Španělsko, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Šunka s prodlouženým vzhledem, s tmavou a opotřebovanou kopytem od dlouhých procházek na poli. Její tučná část má perleťový odstín a její poměr v kusu nám umožňuje vychutnat si jemnou a příjemnou chuť. S minimální dobou zrání 36 měsíců a pečlivým výběrem přírodních obilovin, trávy a žaludů v její stravě, je vždy zárukou chuti a kvality.
Portfolio (55)
Španělsko, Monroyo (teruel)
...Jamón ibérico de cebo vyrobený v našich zařízeních uvnitř údolí Pedroches, pocházející z vybraných zvířat, která jsme sami chovali pomocí našeho integrovaného výrobního systému. Jsou to šunky s vysokým obsahem tuku v libovém mase a s minimálním sušením, které není kratší než 26 měsíců.
Portfolio (43)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. je rodinná firma, která se více než století věnuje výrobě a zrání iberských šunek a dalších produktů z iberského prasete. Dokázala spojit tradiční metody s nejmodernější technologií, certifikovala své zařízení podle požadavků Evropské unie a od svého vzniku se integrovala do označení původu "Jamón de Guijuelo", aby mohla nabídnout maximální kvalitu ve všech svých produk...
Portfolio (43)
Španělsko, San Pedro Manrique (soria)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
OD ROKU 1983 Produkty Masné BRISA, S.L. je rodinná firma sídlící v Guijuelu, která má více než 35 let zkušeností s výrobou vysoce kvalitních iberských produktů. Její počátky sahají do března 1983, kdy byla otevřena malá továrna o rozloze přibližně tisíc metrů čtverečních v centru města Guijuelo. Místo, kde byly postaveny první provozy, byla stará továrna na foie gras, která se jmenovala BRISA, od...
Španělsko, Badajoz
...Šunka pocházející z iberských prasat chovaných na svobodě v dehesách Extremadura, krmených žaludy během období montanera a dokončujících svůj výkrm přirozenými krmivy. Šunky s minimální dobou zrání přes 24 měsíců. Chuť iberského masa za dostupnější cenu.
Portfolio (9)
...Iberská šunka z volného chovu vyrobená z iberských prasat chovaných v poloodkrytých podmínkách. Rasa zvířete má čistotu 50 % iberské s čistokrevnou matkou. Certifikované kvalitní kusy vyrobené podle standardu kvality iberské šunky.
Portfolio (7)
Španělsko, Guijuelo
...Kusy označené štítkem Cebo de Campo pocházejí z iberských prasat chovaných na svobodě. Jejich strava se skládala z kombinace přírodních krmiv a zdrojů dostupných na loukách. Jejich aroma a sladkost činí každý kus skutečnou delikatesou pro milovníky jídla.
Portfolio (10)
Španělsko, Valencia
XarcuSpain je společnost zaměřená především na export gurmánských, řemeslných, zdravých a ekologických produktů španělského původu. I když jsme specialisté na sušené maso (šunka, chorizo a hřbet), v našem katalogu najdete různé kategorie. Medy, lanýžové produkty, likéry, oleje a jakýkoli druh masa. Naši činnost orientujeme na kanál HORECA a i když převážně spolupracujeme prostřednictvím distribu...
Portfolio (8)
Španělsko, Madrid
Společnost La Iberica je firma zaměřená na výrobu a obchodování s masem iberského prasete v různých formátech balení, podle potřeb zákazníka. Jsme dodavateli masa iberského prasete, šunky, iberské plece, iberského hřbetu, sušených uzenin z divočáka a dalších vlastních sušených produktů. Práce s nejlepšími surovinami a tým zkušených pracovníků v oboru dělá z našich produktů nejlepší volbu pro nároč...
Portfolio (3)
Španělsko, Badajoz
BELLOTARI Espacio Ibérico je značka naší společnosti, která se věnuje prodeji, obchodování a distribuci produktů z iberského prasete a všech výrobků vyrobených z surovin z Extremadury a některých dalších španělských regionů. Vznikli jsme s jasným cílem poskytovat maximální kvalitu našich produktů, dokonale známe celý výrobní proces iberského masa a producenty z regionu, mezi kterými vybíráme ty ne...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play