Německo, München
...Alternativa mléka z klíčené celozrnné rýže. Koncentrát rýžového nápoje pro průmyslovou výrobu veganských slaných nebo sladkých hotových jídel, pečiva, zmrzliny, majonézy. krémová příprava - krémová příprava - bohatá chuť - všestranné použití - pro průmyslovou výrobu veganských zmrzlin, slaných nebo sladkých hotových jídel, pečiva, zmrzliny, majonézy a další. - jediné obilné nápoje z 100% klíčené bio celozrnné rýže - dodává mnoho živin, které jsou díky procesu klíčení zvlášť dobře využitelné - ideální pro vegany, vegetariány, flexitariány, alergiky...
Portfolio (9)
Francie, BONSON
... Pleats je pokryt velmi odolným epoxidovým polymerovým nátěrem. Umožňuje tak použití tohoto barového stolu pro venkovní prostory. Barvy Pleats jsou inspirovány vůněmi zmrzliny, vyberte si jahodu, malinu, čokoládu... Designéři: Les Manufacteurs Výroba 100% ligérská, Francie!
Portfolio (10)
Ukrajina, Ivano-Frankivsk
...Originální pískové sady s formičkami na "cupcakes". S takovými pískovými sadami "TechnoK" se hry dětí na pískovišti stanou zajímavějšími a rozmanitějšími. Nyní si děti mohou nejen vytvářet různé pískové tvary, ale také hrát na role, jako například "kavárnu", kde vyrábějí čerstvé hračkové zmrzliny nebo "lahodné cupcakes" pro své přátele. V "Pískové sadě TechnoK", art.6610, jsou zahrnuty 4 formičky...
Portfolio (50)
...Neutrální základ pro měkkou zmrzlinu tvoří v 2-komponentním systému (sestávajícím ze základu pro měkkou zmrzlinu a chuťových aditiv) základ pro výrobu směsi měkké zmrzliny. Ingredience Cukr, sušené odstředěné mléko, sušené sladké syrovátkové prášky, zahušťovadla (guarová guma, sodná sůl alginátu, karagenan). Může obsahovat stopy: lepek, vejce, sója, ořechy (lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy), sezam, lupina. Nutriční hodnoty na 100 g Energie 1621 kJ / 382 kcal Tuky <0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 85 g z toho cukry 85 g Bílkoviny 9,3 g Sůl 0,40 g Obsah: 900 g...
Portfolio (13)
...Láskyplná výroba naší kvalitní zmrzliny je opravdu cítit. Srdcem a skutečnou láskou k zmrzlině naši zaměstnanci vytvářejí nové příchutě. Samozřejmě používáme pouze přírodní ingredience a čerstvé ovoce. Z tohoto důvodu nám naši zákazníci zůstávají věrní již více než 50 let.
Odpovídající produkty
Zmrzlina
Zmrzlina
Další produkty
Zmrzlina
Zmrzlina
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Koření, které je plodem brazilského pepře. Růžové hrášky se přidávají při přípravě telecího, mléčných prasat, krůt, kuřat, filetů z lososa, mořských plodů, zeleninových salátů, marinád, solanek, omáček, alkoholických nápojů, zmrzliny, koktejlů, ovocných nápojů a k dekoraci pokrmů. Přichází v pikantní směsi Čtyři pepře, která doplňuje černý, bílý a zelený pepř. Použití pro Saláty, omáčky, polévky...
Portfolio (178)
ufs.country_names.RU, Alekseevka
... založené na optimálně vybraném směsi rostlinných olejů a jejich modifikací, vyráběné metodou transesterifikace. Používají se pro výrobu mléčných výrobků a zmrzliny s HMF, pomazánek a dalších potravinářských produktů.
Portfolio (16)
Francie, Prunay-Sur-Essonne
Arômes & Saveurs vytváří a vyrábí vysoce kvalitní aroma pro průmyslové odvětví: aroma na míru, přírodní aroma a certifikovaná bio aroma. Ať už jsou přírodní, bio, barevná, v prášku nebo dokonce tekutá, Arômes & Saveurs vytváří aroma na zakázku. Přizpůsobíme se všem vašim specifikacím, ať už se jedná o projekt v oblasti potravin, kosmetiky nebo dokonce pro aplikaci v elektronických cigaretách. Tak...
Portfolio (20)
Martinik, Saint Joseph
...PARADIS GLACES, to jsou ovocné sorbety z tropických plodů prosycené sluncem a krémové zmrzliny... Na vás je vybrat si příchuť, která vám připomene dobrou chuť tradiční zmrzliny z minulosti! Originální recepty inspirované tradičním řemeslem, kvalitní suroviny pečlivě vybírané a místní výroba zaručují zmrzliny a sorbety s autentickou chutí. Široká škála příchutí odráží hojnost, kterou nabízí karibská příroda: přístup k pravému tropickému ráji při ochutnávání těchto zmrzlin a sorbetů! Kontejnery o objemu 1 litr...
Itálie, San Salvatore Telesino
JELLY ICE je společnost specializující se na výrobu a dodávky kvalitních řemeslných zmrzlin a polozmrzlin. Nabízíme skromný sortiment smetanových zmrzlin a ovocných sorbetů, polozmrzlin, jednoporcových dezertů, dezertů v pohárech, kornoutů a vaflových pohárů, jednorázových produktů pro zmrzlinárny, cukrárny, jogurtárny a kavárny. Mezi našimi nabídkami nechybí speciality bez lepku, veganské a pro ...
...cukrovinek, zmrzliny a sušenek, jak na místní, tak na mezinárodní úrovni. Lískové ořechy *CELÉ LÍSKOVÉ OŘECHY *BLANŠOVANÉ JÁDRA LÍSKOVÝCH OŘECHŮ *PEČENÁ BLANŠOVANÁ JÁDRA LÍSKOVÝCH OŘECHŮ *PEČENÁ JÁDRA LÍSKOVÝCH OŘECHŮ S PLEVNOU *NATURÁLNÍ KOSTKY LÍSKOVÝCH OŘECHŮ *PEČENÉ KOSTKY LÍSKOVÝCH OŘECHŮ *NATURÁLNÍ MLETÉ LÍSKOVÉ OŘECHY *BLANŠOVANÉ MLETÉ LÍSKOVÉ OŘECHY / PRÁŠEK Giresun / Turecko kenanincirkus@gmail.com Vítejte v příjemném obchodování!
Portfolio (1)
Polsko, Warszawa
...BELLO krémy jsou vysoce kvalitní krémy s vynikající a intenzivní chutí, adekvátní hustotou a univerzálním použitím. Tyto krémy jsou vyrobeny z přírodních surovin, bez přidání umělých barviv, bez přidání konzervantů, bez přidání trans-tuků. Tyto krémy lze použít na: - plnění, překrývání cukrářských a gastronomických produktů - jako základ pro náplně, ganache, polevy a krémy - mramorování hmot, krémů, zmrzliny - po aeraci s 20-30% margarínu, např. pro vrstvení oplatků Tyto krémy jsou odolné vůči chlazení a zmrazování - jejich konzistence se vrací do původního stavu.
Portfolio (1)
Francie, Levallois Perret
...Máta je aromatická bylina s velmi voňavými zelenými listy. Použití máty v kuchyni: V dezertech ochucuje zmrzliny, sorbety a různé cukrovinky. Kombinace máty s jahodami a čokoládou je lahodná! Ochuťuje pudinky, ovocné saláty, nápoje (čaj, mojito…) Máta aromatizuje nespočet příprav, jak salátů, tak pokrmů z zeleniny, obilovin (tabbouleh) nebo masa… Přínosy máty: Má uklidňující, anestetické a analgetické vlastnosti.
Portfolio (28)
Tunisko, Kebili
... (endokarpem), které obsahuje jediné semeno. Jedlé jsou kotyledony tohoto semene, světle zelené, pokryté tenkou červenavou slupkou. Pistácie je jednou z nejstarších pěstovaných semen až do dnešních dnů, pochází z Asie a dlouho se pěstuje také v Tunisku. Pistácie se může konzumovat syrová, jako mandle, nebo pražená. Často doprovází aperitiv. Pistácie se přidává do omáček, náplní, terin, paštik, zmrzliny a cukrovinek.
Portfolio (9)
Od roku 2016, CANDY FONDANT, sídlící v Lanesteru v Morbihanu, vyrábí a prodává vonné fondanty a vonné prášky do vysavače, které jsou ručně vyráběny z pečlivě vybraných ingrediencí, aby nabízely produkty velmi vysoké kvality. Používáme: - veganské vosky z plodin bez GMO a pesticidů - vonné oleje z Grasse, které splňují normy IFRA - práškové barviva z slídy, přírodní barviva - recyklovatelné obaly ...
Portfolio (81)
Španělsko, Torrent
...Spirulina Extrakt ze spiruliny je vyroben z biomasy cyanobakterie Arthrospira Platensis. Modrozelená řasa spirulina je bezpochyby nejmocnější zelenou potravinou v přírodě. S více než 60 % bílkovin je spirulina nejvyšším a nejlépe stravitelným zdrojem "kompletních" bílkovin. Spirulina může být nabízena ve formě prášku a tekutiny a může být považována za produkt s čistým štítkem v přirozené modré barvě. I když je citlivá na nízké pH a vysoké teploty, spirulina se používá v oblastech cukrářství a mléčných výrobků. Aplikace: Cukrovinky, polevy a glazury dezertů, zmrzliny, jogurty.
Portfolio (31)
Německo, Osnabrück
... do stroje na Frozen Yogurt. Složení: Cukr, dextroza, jogurtový prášek, maltodextrin, fruktóza, kyselina citronová, emulgátor E 471, karboxymethylcelulóza, přírodní aroma Alergeny: Mléko a mléčné výrobky Pro přípravu v zpracování zmrzliny a pro použití v cukrářství. Pouze pro obchodní zpracování. Pro přímý prodej není schváleno. Jako velkoodběratel od 36 kartonů vám vytvoříme zvláštní cenové nabídky.
Portfolio (10)
Turecko, Denizli
Zjednodušte si svůj složitý proces s jedním strojem. Dairy Wizard dokáže provádět základní procesy, jako je pasterizace (vaření), chlazení, míchání, fermentace a scezování, s jedním strojem. Dairy Wizard je stroj, který vám umožňuje snadno vyrábět všechny druhy sýrů a mléčných výrobků ve vašem domově, ve vašem podnikání nebo na vaší farmě s pomocí automatizace. Dairy Wizard zjednodušuje váš proces...
Portfolio (10)
Antická sicilská společnost, dynamický potravinářský průmysl, sídlící na úpatí Etny, vznikla z intuice a vůle skupiny sicilských podnikatelů působících v oblasti cukrářství, gastronomie, rychlého občerstvení a dietní stravy, kteří spojili lásku k vlastnímu rodnému kraji s jasnou a moderní podnikatelskou vizí. Konkrétní projekt, který vychází z myšlenky, jež byla vždy v našich myslích: vyrábět a di...
Francie, Domjean
...Glažování na bázi hořké čokolády, barva hnědé čokolády pro dezerty, pěny, bavarois a zmrzliny. Želírované s ovocnou pektinou. Výhoda: Vynikající chuť čokolády díky vysokému obsahu čokolády. Stabilní textura umožňující čisté krájení na všech typech podkladů (dómy, vánoční logy). Perfektně vhodné pro zmrazení a rychlé zmrazení, přičemž si zachovává stejný lesk. Může být použito jako ganache...
Portfolio (6)
Slovinsko, Nova Gorica
...Vícefunkční stroj PASTOSMART se vyznačuje chytrou technologií pro procesy na míru. Je vhodný pro přípravu základů zmrzliny, krémů, jogurtů nebo temperování čokolády. DUO v jednom stroji spojuje pasterizátor a stroj na zmrzlinu.
Portfolio (1)
...Stolní zmrzlinovač Profesionální zmrzlinovač pro stolní provoz. GELOMAX 35 splňuje stejné profesionální požadavky jako modely GELOMAX 40 a GELOMAX 60. I u tohoto modelu je kvalita zmrzliny na nejvyšší úrovni. Rozměry: 520 x 720 (+200) x 830 mm Hodinová produkce: 20 - 35 kg Objem: 2 - 6 litrů Chlazení: vzduchové chlazení Připojení: 400V/3/50Hz/4,5kW Hmotnost: 205 kg...
Portfolio (10)
Španělsko, Villajoyosa
Chocolates Clavileño jsme výrobci čokolády od roku 1882, sídlíme ve Villajoyosa, Alicante (Španělsko). Vyrábíme čokoládové tabulky, přípravy kakaového prášku, polevy a čokoládové dražé, s výrobní kapacitou, která nám umožňuje zásobovat maloobchodní trh a průmyslový sektor v dostatečném množství a kvalitě, přičemž se silně zaměřujeme na tradici a inovaci. Nabízíme čokoládové tabulky s a bez tradi...
Portfolio (9)
Belgie, Soumagne
Monseur Equipement se specializuje na prodej a dodávku vybavení a strojů pro pekárny, cukrárny, zmrzlináře a čokoládovny. Prodáváme zařízení pro všechny typy výroby, ať už se jedná o výrobu řemeslnou, průmyslovou nebo na míru. Vařiče, stroje na čokoládové hobliny, temperovací stroje na čokoládu, válcovací stroje, zdobící stroje, myčky nádobí... atd. jsou k dispozici u nás. Všechny typy výroby: ř...
Portfolio (39)
Francie, Landeleau
...kvasnice Praktický tip: Na pánvi: nechat rozpustit kousek másla a ohřívat 30 sekund z každé strany V mikrovlnné troubě: ohřívat 10 až 20 sekund maximálně, jako by právě byla upečená! Podávaná s kopečkem zmrzliny a šlehačkou: dezert, který má rád každý!
Portfolio (3)
Itálie, Coriano
...Chcete otevřít zmrzlinářství, ale nevíte, kde začít? Chcete rozšířit svou kavárnu a otevřít oddělení zmrzliny? Nabízíme vám naše technické znalosti a zkušenosti s otevíráním prodejen bez laboratoře. Nejsme franšíza. Tento servis poskytujeme zdarma našim novým klientům.
Portfolio (1)
Itálie, Vairano Scalo
...PO PRAŽENÍ SE LÍSKOVÝ OŘECH SEKÁ PODLE PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA (2/4, 4/6 NEBO 6/8 MM). ČASTO SE POUŽÍVÁ V CUKRÁŘSKÉM PRŮMYSLU JAKO INGREDIENCE DO ČOKOLÁDOVÝCH TYČINEK NEBO PLNĚNÍ PRALINEK. JE TO ZÁKLADNÍ INGREDIENCE PRO PEČENÍ. CEREÁLIE JSOU ZÁKLADNÍ INGREDIENCE PRO PEČENÍ, SUŠENKY A ZDOBENÍ ZMRZLINY.
Portfolio (6)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
...Stroj na zmrzlinu je ideální pro výrobu zmrzlin, sorbetů a jogurtu za 90 minut. Zásobník na zmrzlinu je vyroben z nerezové oceli a má objem 2L. Tento stroj na zmrzlinu má funkci, která chladí po dobu dvou hodin, aby udržela konzistenci zmrzliny, když je hotová. Tento přístroj na zmrzlinu je vybaven digitálním displejem s podsvícením, který zobrazuje dobu provozu, teplotu mražení a pohyb mixéru...
Portfolio (188)
Francie, Rungis Cedex
... používá se k přípravě nápojů, sorbetů nebo zmrzliny. Atamoya je hybrid získaný ve Spojených státech na začátku. Klientela: Komerční stravování, kolektivní stravování, GMS, velkoobchodníci. Kvalitní přístup: ISO 9001 AMS EUROPEAN se od roku 2004 specializuje na import ovoce/zeleniny letecky pro francouzský trh. Naše nabídka luxusních/nichových produktů se zaměřuje na kvalitu a chuť pro výjimečnou klientelu. Od roku 2011 je AMS certifikováno ISO 9001.
Portfolio (47)
Řecko, Peania
... minimálním obsahem kalorií Ideální pro vaření, kávu, čaj, nealkoholické nápoje, zmrzliny Certifikováno pro konzumaci lidmi s diabetem Bez lepku 100% přírodní bez chemických přísad Používání systému řízení bezpečnosti potravin v souladu se standardem ISO 22000 (H.A.C.C.P) Vyrobeno v moderních průmyslových zařízeních...
Portfolio (2)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play