...Transglutamináza je potravinářská přísada, je to enzym, který vytváří křížové vazby mezi molekulami bílkovin. Hlavní produktové skupiny využívající Transglutaminázu: masné výrobky, výrobky z klobás a šunky, mořské plody, pekárenské výrobky, mléčné a veganské produkty. Existují výhody používání TG: * Zlepšuje texturu masa a spojení mezi kusy masa * Snižuje fosfáty * Snižuje ztrátu vody během vaření * Zlepšuje konečnou texturu v produktech s nízkým obsahem sodíku * Zlepšuje texturu a elasticitu * Zvyšuje pevnost gelu, což usnadňuje ztrátu bílkovin * Snižuje obsah gum a želatin atd.
Portfolio (4)
Polsko, Warszawa
...{"EC amylases 3.2.1.1":"EC amylázy 3.2.1.1","Glucose oxidase":"Glukózooxidáza","Protease EC 3.4.21.112":"Proteáza EC 3.4.21.112","Cellulases EC 3.2.1.4":"Celulázy EC 3.2.1.4","Chymosin EC 3.4.23.4":"Chymosin EC 3.4.23.4","BAKETY ENZYMY:":"BAKETY ENZYMY:","Transglutaminase":"Transglutamináza","MLÉČNÉ ENZYMY:":"MLÉČNÉ ENZYMY:","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipázy EC 3.1.1.3","Lipoxygenase":"Lipoxygenáza","Lactase EC 3.2.1.23.":"Laktáza EC 3.2.1.23.","Pepsin EC 3.4.23.1":"Pepsin EC 3.4.23.1"}...
Portfolio (28)
Německo, Rosshaupten
...Transglutamináza, potravinářské přísady a pomocné látky Transglutamináza, běžně zkracována jako TG, je přírodní enzym, který má schopnost modifikovat funkčnost bílkovin prostřednictvím křížového spojování glutaminových a lysinových vazeb. TG je účinné lepidlo na bílkoviny a zpevňovač textury. Skupina C&P extrahuje transglutaminázu z přírodního fermentačního procesu. Produkty transglutaminázy: Tekuté Balení: IBC kontejnery, kanystry...
Odpovídající produkty
Transglutamináza
Transglutamináza
Další produkty
Koření
Koření
Portfolio (21)
Německo, Weinheim
...Mikrobiální transglutamináza s širokým rozsahem pracovní aktivity 100-2000 jednotek pro masný průmysl, mlékárenský průmysl a pekárnu.
Odpovídající produkty
Enzym transglutamináza
Enzym transglutamináza
Portfolio (1)
Německo, Koblenz
...Transglutamináza dodává vašemu veganskému sýru pevnou a stabilní texturu s miliony mikroorganismů. Spojuje bílkoviny, aby sýr dosáhl autentické konzistence.
Portfolio (94)
...Konjaková guma, Karagenan, Enzym, Transglutamináza, Guarová guma, Xanthan, Fosfát, Protein, Želírovací činidla, Zahušťovadla, Emulgátory, CMC, Celulóza.
Portfolio (1)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play