Francie, Bordeaux
...Moderní sklep, postavený v roce 2017, kombinující tradiční materiály, jemně spojuje funkčnost a estetiku a poskytuje vínům zámku Eyran výjimečné prostředí. Degustace Toto víno vyvíjí v nose aroma zralého červeného a černého ovoce, doplněné jemnými kořeněnými a kouřovými tóny způsobenými zráním v sudech. V ústech se projevuje vyváženost, síla a sametový dotek. Krásná aromatická perzistence v závěru. Odrůdy: Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (45%), Petit Verdot (5%) Výrobce: Rodina Savigneux ve Saint-Médard-d'Eyran (33650) Formáty a balení: Poloviční láhev (37,5 cl) - Karton po 12 - 2020...
Portfolio (93)
Itálie, MILANO
...Brunello di Montalcino DOCG 2017 Castello Banfi Vyrobeno z hroznů Sangiovese vinifikovaných v čistotě, Brunello di Montalcino DOCG od Castello Banfi lze považovat za klasiku produkce Banfi v Montalcinu. Vzniká ze selekce klonů hroznů, zraje dva roky ve velkých sudech z francouzského dubu a v barrique z francouzského dubu, a poté se dokončuje s 8-12 měsíčním zráním v láhvi. Je rafinované a...
Portfolio (229)
Španělsko, Varea
...Středomoří a divoké aromatické byliny, doplněné o divoké a ekologické citrusové plody. Vyrobeno v amerických dubových sudech s ekologickým medem. Zlatá cena za komerční med 2020.
Portugalsko, Trofa
... složitějším chuťovým profilům. Zlepšení textury: Sudy pomáhají zjemnit texturu, což činí destilát příjemnějším na patře. Udržitelnost: Opětovné použití sudů "Moscatel" přispívá k udržitelným praktikám v průmyslu. Přidaná hodnota: Destiláty zrající v sudech "Moscatel" často vykazují vyšší hodnotu díky své asociaci s renomovanými víny. Aplikace v průmyslu Whisky: Sudy "Moscatel" přidávají...
Portfolio (6)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Vinaigre balsamique Grande Réserve 5 let stáří, odrůda Pedro Jimenez, 8° kyselosti. Produkt 100% přírodní, bez přísad a konzervantů, bez sladidel. Tento ocet je vyroben z nejlepšího výběru sladkých hroznů "Pedro Jimenez" s pomalým procesem okyselování a zráním v dubových sudech po dobu 5 let. Silný a vyvážený ocet, s tmavě mahagonovou barvou a mimořádnou vůní sušeného hrozna, karamelu a...
Portfolio (198)
Francie, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint Emilion Grand Cru Assemblage : Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc Potentiel de garde : Environ 20 let Vinifikace : Sběr hroznů probíhá ručně, hrozny jsou odstopkovány a poté tříděny pomocí densimetrického lázně. Následuje studená předfermentační macerace po dobu jednoho týdne a alkoholová fermentace trvající 10 dní, během které probíhá remontáž a pigeage. Odkapání a poté lisování před 15měsíčním zráním: 60% v nových sudech a 40% v termoregulačních nerezových tancích. Oenolog : Thomas Duclos...
Portfolio (53)
Francie, Jarnac
... a karamelu, které se časem vyvíjejí, aby připomněly sladkost crème brûlée. Kandovaný pomeranč Získaný po několika letech zrání v dubových sudech, ovocné aroma kandovaného pomeranče se intenzivně rozvíjí. COMMENT LE DÉGUSTER Suchý: trvalo roky, než bohaté a exotické aroma Courvoisier XO Impérial dosáhlo dokonalosti, proto vám doporučujeme, abyste si na degustaci tohoto výjimečného kognaku vzali...
Portfolio (12)
Finsko, Turku
...Slámově zbarvený se zlatými odstíny. Okouzlující parfém s tóny meruněk, které se mísí s balzamikovými tóny zráním v dřevěných sudech. Na patře je vysoce strukturovaný, s vibrující a živou kyselostí. Ideální pro dlouhé zrání. Objem: 750 ml...
Portfolio (177)
Francie, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen je vinařství v Margaret River v Austrálii, známé svými bio víny, která vyjadřují rozmanitost místních terroirů. Vinařství bylo založeno pionýry regionu a vyznačuje se udržitelnými praktikami a autentičností svých cuvées. Cuvée "Rocky Road" je směs Sémillonu a Sauvignon Blanc. Fermentace v sudech a barikách, následovaná zráním na jemných kalech, dodává tomuto vínu sametovou texturu...
Portfolio (10)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Tento lahodný Crianza El Andén de la Estación (Nádražní nástupiště) od vinařství Muga představuje skvělý poměr cena/výkon pro šťastné seznámení s víny z této významné oblasti, jakou je Rioja. Zde jsou zdůrazněny ovoce a elegance, podtržené 14měsíčním zráním v dubových sudech. Textura je jemná, třísloviny jsou kulaté a bohatá a komplexní aromatika se rozvíjí jak v nose, tak na patře. Třešně...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
... dubových sudech s přibližně 30% nového dřeva, před zráním ve stejných nádobách po více než rok. Œil: barva slámově žlutá. Le conseil de l'œnologue: podávat při 10-12°C. Taux d'alcoolémie: 14,5%. Temps de garde: 17 let. Conditionnement: Karton po 6 lahvích 75cl. Domaine: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2018. Culture: Řízená. Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée).
Portfolio (190)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tato koření střední pálivosti je základem národní mexické omáčky Tabasco. Aby se zmírnila pálivá povaha směsi pálivých papriček, omáčka se několik let zraje v dubových sudech, podobně jako vintage víno. Správné tabasco s dobrým zráním získává svou inherentní pikantnost a zvláštní kyselou-pálivou chuť. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, masová jídla, drůbež a ryby, přílohy. Chuť Ostrá Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 12 Tuky (g / 100g)… 17 Sacharidy (g / 100g)… 33 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 330...
Portfolio (178)
Francie, Pont D Ain
...Po minimálně čtyřletém zrání v sudech z francouzského dubu na Guadeloupe prochází tato Cuvée velmi specifickým zráním, které jí dodává typičnost a charakteristický podpis. Stav: Nový produkt Země: Francie Region výroby: Guadeloupe Označení: Rhum Ročník: 2020 Alkohol: 45° Objem: 70cl...
Portfolio (95)
Itálie, Dorgali
...Odborně zpracováno téměř v čistotě odrůdy Bovale Sardo (místně známé jako Muristellu), autochtonní odrůdy, která je věrně ztvárněna v tomto víně. Výsledkem je pomalá fermentace v malých ocelových nádržích a dlouhá zralost v malých sudech z francouzského dubu po dobu 3 let, následovaná ročním a trochu delším zráním v ležaté lahvi. Barva je neproniknutelná rubínově červená s fialovými odstíny, v...
Portfolio (5)
Francie, Nice
... hektar, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita hroznů. S celkovou produkcí 15 000 lahví o objemu 0,75 litru má toto suché červené víno z ročníku 2015 obsah alkoholu 12,5 %. Jeho výrobní proces ukazuje závazek k kvalitě a autentičnosti. Hrozny, sklizené ručně a pečlivě tříděné, podstoupily fermentaci v otevřených sudech o objemu 225 litrů, s macerací po dobu 20 dnů, následovanou 10 měsíčním zráním v nerezových tancích.
Portfolio (2)
Německo, Niederkirchen
...Ušlechtilý poklad vyrobený z lisovaných hroznů a často vylepšený zráním v sudech - náš hroznový destilát!
Portfolio (7)
Španělsko, Madrid
La Posada Cum Laude distribuuje vína označená značkou Zhalbaus, s D.O Ribera del Duero, jedno je Roble s 5 měsíčním zráním v sudech z francouzského a amerického dubu a druhé je Crianza s 12 měsíci zráním. Dále nabízíme bílé víno z D.O Rueda. Disponujeme rozsáhlým skladem pro milovníky vína s hlavními označeními původu (Rioja, Ribera del Duero, Galicie, Madrid, Rueda, Somontano, Penedes, La Mancha). Také máme prémiové destiláty (gin, rum, whisky, vodka), likéry (Ruavieja, Jagermeister a další) a prémiové oleje a octy od Chinata.
Portfolio (3)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play