Francie, Le Sen
Biolandes, francouzská rodinná skupina a její dceřiná společnost Golgemma, vyrábějí výjimečné rostlinné extrakty (esenciální oleje, hydroláty, květinové vody, absoluty, résinoidy, glycerinové extrakty, maceráty…) určené pro tvůrce (parfémáře, kosmetiky, formulátory, aromatiky, aromaterapeuty) z celého světa; pěstováním, získáváním a zpracováním nejčistších přírodních surovin, přičemž respektují př...
Portfolio (93)
Španělsko, Tona
...Máslo z karité je výživný tuk získávaný z ořechů stromu karité, který se nachází převážně v západní Africe. Je ceněno pro své hydratační a hloubkově regenerační vlastnosti, což z něj činí klíčovou složku v mnoha produktech péče o pleť a vlasy. Bohaté na vitamíny A a E, stejně jako na esenciální mastné kyseliny, máslo z karité pomáhá chránit, opravovat a hydratovat pleť, čímž ji zanechává jemnou a hladkou. Kromě svých kosmetických využití se také používá v potravinářském průmyslu jako přírodní náhrada tuku, často nahrazující tradiční živočišné tuky v různých potravinářských produktech.
Portfolio (33)
Slovensko, Košice
... vyráběno s péčí, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita a čerstvost. Jeho balení o hmotnosti 250g je ideální jak pro každodenní použití, tak pro zvláštní příležitosti, což z něj činí univerzální doplněk vaší kuchyně. Tami-tatranské máslo je nezbytností pro ty, kteří ocení bohaté a přírodní chutě tradičního másla, nabízející chuť Tater v každém soustu.
Portfolio (105)
Francie, Maubeuge
... velmi kvalitních aromatických bylinek. Přinese gastronomický nádech hodný velkých šéfkuchařů k masům jako je jehněčí, telecí nebo hovězí. Obzvlášť rafinovaná, připomíná recepty jako Maître d’hôtel nebo omáčky na šneky. Snadno se používá a je připravena k použití, tato marináda Oued-Amlil se vyznačuje svou zelenou barvou a chutí typu máslo-pesto. Restaurace, svačinky, fast-food a řeznictví, která tuto...
Portfolio (33)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Recept na tento koláč nahrazuje tradiční ingredience – máslo a olej – tukem ze šlehačky. Se svou šťavnatou strukturou a jemně se rozpouštějící texturou vás určitě naláká na další kousek. Můžete použít různé bobule podle vašeho výběru, abyste ochutili svou šlehačku. 1 šálek nesoleného másla při pokojové teplotě 2 1/2 šálku krystalového cukru 6 vajec o pokojové teplotě 3 šálky univerzální mouky ½ čajové lžičky košer soli 1 šálek těžké šlehačky 2 čajové lžičky vanilkového extraktu...
Portfolio (241)
Senegal, Dakar
...Masážní máslo formulované podle tradiční receptury masáže v Casamance, ideální pro masáž miminka a/nebo maminky. Používejte před nebo po sprše. Na bázi karité touloucouna a palmového oleje. Zanechává pleť jemnou a lehce vonící. Složení: Karité, Touloucouna, Olej z palmových jader, Včelí vosk, Allantoin, Přírodní vůně, Vitamín E, Přírodní konzervanty...
Portfolio (57)
Belgie, Moen
Koekjes Bossuyt je belgická řemeslná pekárna sušenek. Najdete zde tradiční sušenky jako carré confiture, frangipane, vafle a rocher. Unikátní na Koekjes Bossuyt je, že většina sušenek je k dispozici ve třech různých kategoriích: tradiční, bio nebo bez přidaného cukru. Pro nás je řemeslná výroba zásadní. Zůstáváme věrní našim tradičním receptům, zatímco modernizujeme naši výrobu, abychom vždy nab...
Portfolio (24)
Francie, Auros
...Sušenky a máslové koláče „s květovou solí z Guérande“ Tradiční výroba z Bretaně. Máslo, máslo a zase máslo! Opravdová delikatesa. Pět variant Maxi koláč Pur Beurre, balení 250 g, DLUO 4 měsíce P’tit Beurre, balení 235 g, DLUO 4 měsíce Assortiment máslových sušenek (P’tit beurre, malý koláč a bretonský palet) balení 250 g, DLUO 4 měsíce Malý máslový koláč, balení 180 g nebo 325 g, DLUO 4 měsíce...
Portfolio (31)
Itálie, Monza
... pleti, redukuje vrásky a zmírňuje tmavé kruhy pod očima. Vyrobeno v Itálii odborníky v oblasti farmaceutického a kosmetického průmyslu, tento krém je výsledkem let výzkumu a vývoje. Složení krému proti stárnutí pleti a okolí očí Staminax je obohaceno o Arganový olej, Jojobový olej, Olej z hroznových semínek a Bambucké máslo, ingredience známé svými výživnými a regeneračními vlastnostmi. S 99,8...
Portfolio (35)
Francie, Brive La Gaillarde
...Les Sablés Corréziens: malé tradiční rustikální sušenky vyrobené z přírodních produktů, které spojují lahodnou chuť křupavosti s jemností a vláčností sušenky. Tato sušenka je nabízena v různých příchutích: ořechy, med, kaštany. Mouka, cukr, máslo, vejce, ořechy (5,90 %). Balení 400 g. Doba trvanlivosti 6 měsíců.
Portfolio (71)
Francie, Illkirch-Graffenstaden
...TRADIČNÍ CHUTĚ Citron Vanilka Jahoda Pomeranč Káva… Originálnější aromatické tóny: růže, fialka, lotus, kůže, nugát, atd. Spojení: meruňka-calisson, borůvka-fialka, jablko-skořice, karamel-slané máslo, atd. Aplikace: nápoje, mléčné výrobky, pekařství, cukrářství, sušenky, cukrovinky, čokoláda, dietní potraviny, … Můžeme vám nabídnout všechny naše aroma buď v tekuté, nebo v práškové formě. Seznam produktů nebo aplikací není vyčerpávající. CENY A VZORKY NA POŽÁDÁNÍ >...
Portfolio (8)
Francie, La Tessoualle
...Země Sommières je 100% přírodní extra jemná hlína, která dokáže absorbovat až 80% své hmotnosti v tekutině. Byla objevena v obci Sommières, poblíž Montpellieru, v 19. století, odkud pochází její název. Je bezpečná pro člověka i životní prostředí. Je to tradiční a ekologický suchý čistič s neuvěřitelnou absorpční schopností: používejte ji k odstranění mastných skvrn (make-up, olej, máslo), vína...
Portfolio (117)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...4 croissanty připravené k pečení. Recept na máslo, tradiční croissanty, které jsou křupavé a měkké po upečení v troubě. Produkt je zmražený a zabalený v sáčku. Hmotnost: 6x(4x70g)...
Portfolio (184)
Francie, Tilloy Lez Cambrai
... čokolády jsou vyráběny ručně a barvivo je přírodní barvivo vyrobené z kurkumy. Složení : Vejce mléčné a bílé čokolády: mléčná čokoláda (cukr, prášek z CELÉHO MLÉKA, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma). Kakao: minimálně 33%. Bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, prášek z CELÉHO MLÉKA, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma). Kakao: minimálně 31%. Přírodní žluté barvivo vyrobené z kurkumy.
Portfolio (9)
...Tradiční koření nejen pro dokonalé bylinkové máslo.
Portfolio (9)
Itálie, Messina
... Snažíme se používat pouze ty nejlepší suroviny. Vaječné žloutky pocházejí od slepic chovaných na podestýlce, zatímco máslo je získáváno odstředěním syrového kravského mléka. Naše mouky jsou italské vysoké kvality a naše citrusy pocházejí z proslulé oblasti Paternò, v "Pianě di Catania", známé svými červenými pomeranči, voňavými citrony a šťavnatými mandarinkami. Naše panetony jsou zabaleny do lahodných látkových ubrousků. Každé sousto vypráví příběh století trvající tradice a lásky k autentickým ingrediencím.
Portfolio (10)
Německo, Stuttgart
... textury a ingredience s jemnou čokoládou Milka z alpského mléka. Pralinky: Pralinky Milka nabízejí širokou škálu zpráv a formátů, které vytvářejí emocionální a každodenní spojení s přáteli a blízkými a "řekněte to s Milkou." Ingredience: Cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, syrovátkový prášek (mléko), mléčný tuk, emulgátor (sojový lecitin), pasta z lískových oříšků, přírodní aroma, kakaové sušiny minimálně 30 %, mléčné sušiny minimálně 18 %...
Francie, Landeleau
... své vyvážené receptuře je ideální pro osoby, které dbají na svou postavu a/nebo zdraví. Tato palačinka je dobře upečená, za účelem uchování. Konzumuje se studená jako sendvič, nebo také k snídani a svačině (s máslem nebo s čokoládou, džemem…) a plněná k obědu a večeři. Nápad na jídlo: Na jídlo ji můžete naplnit čímkoli, co si dokážete představit: - máslo, ementál, šunka, vejce, - máslo, uzený losos, citronová šťáva - sýr, salát - klobása - uzená slanina - s malou zeleninou...
Portfolio (3)
Francie, Merville
... pro svou kvalitu, karamely barviva nabízejí různé rozpustné řešení pro jakoukoli aplikaci, aby se standardizovala barva. BURNT SUGARS Ve formě tekutiny nebo prášku, burnt sugars jsou karamelizované cukry, které dodávají chuť a/nebo karamelovou barvu potravinářským produktům. CARAMELS AROMATIQUES Aromatický karamel vzniká kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry. Ve formě tekutiny nebo pevné látky dodává chuť karamelu, která je více či méně výrazná v závislosti na konečné potřebě. Podle jejich vaření lze nalézt karamelové varianty jako medový, tradiční nebo silný.
Portfolio (7)
Francie, Baie-Mahault
... jejich komunit. Naše zákaznická služba zajišťuje rychlou reakci, pečlivé sledování a flexibilitu v oblasti dopravy, aby vyhověla specifickým potřebám každého zákazníka. Náš tým, kombinující tradiční řemeslné dovednosti a moderní techniky, se snaží zajistit nejlepší kvalitu v každé fázi výroby. Výběrem našich produktů podporujete šetrné a spravedlivé zemědělství. Sdílíme s vámi to nejlepší z naší země a nabízíme vám bohatý a autentický kulinářský zážitek.
Portfolio (51)
Francie, Pleucadeuc
... vysokou reaktivitu a personalizovanou výrobu. Ovládání mnoha výrobních a balicích procesů pro každé z našich oborů. Produkty: OMÁČKY, marinády, vařené šťávy, ochucené máslo v tekuté formě (kapsle, sáčky, kontejnery), porce mražené IQF, mražené kostky IQF, krájené a mražené kousky IQF. TRADIČNÍ A RETEXTURIZOVANÉ BARDE: Lardécor® (retexturovaný vepřový tuk), Volailledécor® (retexturovaný drůbeží tuk), ŽELÉ: Geléedécor®, Duodécor®, Moussedécor®. RETEXTURIZOVANÁ ZELENINA A OVOCE: Végédécor®, Primdécor®, Pulpedécor®.
Portfolio (9)
Rakousko, Schwarzach
... prodejní kanály, kterými bylo regionální přímé prodeje, k více budoucnost zaměřenému, modernímu kanálu - strategii online nakupování. Snažíme se oslovit více lidí a firem v zahraničí a zvýšit jejich povědomí o vynikající kvalitě sýrů. Sortiment sýrů: Sýr s medvědím česnekem, Horský sýr - jemný, Horský sýr - pikantní 12 měsíců zralý, Horský sýr - pikantní, 18 měsíců zralý, Květinový sýr, Chili sýr, Emmental, Strouhaný sýrový mix, Bylinkový sýr, Dýňový sýr, Jablečný sýr, Smetanový sýr, Speciální pikantní sýr, Sýr mlékaře, Lesní sýr, Prémiové mléčné máslo, Prémiové mléčné ghí.
Portfolio (1)
Španělsko, Madrid
... spotřebiteli Sýr Emmental - z mléka krav pasoucích se v Alpách Sýr Cheddar - tradiční britský recept Sýr Hushall (light) - tradiční švédský recept Smetanový sýr na mazání - 100% přírodní, bez umělých aditiv Sýr typu Feta - ideální pro studené a teplé aplikace Sýr Modrý Danablu Castello - tradiční dánský recept Máslo Lurpak - nejprodávanější máslo na světě Rádi s vámi budeme spolupracovat. Zjistěte více o nás na našem webovém portálu a inspirujte se recepty v komunitě Naturarla.
Portfolio (9)
Francie, Lescure Jaoul
... produkty jsou vyráběny v tradiční francouzské mýdlárně a nejsou testovány na zvířatech. Nacházíme se v Lescure Jaoul v Aveyronu, 1 hodinu a 30 minut od viaduktu Millau, 45 minut od Rodez a půl hodiny od Villefranche de Rouergue. Naše oslice plemene Baudet du Poitou, Normandské nebo z Pyrenejí, jsou chovány na více než 20 hektarech lesů a luk. S ohledem na pohodu našich přátel s velkýma ušima, stádo žije v polodivokém prostředí, narození probíhá v přirozeném prostředí.
Portfolio (19)
Belgie, Vinalmont
Avieta je producent kvalitních belgických vaflí s více než 80letou tradicí. Naše rodinná společnost vyvinula jedinečné know-how, které spojuje tradiční belgické recepty a vysoce kvalitní ingredience, jako je pravé máslo, přírodní kvasnice nebo slavný belgický perlový cukr! Nepřekonatelná chuť a textura našich vaflí přinesly Avietě mezinárodní uznání. Nabízíme široký sortiment čerstvých nebo...
Portfolio (2)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play