Itálie, Giuliano
...Mouka "00", cukr, živočišné tuky, rostlinné tuky, kakao, mléko, dextróza, ocet, víno. NÁPLŇ: Slazená ovčí ricotta, kousky čisté čokolády, kandovaná pomerančová kůra. Skladování při -18°. Produkt k rozmrazení.
Portfolio (129)
Belgie, Mechelen
Ve společnosti Lezza Foods jsme hrdí na to, že jsme globálním dodavatelem zdravých, jedinečných a lahodných specialit. Naše mise je jednoduchá, ale smysluplná: zpřístupnit všem chuť a zdravotní přínosy potravinových specialit prostřednictvím našich různých značek. Produkujeme a dodáváme mražené produkty na trzích Evropy a Spojených států. Využívající několik výrobních jednotek v Turecku, Lezza Foo...
Portfolio (85)
Francie, Saint Orens De Gameville
...Tyto malé velikonoční vajíčka mají skořápku z hořké čokolády a jsou plněná lahodným a křupavým lískovým praliné. TENTO ČLÁNEK MŮŽE BÝT ODESLÁN PŘES COLISSIMO NEBO CHRONOPOST. Podmínky skladování: Na suchém a tmavém místě. Doba optimální spotřeby: 3 měsíce. Čistá hmotnost (g): 130 Energie: 2334 kJ / 560 kcal Tuky: 36 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 12 g Sacharidy: 46 g Z toho cukry: 44 g Bílkoviny: 9,4 g Sůl: 0,04 g...
Portfolio (85)
Španělsko, Tarragona
...Vložte brčko do sklenice (asi 200 ml) mléka při pokojové teplotě a vychutnejte si chutě. Upozornění: Děti mladší 3 let mohou používat pouze pod dohledem rodičů! Nekrájejte brčko. Složení: Cukr, glukózový sirup, fruktóza, odtučněný kakaový prášek, vitamíny a minerály [zinkový gluconát, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín D (cholekalciferol)]. Přírodní aroma. Skladování: Uchovávejte mimo vlhkost a světlo!
Portfolio (200)
Polsko, Warszawa, Poland
...Anhydro máslový tuk (AMF) lze získat z másla nebo smetany 35 % - 45 % v závislosti na ročním období. Proces výroby spočívá v odstranění vody a nežádoucích pevných látek. Díky tomu je produkt snazší na skladování, protože obsahuje méně vody. Foodcom dodává AMF, který obsahuje alespoň 99,8 % máslového tuku. AMF dodávaný společností Foodcom se široce používá v potravinářském průmyslu, zejména při výrobě pečiva, zmrzliny, čokolády a mléčných nápojů. Náš standardizovaný AMF má pravidelnou konzistenci a jemnou chuť.
Portfolio (278)
... správném skladování Obsah:Mléčná čokoláda ve speciálním tvaru MIDI Doba dodání:cca 20-25 pracovních dnů po schválení tisku a schválení nástroje Minimální objednací množství:5000 Varianty:Mléčná čokoláda ve speciálním tvaru MIDI Balení:500 VE/krabice VE-krabice:500 Info-PDF vypnout:Ne Vegetariánské:Ano Veganské:Ne...
Portfolio (162)
Turecko, Istanbul
...Naše pevné krabice mají stylový, luxusní a prestižní vzhled díky vysoce kvalitním materiálům a nejnovější výrobní technologii pro jakýkoli účel použití, jako jsou čokolády, dárky, šperky, hodinky, parfémy atd...
Portfolio (418)
Francie, Tilloy Lez Cambrai
...kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma). Karamelizované LÍSKOVÉ OŘÍŠKY 10%. Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec a ořechů. Čistá hmotnost: 100 g. Doporučení pro skladování : Skladujte na suchém a chladném místě. Ideální teplota mezi 17 a 18°C.
Portfolio (9)
...Mléčná čokoláda: směs belgické mléčné čokolády (minimálně 33,6 % kakaa), kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor (sojový lecitin), vanilka přírodní sladidlo, Ruby čokoláda: směs belgické ruby čokolády (minimálně 47,3 % kakaa), cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakao, emulgátor (sojový lecitin), kyselina citronová, vanilka přírodní sladidlo. Vlastnosti produktu: Neobsahuje...
Portfolio (3)
Francie, Appietto
... sušenky Canistrelli 57% (Pšeničná mouka, Cukr, Slunečnicový olej Skladování: Skladujte na suchém místě a chráněné před teplem Nutriční prohlášení na: 100 g Energie: 2373 kJ (571 kcal) Tuky: 38 g Nasycené mastné kyseliny: 5,9 g Sacharidy: 49 g z toho Cukry: 44 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 0,15 g...
Portfolio (118)
...1 KG PP / 6 KG v jedné krabici. 1 rok skladování na chladném a suchém místě.
Portfolio (194)
ufs.country_names.RU, Moscow
... rafinovaný bílý cukr ze své stravy. Netto hmotnost: 50 g. Brutto hmotnost: 85 g. Doba trvanlivosti: 12 měsíců Podmínky skladování: Skladujte při teplotě 18 ± 3 °C a relativní vlhkosti maximálně 75 %. Po otevření skladujte Nutriční hodnota na 100 g: bílkoviny - 8,1 g, tuky - 41,8 g, sacharidy - 39,9 g Energetická hodnota na 100 g produktu (kcal / kJ): 540 kcal (2360 kJ) Složení: kakaová hmota, kokosový cukr, kakaové máslo. Produkt obsahuje: celkový suchý kakaový zbytek - 70 %, tuk-fr Bio: Ne Syrové: Ne Bezlepkové: Ano Veganské: Ano...
Portfolio (111)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... pepře a čokolády. Okouzlující láhev, která představuje nádherný objev! Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 100% Syrah IGP: Côtes Catalanes Skladování: K pití ihned a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Francie, Arles
...Maison Lesage Assortiment jemných čokolád. Průměrná hmotnost čokoládového bonbónu 13G Typ čokolády Čisté kakaové máslo Skladování Na suchém místě mezi 14 a 17 °C Degustace K degustaci při 20 °C do 8 týdnů po zakoupení.
Portfolio (142)
Francie, Domjean
...Netrhá se při zmrazení. Aplikace: Připraveno k použití. Rozpustit na 45°/50°C ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě v režimu rozmrazování. Pro optimální lesk mixovat před použitím a přecedit. Nanášet stěrkou s vyhlazením jedním pohybem palety nebo nalít na zmrazený dezert (bez námrazy). Aby se předešlo kondenzaci na glazurách, vyjměte zmrazený dezert několik minut před glazováním. Skladování...
Portfolio (6)
Maďarsko, Helvécia
... výroby, balení a skladování. Pro nás je konzistentní kvalita a bezpečnost na prvním místě. Kromě hromadné výroby klade naše společnost ještě větší důraz na kvalitní výrobu, takže našim zákazníkům nabízíme nejen produkty, které jsou lahodné, ale také bezpečné ke konzumaci. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Belgie, Ichtegem
... produkty jsou také prodávány jako distribuční značka. Jsme také známí jako výrobce lahodné rolované sušenky, která je zevnitř pokryta vrstvou čokolády. Tato sušenka je nabízena v různých obalech: samostatný obal pro kávu a obal po 20 kusech určený pro prodej ve velkoobchodu.
Švédsko, Helsingborg
... kontrolovaná ambientní zóna (+15 °C) pro skladování čokolády a dalších teplotně citlivých potravin. Samozřejmě jsou příjezdové a odjezdové plochy temperované moderními vraty, která těsně přiléhají k vozidlům a chladírnám, s cílem minimalizovat energetické ztráty a udržovat vysokou úroveň bezpečnosti potravin. Z Helsingborgu dosáhnete 85 % obyvatel Skandinávie přes noc. Největší distribuční centrum ICA se...
Způsob výroby čokolády, pro který navrhujeme a vyrábíme stroje v naší továrně. A je implementován v nejlepších a nejkvalitnějších čokoládovnách v Turecku, např. v továrně ULKER, ŞIMŞEK, BIFA... (s nimiž máme dlouhodobé smlouvy). Tento způsob závisí na: 1 - nádržích na skladování surovin 2 - turbo mixéru 3 - dvouválcovém mlýnku 4 - pětiválcovém mlýnku 5 - conchingovém stroji 6 - temperovacím stroji 7 - chladicím tunelu, takže získáte nejlepší kvalitu čokolády připravenou k plnění, tvarování, ...
Belgie, Alleur
Nabízíme vám širokou škálu různých produktů, včetně: chladicích skříní s nebo bez prosklených dveří, pozitivních nebo negativních, několika druhů chladicích pracovních stolů na pizzu nebo salát, velkého výběru ventilovaných pultů používaných k uchovávání ryb, zmrzlin, cukrářských výrobků a čokolády. Prodáváme také chladicí vitríny a barové pulty pro skladování a vystavování vašich plechovek Coca...
... - Sterilizace - Standardizace mléka - Homogenizátor - Ohřívače pro jogurtové mléko a smetanu - Sterilní tanky Čokoláda: - Příjem čokolády - Skladování čokolády a tankové farmy - Temperovací jednotky - Zpracování čokolády - Systémy pro čištění potrubí Nápoje: - Vykládka kamionů - Manipulace s velkými pytli - Disperzní jednotky - Dávkovací systémy - Blesková pasterizace - Homogenizátory Rostlinné oleje...
Plastové tašky, křížové dno tašky, plastové sáčky a obaly na chryzantémy pro průmysl (pro skladování, balení nebo dopravu atd...). Specialista na zakázkovou výrobu pro velké i malé firmy. Ve všech možných množstvích. Velmi rozmanitá klientela: mimo jiné textilní a strojírenské firmy, tiskárny a nakladatelství, výrobci čokolády a cukrářství, kavárny, poštovní agentury a dopravní společnosti, a...
...Eckert & Wellmann Anlagentechnik GmbH je vaším kompetentním partnerem pro plánování, projektování, konstrukci a montáž zařízení pro potravinářský průmysl. Produkty společnosti Eckert & Wellmann nacházejí uplatnění v následujících oblastech činnosti: -Brewery technology -CAD konstrukce -CIP čisticí zařízení -Zpracování kapalin -Výroba ovocných šťáv -Membránová filtrace -Výroba minerálních vod -Systémy pro zpracování syrovátky -Mlékařský průmysl -Procesní automatizace -Stavba potrubí -Stavba rozvaděčů -Průmysl čokolády -Ocelové konstrukce -Stavba nádrží -Skladování nádrží -Výroba těsta...
Itálie, Pretoro (ch)
...Laboratoř na pečení přísně řemeslného charakteru, která vymyslela a zaregistrovala na Úřadu pro patenty v Chieti dezert "Torta del Lupo ...di Pretoro", na bázi hořké čokolády, červeného vína Montepulciano d'Abruzzo, gianduia čokolády a rumu. Doba trvanlivosti produktu je 5 měsíců, skladování při pokojové teplotě max 25°. Dezert je zabalen v elegantní hnědé krabičce s pozlaceným nápisem, což je...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play