Litva, Kaunas
... vychází jako první v přírodním stavu, přičemž si zachovává plnou chuť kakaa. Další zpracování se provádí k získání deodorizovaného kakaového másla, aby mohlo být použito při výrobě čokolády, aniž by ovlivnilo vůni a chuť čokolády. Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády buď samostatně, nebo smíchané s kakaovou hmotou. Kromě potravinářského použití se kakaové máslo používá také v farmaceutických a kosmetických produktech díky svým antioxidačním vlastnostem a lubrikační povaze.
Portfolio (23)
Francie, Boissy Saint Leger
...VÝROBA ŘEMESLNÉ ČOKOLÁDY CHOCOLATS JANIN Chocolats Janin: dílna na výrobu čokolády, kde Stéphane Janin, profesionální čokoládník a specialista na výrobu čokolády, vás zve k objevování jeho čokoládovny.
Portfolio (36)
Španělsko, La Llagosta-Barcelona
... produkt a zaklesly se do vrstvy želatiny. - Množství a rychlost vstřikování jsou nastavitelné na obrazovce, což umožňuje přesnější nastavení. - Mezi vstřikovacím pásem a želatinovým pásem, který je složen z lan, je přenosový pás, aby croissanty správně spadly do pozice a bez otáčení, a byly naskládány na sprchu želatiny. VÝHODY - Automatizovaná výroba pro produkci velkých objemů. - Tři procesy jsou prováděny na malém prostoru.
Portfolio (83)
...Naše služba výroby ručně vyráběné čokolády nabízí vynikající, na míru vyrobené čokolády, ideální pro dárky a zvláštní příležitosti. Zajišťujeme každý krok od zpracování surovin až po balení finálního produktu.
Portfolio (199)
Francie, Paris
...Naše jemné kakaové boby, pocházející ze západní Afriky, svědčí o našem závazku k kvalitě a udržitelnosti, obohacující vaše produkty o esenci čokolády.
Odpovídající produkty
Export kakaových bobů
Export kakaových bobů
Další produkty
Cukr
Cukr
Portfolio (15)
...Použitím našeho zařízení na výrobu čokolády můžete; Vyrobit širokou škálu typů čokolády na jedné výrobní lince, Výroba čokolády v různých barvách a tvarech, Rychle přepínat mezi různými produkty, Rozšířit rozmanitost hmot s různými kombinacemi, jako jsou oplatky, sušenky a další, zvýšením rozmanitosti tvarů, výrobou náplní a cukrovinek. Jakákoliv hmota může být použita: čokoláda, karamel, pralinkové hmoty, nugát, halva, marcipán, sušené ovoce, fondán, soufflé, marmeláda atd. Téměř zcela bez manuální práce.
Portfolio (9)
...Linka na formování čokolády – Pevná – Čokoládové výrobky plněné krémem (jedno stříknutí) – Výrobky plněné krémem s granulemi – Čokoláda s granulemi – Čokoláda s celými ořechy – Vysávání formy pomocí vakuového robota – Výstupní dopravník – Automatický systém podávání prázdných forem – Řízení PLC – Míchačka granulek – Automatický ohřívač forem...
Portfolio (10)
Švýcarsko, Langnau Im Emmental
...Topení pro džemy a marmelády Topení KASAG pro džemy se používá v průmyslových pekárenských linkách pro přípravu džemů a marmelád. Džemy nebo marmelády jsou přepravovány čerpadlem přes vyhřívané trubky. Statické míchače zajišťují vynikající přenos tepla a velmi krátké procesní časy. Temperovací jednotka pro čokoládu pro čokoládu Temperovací jednotka KASAG se používá k ohřevu, chlazení, udržování konzistence čokolády a k optimalizaci výrobních procesů s čokoládou.
Portfolio (152)
Švýcarsko, Kreuzlingen
Jsme švýcarský prémiový výrobce čokolády pod privátními značkami. Chocolat Stella Bernrain se sídlem v Kreuzlingenu vyrábí švýcarskou čokoládu již více než 90 let. Více než 85 procent naší celkové produkce tvoří produkty pod privátními značkami pro firemní zákazníky po celém světě. Lidé ve více než 50 zemích si užívají naše švýcarské speciality. Jako výrobce čokolády pod privátními značkami nabí...
Portfolio (6)
Německo, Schlüsselfeld
...V naší výrobě čokolády klademe velký důraz na kvalitu a nabízíme vám širokou škálu možností. Produkujeme čokoládové tabulky, čokoládové tyčinky, pralinky a individuální formáty přesně podle vašich přání. Naše čokoládové výrobky jsou všechny vyrobeny bez přidaného cukru, takže si můžete bezstarostně vychutnat.
Portfolio (69)
Itálie, Castegnato
...Castelvedere se zabývá výrobou čokolády. Výroba čokolády je organizována na dvou linkách, z nichž jedna je automatizovaná, což umožňuje vyšší produkci. Vyrábíme čokoládu pro všechny chutě, také v roztomilých tvarech na Vánoce a Velikonoce. Na prodej v supermarketech, obchodech, automatech, u baristů.
Portfolio (10)
Maďarsko, Szigetmonostor
...• CHUŤ ČOKOLÁDY • Bílkoviny 24% • Bez lepku • Bez přidaného cukru • S erythritolem a stevií • Bez přidaného mléka • Keto • Paleo • S kolagenem • S MCT olejem...
Portfolio (27)
Rakousko, Gerasdorf
Moje vášeň je vaření. "S novými kulinářskými kreacemi překvapovat a dělat lidi šťastnými," říká Christian Jeschke. Jednoho dne jsem poprvé vařil pro své přátele domácí kečup na grilování. Skupina se do této kreace okamžitě zamilovala, kterou jsem vyráběl pouze z čistého medu bez chemických přísad a zahušťovadel. Brzy jsem vyvinul různé, jedinečné chutě s ingrediencemi jako káva, čokoláda a koření.
Portfolio (26)
Turecko, Istanbul
SmartMAK je společnost specializující se na výrobu linek pro zpracování potravin s více než 30letou zkušeností. Od suroviny po finální produkt vyrábíme stroje na mytí, sušení, třídění, míchání, lisování, řezání, plnění, balení atd. Vyrábíme stroje na zpracování potravin, jako jsou výrobní linky na chipsy a mražené hranolky, linky na mytí, voskování a třídění ovoce, linky na rajčatovou omáčku, keču...
Portfolio (9)
Francie, Objat
Prostřednictvím společnosti LIMOUZI SAVEURS je naší vášní představit vám poklady korézského regionu tím, že vymýšlíme recepty, které vás překvapí a potěší. Neustále hledáme novinky a nabízíme vám naše know-how, abychom vám poskytli rafinované a lahodné produkty. Jsme hrdí na náš závazek vyrábět všechny naše produkty v naší výrobní dílně v Objat (19) s naším týmem cukrářů a chocolatierů. Věnujeme ...
Portfolio (109)
Německo, Lennestadt
V roce 1956 zakládá Hubert Deimel ‚Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik‘. Vyrábí se ‚Famos‘-škrabka na brambory. Tento produkt se stává hitem prodeje a tvoří základ úspěšného rozvoje firmy. Dnes se společnost jmenuje Westmark GmbH a nabízí více než 2.500 položek. Jako specializovaný partner obchodu nabízí Westmark portfolio praktických gastronomických a kuchyňských pomocníků, stejně jako domácích po...
Portfolio (186)
Francie, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky. Před několika lety sestry Giammert...
Portfolio (97)
Francie, Thionville
...Tento jemný mýdlo s hlubokou vůní čokolády, obsahující více než 15 % surového kakaového másla, je formulováno pro malé i velké a při jeho výrobě si zachovalo veškerou svou glycerin. Mýdlo vyrobené z 100% přírodních ingrediencí a vyrobené s 78% ingrediencí z ekologického zemědělství. Ruční výroba mnou v Moselle! Vůně: čokoláda Hmotnost: 100 g Oblast použití: Obličej a tělo Typ pleti: Normální až suchá Balení: Recyklovatelná krabička...
Portfolio (22)
Švýcarsko, Zürich
Dobrý den, Moje firma se nachází ve Švýcarsku, kde vyrábíme speciální švýcarskou čokoládu s jedinečnými ingrediencemi, jako jsou zelená a modrá spirulina, kurkuma, bio esenciální oleje a dokonce luxusní speciální švýcarská čokoláda potažená 24karátovým jedlým zlatým listem. Mohu vyrábět speciální švýcarskou čokoládu podle přání zákazníků, co se týče chuti, ingrediencí, balení atd. Mohu vyr...
Portfolio (5)
...Výroba čokolády z kakaových nibů je používána pro výrobu oříškových a pistáciových másel. Použity byly přírodní kameny. Produkt nikdy nezahřívá. Má design kotle, který umožňuje snadné vyprazdňování. K dispozici jsou varianty 110/220/380 V. Rychlost kotle lze nastavit pomocí invertoru.
Portfolio (9)
KS Getränke GmbH je mezinárodní velkoobchodník a distributor rychloobrátkového zboží v řadě specializovaných trhů. Naším cílem je uspokojit potřeby našich zákazníků napříč geografickými hranicemi, a to tím, že na všech úrovních společnosti poskytujeme prvotřídní služby. V rámci celého dodavatelského řetězce využíváme naše znalosti a zkušenosti k zajištění hladkých transakcí a včasného dodání dohod...
Portfolio (10)
Německo, Taunusstein
...Kakaové nibsy jsou malé kousky přírodního praženého kakaového bobu. Velmi výživné a zdravé. Superpotravina se všemi vůněmi kakaa. Křupavé a s lahodnou a intenzivní chutí čisté, mírně hořké čokolády. Jsou bohaté na bílkoviny a zdravé tuky. Nibsy jsou kakaové boby, které byly praženy, oloupány a rozlámány na menší kousky. Stejně tak, jako jsou ve své původní formě, nejsou obohaceny o další tuky...
Portfolio (173)
Francie, Etaples
...Ponořte se do štěstí s naším sáčkem bílých čokoládových srdcí plněných krémovým malinovým karamelem! Sáček o hmotnosti 100 gramů Ruční výroba v naší dílně na severu Francie.
Portfolio (13)
Německo, Dusseldorf
...Vezměte prosím na vědomí, že nabízíme štítky v různých jazycích, angličtině, polštině, holandštině/němčině, italštině, arabštině, turečtině, ruštině a na žádost v mnoha dalších nezmíněných jazycích. Ferrero Nutella čokoládová pomazánka v sklenicích 400, 750, 800 g a mnoha dalších vyrobených v Německu. Ferrero Nutella 15x400 g. 1 paleta = 99 kartonů. 1 kontejner = 23 palet (2277 kartonů). čerstvá výroba. Ferrero Nutella 6x750 g. 1 paleta = 128 kartonů. 1 kontejner = 23 palet (2944 kartonů). čerstvá výroba.
Portfolio (10)
Španělsko, Castellon De La Plana
...Balení 5 hygienických masek Airnatech Plus v barvě hnědé čokolády, velikost L 100% španělská výroba. Certifikováno AENOR a AITEX. Filtrace 99,9%. Přijímá 20 praní na masku a 400 hodin používání na každé balení 5 kusů. Hygienická opakovaně použitelná maska Airnatech Plus s 99,9% filtrací je evolucí masky FFP2 s o 40% vyšší prodyšností a je lehčí. Je ideální pro civilní a profesionální použití...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
... suchý štětec při aplikaci na povrch. To vám poskytne jemný matný mlhový efekt. Intenzita závisí na počtu nanesených vrstev. 2. Tekutá aplikace: nařeďte ho silným alkoholem v poměru 1 ku 2, promíchejte a aplikujte na povrch. To vám poskytne husté matné pokrytí. Intenzita pokrytí závisí na počtu nanesených vrstev. Velvet se používá pro základní barvení v hmotě s obsahem tuku nad 50 %. Hlubokost barvy závisí na množství barviva. Produkty a výroba KREDA jsou certifikovány: EAU, CE: Záruka bezpečnosti produktu; ISO 22000, HASSP: Záruka bezpečnosti výroby...
Portfolio (18)
Spojené království, London
... je zdravější volba a je vhodné pro přípravu čaje, nápojů, snídaňových cereálií, kávy, sladkostí, mléka a mléčných dezertů. Typ mléčného prášku Sušené odstředěné mléko Doba trvanlivosti 12 - 18 měsíců (pro balení bez plynu) 24 měsíců (pro balení s plynem) Výroba / MOQ / Exportní trh 5000 KG denně MOQ - 25MT 40ft kontejner / 21MT 20ft kontejner Odeslání po celém světě...
Portfolio (4)
Německo, Uetersen
... • Nízkokalorický (dobrý pro řízení hmotnosti) • Nízká glykemická reakce Oblasti použití • Výroba čokolády • Cukrovinky • Žvýkačky • Pečivo • Zmrzlina Použitý obrázek: © Ekkaratk / ShutterStock Země původu: Thajsko Bez GMO: ANO Vegan & Vegetariánský: ANO Halal & Košer: ANO...
Portfolio (14)
...Speciálně navržené výstavní vitríny, vitríny pro prezentaci v kavárnách a restauracích, teplé a studené vitríny - výroba podle specifických rozměrů a šířky předního skla, » Standardní rozměr, výstavní jednotka s kuželovým tvarem, která se otevírá o 90 stupňů, » Možnost vystavení dortů, čokolády a pečiva na 2 nebo 3 patrech s postupným výstavním prostorem včetně podstavce a homogenní distribuce...
Portfolio (9)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play