Itálie, Misano Adriatico
...Zažijte bohaté a komplexní chutě vína GEOGRAFICO Vino Rosso Chianti Riserva. Toto víno, v láhvi o objemu 75 cl, se pyšní intenzivní rubínově červenou barvou a dlouhým procesem zrání, který zajišťuje hladkou a elegantní chuť. Ideální pro párování s bohatými pokrmy nebo pro zvláštní příležitosti. Balení obsahuje 6 lahví.
Portfolio (200)
... štědré víno, které reprezentuje plnou prestiž bordeauxských vín. VÝROBA VÍNA Tradiční vinifikace v nerezových tancích. HROZNOVÉ ODRODY Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon OCHUTNÁVKA Tmavě granátová barva s fialovými odlesky. Bouquet a vyvinutý nos červeného ovoce. Hladký a masitý chuťový profil, dominovaný aroma zralého ovoce a podpořený jemnými tříslovinami. PÁROVÁNÍ JÍDLA A VÍNA Lze vychutnat s grilovaným červeným masem, pečenou jehněčí plecí nebo zralým sýrem. Podávejte při 18°C. OCENĚNÍ 2012: Zmíněno na IWC 2013.
Portfolio (96)
Itálie, Sizzano
...ODRŮDA Greco Novarese 100% PÁROVÁNÍ Modré a zralé sýry Krémové dezerty Pečivo BARVA Jantarová AROMA Šafrán a květy heřmánku Rozinky, lískové ořechy a kandované ovoce ZRAZENÍ V dřevě od roku 2019 TEPLOTA: 8-12 °C...
Portfolio (13)
Itálie, San Stino Di Livenza
...Tento šumivé víno se svými charakteristikami představuje ducha a tradici území, ze kterého pochází. Správné vystavení, příznivé klima a péče věnovaná nejprve ve vinici a poté ve sklepě, dávají vysokou úroveň konečného výsledku, s typickými aromaty. Barva je slámově žlutá, s jemnou a trvalou perlovou strukturou a brilantní pěnou. Odrůda hroznů: Glera Typologie: Šumivé víno...
Portfolio (43)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... převahou vápence na Côte Chalonnaise. Svahy jsou mírné a orientované na východ až jihovýchod. Zrání Vinifikace probíhá nejprve v nerezových tancích, poté v dubových sudech. Doba zrání v sudech se liší podle ročníků. Charakter vína Krásná červená barva, jasná, s rubínovými odlesky, nos se otevírá na typické červené ovoce Pinot Noir (černý rybíz, višně, rybíz) s kouřovými, humusovými a někdy zvířecími tóny. Bohaté a komplexní, jeho textura je pevná na jemných a elegantních tříslovinách. Krásná rovnováha. Párování s jídlem a vínem...
Portfolio (60)
Francie, Saint-Martin-Du-Vivier
...eleganci a komplexnost. Ať už je brut, ročníkový nebo rosé, každý typ šampaňského nabízí jedinečný chuťový zážitek. Aroma se může pohybovat od svěžích citrusových a bílých ovocných tónů po vyspělejší nuanse brioche, lískových oříšků nebo medu, v závislosti na jeho zrání. Šampaňské je ideální pro rafinované aperitivy, gastronomické párování s mořskými plody nebo jemnými pokrmy a samozřejmě pro oslavu nejpamátnějších okamžiků.
Odpovídající produkty
Šampaňské
Šampaňské
Další produkty
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée White AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Bílé organické víno Odrůdy hroznů Vermentino 70% - Ugni blanc 30%. Zrání po dobu 12 měsíců v nových dubových sudech, poté zrání v láhvi po dobu 1 roku. Ochutnávka Barva je světle žlutá s zlatými a stříbrnými odlesky. Chuť je strukturovaná, kulatá a hluboká: - Textura: krásná a jemná - Aroma: bílé a žluté dužnaté ovoce - Dojezd: opražený, vanilkový, přetrvávající Párování s jídlem: - Grilovaný humr s koňakovou omáčkou. - Tradiční Coq au vin blanc. - Telecí quasi s houbami a hřiby. - Mořské plody. - Sýrový talíř s charakterem.
Portfolio (17)
Francie, La Chapelle Heulin
Španělsko, Murcia
...Bílé víno s chráněným označením Jumilla Odrůda: 100% organický Sauvignon Blanc 2022 Barva: Čistá, jasná krystalická Vůně: Hluboké aroma, tropické pozadí a náznaky broskve. Chuť: Výrazná, komplexní s minerálními tóny, které poskytují dlouhotrvající chuť. Párování: Perfektní s sushi, mořskými plody, rybami, rýží, saláty a také těstovinami a bílým masem. Alkohol: 13,00%...
Portfolio (4)
Slovinsko, Ljubljana
....","characteristics":"Charakteristiky:\nOdstíny světlé červené barvy jako důsledek prodloužené macerace. Vůně přináší elegantní rovnováhu červeného ovoce a náznak dřevitého buketu. Chuť je zaoblená, středně silná, s bylinnými a ovocnými tóny.","food_pairings":"Párování s jídlem:\nMá dostatečnou sílu na to, aby podpořila slušné jídlo. Párování s jídlem se hodí také k pokrmům na bázi chřestu, drůbeži...
Portfolio (10)
Francie, Lys Haut Layon
...IGP chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Barva: Bílé Odrůda: 100% Chardonnay Vinifikace: Jemné pneumatické lisování a studené usazení. Kontrolovaná alkoholová fermentace mezi 16 a 17 °C. Zrání: Nádoba. Plnění do lahví: Na statku. Objem: 75 cl Degustace: Čerstvé a lehké Chardonnay s krásnou mineralitou, velmi osvěžující víno. Skladování: 1 až 2 roky. Párování pokrmů a vín: Ideální jako aperitiv s mušlemi svatého Jakuba Objem: 75 cl ​Barva: Bílé...
Portfolio (43)
Francie, Saint Cannat
...°C. Zraje v dubových sudech po dobu 18 měsíců. Víno je určeno k uchování 8-10 let. POZNÁMKY K DEGUSTACI Hluboká červená barva, intenzivní vůně a velmi jemné aroma červeného ovoce, hladké třísloviny s příjemnou délkou. Párování s jídlem: naše červené víno Bandol si obzvlášť vychutnáte s masem z divočiny, dušenými pokrmy, sýry… Ideální teplota k degustaci: od 16° do 18°C. Otevřete 1 až 2 hodiny před degustací.
Portfolio (46)
Francie, Malataverne
...Legenda vypráví, že fénické lodě, poháněné pravidelnými větry „mořské brízy“, přistály na středomořském pobřeží v 6. století před naším letopočtem. Přivezly s sebou znalosti o pěstování vinné révy a vinifikaci. Doporučení pro párování vína s jídlem Pro každodenní jídla s přáteli, grilování a velké letní saláty. Toto bílé víno se skvěle hodí k rybím pokrmům, jako je filet z platýse nebo pstruh s mandlemi. Teplota podávání 2° 6° Dekantovat Ne...
Portfolio (188)
Španělsko, Granada
...kandované ovoce a minerální reminiscence. Dlouhý a vytrvalý závěr s vynikající rovnováhou mezi ústy a nosem.","Temperatura recomendada de consumo":"Doporučená teplota konzumace: 18 ℃","Denominación de Origen Protegida Vino de Calidad de Granada":"Chráněné označení původu Kvalitní víno z Granady."}...
Portfolio (5)
Francie, Saint-Vérand
...Hrozny jsou sklizeny ručně. Pro toto Cuvée používáme pouze první lisování našich nejlepších ročníků. Víno zraje v tancích pouze během první alkoholové fermentace. po dobu přibližně 3 měsíců, následované lahvováním s naší druhou fermentací druhá fermentace pro vytvoření jemných bublinek. Víno je poté zráno na latích po minimálně 1 rok pro optimální kvalitu. Párování jídla a vína: Blanc de...
Portfolio (18)
Itálie, Gussago
...Greco di Tufo Denominace původu kontrolovaná a garantovaná Oblast produkce: Campania Odrůda: Greco Alkoholický obsah: 13% obj. Barva žlutá slámová Vůně příjemná, intenzivní, jemná, charakteristická Chuť dry, harmonická Gastronomické párování rizota, pokrmy na bázi ryb, sýry Teplota podávání 8°- 10° C.
Portfolio (4)
Itálie, Barletta
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, s rubínovou barvou a fialovými odlesky, nabízí ovocnou vůni s tóny červeného ovoce (třešně a švestky) a koření (černý pepř), spojené s jemným balzámovým nádechem máty. V ústech se projevuje dobrou strukturou s jemnými tříslovinami a příjemnou svěžestí. Příjemné červené víno, univerzální pro párování, ideální na každý den.
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Barva: rubínově červená, s fialovými odlesky a s nádechem granátu s věkem | Vůně: víno velké elegance. Jsou cítit ovocné aroma jako borůvka a ostružina, s jemnými praženými a vanilkovými tóny | Chuť: v ústech se jeví jako suché, teplé a plné. Tanniny jsou cítit, ale jemně díky zrání v barrique. GASTRONOMICKÉ PÁROVÁNÍ: Skvělé víno k pečenému masu, zejména vepřovému, jehněčímu a kozímu. Dobře se hodí k divočině. Víno také pro meditaci.
Odpovídající produkty
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
...Vitigno: 100% Arneis. Vinifikace: fermentace v nerezových nádržích při teplotě 18°C po dobu 3 týdnů. Zrání: pobyt „sur lies“ v nerezových nádržích po dobu přibližně 8 měsíců. Barva: slámově žlutá s mírně nazelenalými odlesky. Vůně: jemná a květinová, bohatá na ovocné tóny připomínající jablko a zralou hrušku. Chuť: slaná a plná s přetrvávajícím závěrem. Alkohol: ±13,5% Gastronomické párování: vynikající jako aperitiv; je vhodné k předkrmům, jemným těstovinám, pokrmům z ryb a bílému masu. Podávejte při teplotě přibližně 8°C.
Portfolio (10)
Francie, Boulogne-Billancourt
...Domaine Catalina Sounds, založený v roce 2005, si dal za cíl produkovat nejikoničtější vína regionu Marlborough na Novém Zélandu. Umístěn v privilegovaném terroiru údolí Waihopai na severu Jižního ostrova, nese název po Catalina, hydroplánu, který přelétal Tichý oceán během druhé světové války. Tento sauvignon blanc ztělesňuje tuto vzdušnou eleganci, s buketem citronové trávy, citrusové kůry a marakuji. Na patře odhaluje jemnou strukturu zralého ovoce podpořenou živou mineralitou. Jeho svěžest ho činí ideálním pro párování s grilovanou rybou, mořskými plody nebo směsí salátů.
Portfolio (10)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge červené Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Sklizeň bez stopek, karbonická macerace na Carignane, předfermentace za studena pro 2 další odrůdy v termoregulačních nádržích. Degustace: Barva je intenzivní, rubínová s fialovými odlesky. Nos je silný a komplexní, s tóny lékořice, koření a černého ovoce. Chuť je kulatá a široká. Párování pokrmů a vín Pečená jehněčí plec, pečený camembert. Složení: Syrah - Carignan - Grenache noir Půdy: Jílovito-vápencové, terroir Aspres...
Portfolio (8)
Francie, Roubia
...Biologická kultura. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, Fermentace v termoregulační nerezové nádobě, Použití místních kvasnic. Zrání v termoregulační nerezové nádobě, Technický korek z korku. Hlinito-vápencové půdy. Oko Barva fialová, intenzivní, fialové odlesky. Nos Lehké aroma černého rybízu, lehké aroma čerstvého ovoce, jemné aroma maliny. Párování jídla a vína Grilované červené maso, Grilované bílé maso Teplota podávání: 16° - 17° Barva: Červená Odrůda: Cinsault, Syrah Alkohol: 12,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Itálie, Conegliano
...Barva: Slámově žlutá s jemnými zelenkavými odlesky Nos: Široké exotické aroma obohacené jemnými květinovými tóny. Chuť: Vyvážená mezi sladkostí a kyselostí, tvoří okamžité a velmi příjemné víno. Skladování a podávání: Lahve by měly být skladovány v chladném a suchém prostředí, daleko od světla a zdrojů tepla. Podávejte při teplotě mezi 6-8 °C. Doporučuje se spíše velký skleněný pohár ve tvaru tulipánu. Párování: Extrémně univerzální víno, které se hodí k různým příležitostem, od klasického aperitivu po celé jídlo.
Portfolio (4)
Itálie, Nave
...Sapore Morbido s jemnými tříslovinami a dobrou plností, v ústech je měkký a dobře vyvážený, s dobrou strukturou a širokým dozvukem. Doporučené párování: Vhodný pro každou příležitost, skvělý s těstovinami a lehkými druhými chody. Poznámky: Barva rubínově červená s fialovými odlesky; Vůně červeného ovoce a jemné tóny vanilky; Chuť měkká s jemnými tříslovinami a dobrou plností, v ústech je měkký...
Portfolio (46)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... elegance, vyváženosti a jemnosti. Dokonalé párování s rybami, mořskými plody a kozími sýry! Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůda: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2031 Teplota podávání: 8-10°C...
Portfolio (321)
Francie, Auxerre
...Degustace Víno s výraznými tóny mandarinky a bílých broskví. Široká a osvěžující chuť. Párování s jídlem Vhodné jako aperitiv nebo k mořským plodům a rybám. Balení cena za jednotku, prodáváno po kartonech po 6 lahvích s dopravou zdarma. Rada enologa: Podávejte při teplotě 8 až 10 °C Doba zrání: Vypít do dvou let...
Portfolio (190)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, PARIS
... odborné znalosti o ročnících, párování jídel a vín, nebo informace pro školení vašich týmů, jsme tu, abychom vám pomohli v každém kroku. 6. Opatření na Míru pro Degustace a Akce Abychom vám pomohli oživit vaše prodeje, nabízíme také možnost organizovat soukromé degustace a propagační akce. Tyto iniciativy pomáhají udržovat vaši klientelu a přitahovat nové zákazníky, kteří mají zájem objevovat autentické produkty.
Portfolio (6)
Francie, Montlouis Sur Loire
Máte rádi, když vám někdo poradí, objevujete a ochutnáváte nové vína, destiláty a řemeslná piva? Nezbytnou adresou je váš obchod s vínem Inter Caves. Nové příjezdy, exkluzivní rezervace, vína od malých producentů až po velké cuvée a především vášeň našich odborníků, kteří se vždy snaží vás nasměrovat k ideálnímu párování jídla a vína: to vše najdete ve vašem obchodě Inter Caves. A aby byla zkušenost úplná, objevte také širokou škálu aperitivů a delikates, které doplní vína. Těšíme se na vás ve vašem...
Španělsko, Valladolid
Naše vína jsou Verdejos DO Rueda. A tento rok máme nové produkty, Secret Moment: polosladké, frizzante, s CO2 a 8% alkoholu. On energy drink: jediné energetické víno s ginsengem, čajem a mátou. 7% alkoholu. Liu Liu: suché verdejo speciálně pro párování s orientálními pokrmy. Abrebocas de Domingo: speciálně pro párování s rýží a zaměřené na turistiku.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play