... štědré víno, které reprezentuje plnou prestiž bordeauxských vín. VÝROBA VÍNA Tradiční vinifikace v nerezových tancích. HROZNOVÉ ODRODY Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon OCHUTNÁVKA Tmavě granátová barva s fialovými odlesky. Bouquet a vyvinutý nos červeného ovoce. Hladký a masitý chuťový profil, dominovaný aroma zralého ovoce a podpořený jemnými tříslovinami. PÁROVÁNÍ JÍDLA A VÍNA Lze vychutnat s grilovaným červeným masem, pečenou jehněčí plecí nebo zralým sýrem. Podávejte při 18°C. OCENĚNÍ 2012: Zmíněno na IWC 2013.
Portfolio (96)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... převahou vápence na Côte Chalonnaise. Svahy jsou mírné a orientované na východ až jihovýchod. Zrání Vinifikace probíhá nejprve v nerezových tancích, poté v dubových sudech. Doba zrání v sudech se liší podle ročníků. Charakter vína Krásná červená barva, jasná, s rubínovými odlesky, nos se otevírá na typické červené ovoce Pinot Noir (černý rybíz, višně, rybíz) s kouřovými, humusovými a někdy zvířecími tóny. Bohaté a komplexní, jeho textura je pevná na jemných a elegantních tříslovinách. Krásná rovnováha. Párování s jídlem a vínem...
Portfolio (60)
Francie, Saint-Martin-Du-Vivier
...eleganci a komplexnost. Ať už je brut, ročníkový nebo rosé, každý typ šampaňského nabízí jedinečný chuťový zážitek. Aroma se může pohybovat od svěžích citrusových a bílých ovocných tónů po vyspělejší nuanse brioche, lískových oříšků nebo medu, v závislosti na jeho zrání. Šampaňské je ideální pro rafinované aperitivy, gastronomické párování s mořskými plody nebo jemnými pokrmy a samozřejmě pro oslavu nejpamátnějších okamžiků.
Odpovídající produkty
Šampaňské
Šampaňské
Další produkty
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée White AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Bílé organické víno Odrůdy hroznů Vermentino 70% - Ugni blanc 30%. Zrání po dobu 12 měsíců v nových dubových sudech, poté zrání v láhvi po dobu 1 roku. Ochutnávka Barva je světle žlutá s zlatými a stříbrnými odlesky. Chuť je strukturovaná, kulatá a hluboká: - Textura: krásná a jemná - Aroma: bílé a žluté dužnaté ovoce - Dojezd: opražený, vanilkový, přetrvávající Párování s jídlem: - Grilovaný humr s koňakovou omáčkou. - Tradiční Coq au vin blanc. - Telecí quasi s houbami a hřiby. - Mořské plody. - Sýrový talíř s charakterem.
Portfolio (17)
Francie, La Chapelle Heulin
Francie, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Barva: Bílé Odrůda: 100% Chardonnay Vinifikace: Jemné pneumatické lisování a studené usazení. Kontrolovaná alkoholová fermentace mezi 16 a 17 °C. Zrání: Nádoba. Plnění do lahví: Na statku. Objem: 75 cl Degustace: Čerstvé a lehké Chardonnay s krásnou mineralitou, velmi osvěžující víno. Skladování: 1 až 2 roky. Párování pokrmů a vín: Ideální jako aperitiv s mušlemi svatého Jakuba Objem: 75 cl ​Barva: Bílé...
Portfolio (43)
Francie, Saint Cannat
...°C. Zraje v dubových sudech po dobu 18 měsíců. Víno je určeno k uchování 8-10 let. POZNÁMKY K DEGUSTACI Hluboká červená barva, intenzivní vůně a velmi jemné aroma červeného ovoce, hladké třísloviny s příjemnou délkou. Párování s jídlem: naše červené víno Bandol si obzvlášť vychutnáte s masem z divočiny, dušenými pokrmy, sýry… Ideální teplota k degustaci: od 16° do 18°C. Otevřete 1 až 2 hodiny před degustací.
Portfolio (46)
Francie, Malataverne
...Legenda vypráví, že fénické lodě, poháněné pravidelnými větry „mořské brízy“, přistály na středomořském pobřeží v 6. století před naším letopočtem. Přivezly s sebou znalosti o pěstování vinné révy a vinifikaci. Doporučení pro párování vína s jídlem Pro každodenní jídla s přáteli, grilování a velké letní saláty. Toto bílé víno se skvěle hodí k rybím pokrmům, jako je filet z platýse nebo pstruh s mandlemi. Teplota podávání 2° 6° Dekantovat Ne...
Portfolio (188)
Francie, Saint-Vérand
...Hrozny jsou sklizeny ručně. Pro toto Cuvée používáme pouze první lisování našich nejlepších ročníků. Víno zraje v tancích pouze během první alkoholové fermentace. po dobu přibližně 3 měsíců, následované lahvováním s naší druhou fermentací druhá fermentace pro vytvoření jemných bublinek. Víno je poté zráno na latích po minimálně 1 rok pro optimální kvalitu. Párování jídla a vína: Blanc de...
Portfolio (18)
Francie, Boulogne-Billancourt
...Domaine Catalina Sounds, založený v roce 2005, si dal za cíl produkovat nejikoničtější vína regionu Marlborough na Novém Zélandu. Umístěn v privilegovaném terroiru údolí Waihopai na severu Jižního ostrova, nese název po Catalina, hydroplánu, který přelétal Tichý oceán během druhé světové války. Tento sauvignon blanc ztělesňuje tuto vzdušnou eleganci, s buketem citronové trávy, citrusové kůry a marakuji. Na patře odhaluje jemnou strukturu zralého ovoce podpořenou živou mineralitou. Jeho svěžest ho činí ideálním pro párování s grilovanou rybou, mořskými plody nebo směsí salátů.
Portfolio (10)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge červené Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Sklizeň bez stopek, karbonická macerace na Carignane, předfermentace za studena pro 2 další odrůdy v termoregulačních nádržích. Degustace: Barva je intenzivní, rubínová s fialovými odlesky. Nos je silný a komplexní, s tóny lékořice, koření a černého ovoce. Chuť je kulatá a široká. Párování pokrmů a vín Pečená jehněčí plec, pečený camembert. Složení: Syrah - Carignan - Grenache noir Půdy: Jílovito-vápencové, terroir Aspres...
Portfolio (8)
Francie, Roubia
...Biologická kultura. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, Fermentace v termoregulační nerezové nádobě, Použití místních kvasnic. Zrání v termoregulační nerezové nádobě, Technický korek z korku. Hlinito-vápencové půdy. Oko Barva fialová, intenzivní, fialové odlesky. Nos Lehké aroma černého rybízu, lehké aroma čerstvého ovoce, jemné aroma maliny. Párování jídla a vína Grilované červené maso, Grilované bílé maso Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Cinsault, Syrah Alkohol: 12,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... elegance, vyváženosti a jemnosti. Dokonalé párování s rybami, mořskými plody a kozími sýry! Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůda: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2031 Teplota podávání: 8-10°C...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...Degustace Víno s výraznými tóny mandarinky a bílých broskví. Široká a osvěžující chuť. Párování s jídlem Vhodné jako aperitiv nebo k mořským plodům a rybám. Balení cena za jednotku, prodáváno po kartonech po 6 lahvích s dopravou zdarma. Rada enologa: Podávejte při teplotě 8 až 10 °C Doba zrání: Vypít do dvou let...
Portfolio (190)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, PARIS
... odborné znalosti o ročnících, párování jídel a vín, nebo informace pro školení vašich týmů, jsme tu, abychom vám pomohli v každém kroku. 6. Opatření na Míru pro Degustace a Akce Abychom vám pomohli oživit vaše prodeje, nabízíme také možnost organizovat soukromé degustace a propagační akce. Tyto iniciativy pomáhají udržovat vaši klientelu a přitahovat nové zákazníky, kteří mají zájem objevovat autentické produkty.
Portfolio (6)
Francie, Montlouis Sur Loire
Máte rádi, když vám někdo poradí, objevujete a ochutnáváte nové vína, destiláty a řemeslná piva? Nezbytnou adresou je váš obchod s vínem Inter Caves. Nové příjezdy, exkluzivní rezervace, vína od malých producentů až po velké cuvée a především vášeň našich odborníků, kteří se vždy snaží vás nasměrovat k ideálnímu párování jídla a vína: to vše najdete ve vašem obchodě Inter Caves. A aby byla zkušenost úplná, objevte také širokou škálu aperitivů a delikates, které doplní vína. Těšíme se na vás ve vašem...
Francie, Coron
... výběr kvalitních vín a lihovin (prémiové whisky, koktejly, pivo, nealkoholické nápoje, šampaňské, další lihoviny). - spolupráci s cateringovými službami pro zajištění dokonalého párování pokrmů a vín pro vaše události - pronájem vybavení: výčepní zařízení, překapávače, sudy, sklo, fontány, chladicí vozy a přívěsy, grily, barbecue, fritézy, stany, altány - návrh dárkových košů a plněných košů - delikatesy a regionální produkty.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play