebo jako zálivka na konci jídla, oživuje a zdůrazňuje charakter pokrmu...
... větší oblibu kávy, které prošly fermentačním procesem tím nejzdravějším způsobem. Naším cílem je zajistit, aby chuť, vůně a aroma balené kávy dorazily k konečnému uživateli beze ztráty. Wellplast Valve se zaměřuje především na výrobu kávových ventilů používaných v kávovém průmyslu. Naše firma investuje veškerou svou energii do této oblasti a všechny své investice směřuje do tohoto sektoru. Naše...
Portfolio (2)
Réunion, Le Tampon
Rodinná firma, která je na trhu již 36 let a specializuje se na velkoobchod, prodáváme náš extra panenský olivový olej THEOS, lisovaný za studena, nejvyšší kvality, vyrobený z jediné odrůdy oliv KORONEIKI, která je celosvětově uznávána pro svou chuť a kvalitu. Nabízíme také širokou škálu bio oliv, BIO bramborových chipsů a BIO vanilky z ostrova Réunion. Náš olivový olej je vyráběn podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Ekologická kultivace oliv nám poskytuje olivový olej nejvyšší kvality. Společnost je certifikována ECOCERT FRANCE. Všechny dodávky jsou realizovány z Fos sur mer (13).
Portfolio (4)
Olejnický mlýn PASCHETTA HENRY byl založen v roce 1922. Nabízíme vysoce kvalitní olivový olej, díky více než 400 olivářům z Alp Haute Provence, se kterými spolupracujeme. Mlyn vyrábí a zpracovává extra panenský olivový olej s ohledem na rozumné zemědělství a zároveň zachovává tradiční techniky. Náš olivový olej má pepřovou chuť s nádechem zeleně, typickou pro odrůdu oliv aglandau (90%). Také...
Portfolio (9)
Německo, Solingen
Jordan Olive Oil je rodinný podnik, který se předává z generace na generaci. Dnes vede Jordan Olive Oil Bastian Jordan, ve třetí generaci. Kolovi a Adramitiani jsou dva typy oliv, které se používají k výrobě našeho Jordan Olive Oil a rostou výhradně na řeckém ostrově Lesbos. Olivy jsou lisovány za studena a zpracovávány přirozeně, což zachovává jejich jedinečnou chuť a jemnou vůni. Naše filozofie je jednoduchá: vyrábět jedno z nejlepších olivových olejů na světě za rozumnou cenu.
Portugalsko, Pussos
... přednost starobylé metodě studeného lisování pro výrobu svého oleje. Tento tradiční způsob zpracování oliv byl postupně opuštěn ve prospěch moderních procesů extrakce pomocí změny teploty a tlaku. Olej ALVAIA je kombinací ekologického pěstování oliv galega, tradičního procesu studeného lisování, který respektuje plod a vytváří bohatší chuť, méně kyselou, vyráběnou ekologicky, udržitelně a sociálně odpovědně.
Španělsko, Granada
... charakteristická chuť je činí skvělým pokrmem samostatně, ale také skvělým doplňkem. Naše suroviny jsou vysoké kvality, macerované v solném roztoku po dobu, kterou každý produkt vyžaduje, a ochucené v optimálním poměru octa a soli. Přejeme si, aby náš široký sortiment oliv, paprik, nakládaných okurek, cibulek, feferonek, mrkve, kapar a dalších směsí byl pro vás maximálně příjemný.
Španělsko, Juncosa
... klasifikaci nejlepších oliv. Cílem je vytvářet produkty, které představují příjemné gastronomické zážitky, explozi chutí a odpovídají potřebám spotřebitelů, kteří hledají vysoce kvalitní produkty s bohatými senzorickými atributy a historií. Máme portfolio vysoce kvalitních a čerstvých produktů s bezkonkurenčními chuťovými tóny. Každá láhev nese nejlepší chuť oliv Arbequina. Jen v roce 2017 jsme získali...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play