Francie, Bordeaux
... sauvignon, merlot, cabernet franc) plně rozvinout svůj potenciál. Vinice obce Vertheuil se rozprostírá na ploše 400 hektarů. Víno rubínové barvy se vyznačuje jemným charakterem, s krásným ovocným nádechem a měkkými, okouzlujícími tříslovinami. V Vertheuil je třeba navštívit opatství založené v 11. století a kostel svatého Petra (11. a 12. století), který představuje krásný příklad románského umění. Odrůdy: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Výrobce: Châtellenie de Vertheuil (družstvo) ve Vertheuil (33180) Formáty a balení: Láhev (75cl) - Karton po 6 - 2017...
Portfolio (93)
... : Jeho světle růžová barva s modravými odstíny připomíná okvětní lístek růže. Aroma je překvapivě intenzivní vzhledem k lehkosti jeho barvy. Připomíná malé červené plody a čerstvě posečenou trávu. Chuť je kulatá, osvěžující. Rosé Fraticello je víno na žízeň, aperitiv, které doprovází tapas, saláty a uzeniny. Odvažte se zkombinovat s filet mignonem se šalvějí, telecím na olivách, grilovanými jehněčími kotletami nebo pečeným kuřetem.
Portfolio (5)
Francie, Epernay
...Dřevěná krabička se 2 sklenicemi a lahví vína, personalizovaná na krabičce a sklenicích vaším logem. (Ref. sk422) Podrobné informace o této dřevěné krabičce Personalizovatelná dřevěná krabička na táhnutí s laserovým gravírováním nebo sítotiskem (pro získání barvy)...
Portfolio (32)
Francie, Cénac
...Sklizeň probíhá brzy ráno, aby se zachovala ovocnost a čerstvost hroznů. Macerace na slupkách trvá 10 až 12 hodin v nerezových nádržích s regulací teploty a inertními podmínkami, přičemž doba se určuje podle extrakce aromatických látek a barvy. Většina vína je získána lisováním a malá část je získána saignées. Fermentace probíhá při nízké teplotě (16-18 °C). Obecný dojem: Clairet, kulaté...
Portfolio (9)
Francie, Saint Loubes
...Více než 100 let zkušeností v oblasti šumivého vína s naším dceřiným podnikem SVM. - Proces založený na metodě Charmat (fermentace probíhá v uzavřeném nádobí, jako je tomu u francouzských ciderů nebo italských prosecců). - Odpovídání na světový trend sladkých chutí a cen. - Odvětví otevřené inovacím a přitahování nových spotřebitelů. - Několik možných kombinací (vs. původ vína, alkohol, bublinky, sladkost, aromatizace, barvy…) - Moderní a flexibilní výrobní nástroj. - Schopni nabídnout přizpůsobení obalů již od 600 lahví a úplné přizpůsobení (víno + obal) od 6000.
Francie, Brissac Loire Aubance
... POZNÁMKY K DEGUSTACI : Intenzivní červená barva. Krásná aromatická expresivita červeného a černého ovoce. V ústech voluptózní a komplexní, spojující černý rybíz, fialku a dřevité tóny. POHODLÍ JÍDLA/VÍNA : Uzeniny, chutné maso, zvěřina, omáčkové pokrmy a sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ : 17°C. Kartón 6 lahví po 75cl...
Portfolio (12)
Francie, Saint Cannat
... valouny. Toto Cairanne Excellence pochází ze starých vinic (30 až 80 let) s velmi nízkým výnosem 30 hl/ha. ODRŮDY HROZNŮ Grenache 60% Syrah 40% VÝROBA VÍNA Po ruční sklizni jsou hrozny při přijetí do sklepa plně odstopkovány. Každá odrůda je vinifikována odděleně, tradiční metodou. Fermentace řízená teplotou umožňuje dlouhou maceraci (3 až 4 týdny). Extrakce chutí, barvy a tříslovin je zvýšena odstraňováním balastu, přečerpáváním moštu a propichováním klobouků.
Portfolio (46)
Francie, Les Églisottes-Et-Chalaures
...Toto víno představuje podpis Château Brande Bergère, odraz našeho terroiru a práce vykonané na vinicích a v pivnicích. Hluboce červené barvy, dobře strukturované, kulaté a velmi elegantní. Je lahvováno pouze v lahvích o objemu 75cl.
Portfolio (3)
Francie, Laure-Minervois
...Složení Mourvèdre, Grenache a Piquepoul. Suché rosé, světle lososové barvy, gastronomické víno, jasné, ovocné, plné a hedvábné na patře, snadno pitelné, ale zůstává suché a svěží.
Portfolio (11)
Francie, Draguignan
...Kultivační a agronomické schopnosti Prunelard N je málo produktivní a poměrně vitální odrůda, s vzpřímeným růstem, kterou lze vést dlouhým řezem. Popisné prvky Identifikace se opírá o: - konec mladého výhonu, který má silnou hustotu ležících chlupů, - mladé listy žluté barvy s bronzovými skvrnami, - dospělé listy celistvé s petiolárním sinusovým tvarem ve tvaru V, málo otevřeným nebo uzavřeným s rovnoběžnými okraji, s krátkými zuby v porovnání s jejich šířkou u základny.
Portfolio (71)
Francie, Plaisir
...0,023 l/ot. – 0,246 l/ot. www.realaxpumps.com Top aplikace Kalové vody, vápenné mléko, malta, výstup z filtračního lisu, kaše, uhličitany, kaolín atd... Barvy, lepidla, inkousty, latex, pigmenty, pryskyřice, oleje, detergenty, kyseliny, peroxidy atd. Přísady, aroma, vína, omáčky, džemy, vejce, tekutiny, majonéza, ovocné šťávy atd. Technický list Dodavatel: realax...
Portfolio (15)
Francie, St Vincent Rive D'olt
...nazývaný hroznový mošt, je po sedimentaci převezen do sklepa a uložen do sudů, kde probíhá alkoholová fermentace. U červených vín jsou hrozny částečně zbaveny stopek (cílem je oddělit hrozny od stopek); poté macerují v nádobě (nejlépe dřevěné) po dobu jednoho týdne nebo déle v závislosti na ročníku. Tato fáze umožňuje extrakci tříslovin a barvy obsažené ve slupce hroznu. Když teplota v nádobách dosáhne přibližně 16-18 °C, začíná činnost kvasinek a alkoholová fermentace.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play