Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... opražené a vanilkové chutě, smíchané s drobným černým ovocem. POUŽITÍ JÍDLA A VÍNA Podávejte při teplotě kolem 15 °C k pečenému králíku, grilovanému steak nebo černému pudinku s opečenými jablky. Skvěle se také hodí k sýrům jako Délice de Bourgogne nebo Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Odrůda: Gamay Noir Vinice: granitové půdy – kontinentální klima...
Portfolio (60)
Francie, Saint-Martin-Du-Vivier
...Červené víno je jedním z nejvíce oblíbených alkoholických nápojů na světě, pocházející z fermentace černých nebo červených hroznů. Jeho hluboká barva se pohybuje od rubínové po granátovou v závislosti na jeho stáří a odrůdě. Červená vína jsou často plná, s komplexními aromaty červeného ovoce, švestek, vanilky nebo kůže, a s tříslovinami, které dodávají strukturu a délku v ústech. Ať už se jedná o...
Odpovídající produkty
Červené Víno
Červené Víno
Další produkty
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Francie, Saint Emilion
... získat víno s vyváženými tříslovinami, ovocné a s velkou svěžestí v ústech. 2016 : ZLATÁ MEDAILE GILBERT ET GAILLARD 2018 „Světlá granátová barva. Discretní ovocná vůně (jahoda, rybíz). V ústech se projevuje lehká struktura, jemné a jednoduché ovoce, svěžest na úrovni. Ročník připravený k použití k grilovanému masu.“ 2015 : Zlatá medaile na soutěži v Lyonu 2019 „Krásná tmavě rubínová barva. Hluboká vůně, květinové tóny a malé červené ovoce. V ústech měkké, šťavnaté bordeaux, upřednostňující ovoce.
Portfolio (34)
... a silné víno, které reprezentuje prestiž našich bordeauxských vín. VÝROBA VÍNA Tradiční vinifikace v nerezových tancích. HROZNOVÉ ODRODY Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon OCHUTNÁVKA Hluboká třešňově červená barva. Elegantní a strukturovaný nos s intenzivními aromaty červeného ovoce. Patro je vyvážené a chutné, s tóny zralého ovoce, jemných koření a strouhaných lanýžů, podpořené dlouhými, hedvábnými tříslovinami. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍNA Lze vychutnat s dušeným telecím, kachním prsem nebo zralým sýrem.
Portfolio (96)
Francie, Bordeaux
... poté Philippe Rocheta, spolu s mnoha investicemi, umožnily zavedení moderního vybavení, které podporuje efektivní organizaci a zajišťuje kvalitní dohled. Degustace Barva granátová, hluboká, s cihlovými odlesky. Výrazné aroma, vůně kompotovaného ovoce, černého a červeného ovoce, vanilky, kakaa a pražené kávy. Komplexní, štědrá, široká chuť, tóny koření, kávy, moka, sametové třísloviny...
Portfolio (93)
Francie, Bordeaux
...% Vinifikace: Vinifikace po parcelách, nerezové tanky s regulací teploty Zrání: 12 měsíců v nových sudech, 1/3 Degustace: Hluboká purpurová barva. Intenzivní vůně červeného ovoce s opékanými a mírně vanilkovými tóny. Víno je v ústech dobře vyvážené, s přítomnými, ale sametovými tříslovinami, spojující dlouhou aromatickou perzistenci s dřevitými a opékanými tóny.
Portfolio (43)
Francie, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 let Terroir : Jílovitá vápenatá půda Vendange : Strojní sklizeň Dégustation : • Robe : Hluboká červená, fialové odlesky • 1er nez : Červené ovoce • 2ieme nez : Kořeněné tóny • En bouche : Červené ovoce, vyváženost a svěžest • Caudalie dlouhá Accord mets/vins : Regionální pokrmy, maso, uzeniny Garde : 4 až 5 let Vinification : Odrůdění/Drcení. Plán macerace 10 dní při 24° pro zachování svěžesti a ovoce. Lisovaný výlisk přidán k moštu. FML na jemných kalech v zimě až do lahvování.
Portfolio (4)
Francie, Cissac Medoc
...Vína z Château Lamothe-Cissac se ve své mladosti vyznačují krásnou hlubokou rubínovou barvou. Při aeraci se objevuje široká aromatická paleta, která spojuje tóny červeného ovoce (černý rybíz), pečeného ovoce a jemných koření. Vanilkové aroma je velmi dobře integrováno. Na patře je celkový dojem vyvážený, měkké a početné třísloviny ustupují velmi jemnému závěru. Díky své skvělé schopnosti zrání toto víno v průběhu let vyjadřuje tóny kůže, podrostu a komplexního kouře. ROČNÍK:* 2017...
Portfolio (8)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée White AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Bílé organické víno Odrůdy hroznů Vermentino 70% - Ugni blanc 30%. Zrání po dobu 12 měsíců v nových dubových sudech, poté zrání v láhvi po dobu 1 roku. Ochutnávka Barva je světle žlutá s zlatými a stříbrnými odlesky. Chuť je strukturovaná, kulatá a hluboká: - Textura: krásná a jemná - Aroma: bílé a žluté dužnaté ovoce - Dojezd: opražený, vanilkový, přetrvávající Párování s jídlem: - Grilovaný humr s koňakovou omáčkou. - Tradiční Coq au vin blanc. - Telecí quasi s houbami a hřiby. - Mořské plody. - Sýrový talíř s charakterem.
Portfolio (17)
Španělsko, Sevilla
...MENCIA FICHA TÉCNICA: Denominace původu: DOP Bierzo Složení: 100% mencia Alkohol: 13,5o NOTY CHUTI: Vzhled: Intenzivní a hluboká safírově červená barva s jemným fialovým okrajem. Vůně: Intenzivní nos, s květinovými a lesními ovocnými tóny. Chuť: Čerstvý a lahodný v ústech, opět vzpomínky na červené ovoce a květinové tóny, s přetrvávajícím závěrem.
Portfolio (9)
Francie, Quimper
...IGP Pays d'Oc 2023 (34 Hérault) bottle of 75cl 13%/vol Chardonnay - Degustační poznámka : Barva je hluboká zlatá. "Víno potěšení, celé v kulatosti, měkké a ovocné" Čerstvé s ovocnými a praženými tóny - Vinař : Respekt k přírodě a práci člověka prostupuje odvážnými vinaři. Jejich odpovědné a transparentní chování se projevuje prostřednictvím získávání certifikátů a označení, které zaručují jejich záměr.
Portfolio (5)
Francie, Soing-En-Sologne
...Intenzivní a hluboká barva s bohatou a elegantní vůní s tóny kávy a nádechem vanilky. Silné a opulentní víno s krásnou délkou. Domaine: DOMAINE DE LA TOUR BLANCHE Appellation: AOC Alsace Région: ALSACE Couleur: Červené Cépages: 100% Pinot Noir Mode de culture: Řízené zemědělství Caractère: lehké / ovocné Contenance: 75cl Poids: 1 kg Millésime: 2019...
Portfolio (100)
Španělsko, Murcia
...Cabernet sauvignon, tempranillo a garnacha. Intenzivní třešňová barva s fialovými odstíny, hluboká a jasná. Vůně má dobrou intenzitu s čistým a výrazným odrůdovým charakterem, který připomíná zralé ovoce s elegantním nádechem fialky. Chuť je jemná, cítí se třísloviny v kombinaci s květinovými nuancemi, které vedou k dlouhému a elegantnímu dozvuku. Typ vína: Mladé červené víno Hrozny: Cabernet sauvignon, tempranillo a garnacha DO: DO Penedès Země původu: Španělsko Alkohol: 13% Rok: 2020...
Portfolio (178)
Francie, Cénac
...obalenou, lékořicovou s tóny zavařených višní. Krásné víno, které nás potěší již nyní po dekantaci na 10 až 12 hodin. Doporučuje se podávat s pečeným masem nebo tvrdým sýrem. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plocha: 30 ha Vzhled: krásná, hluboká, rubínová barva...
Portfolio (9)
Francie, Auxerre
Objevte náš výběr božských červených, bílých, růžových a šumivých vín! Naším cílem je usnadnit spolupráci mezi francouzskými vinaři a národními i mezinárodními kupci. Založena v roce 2018, DIXVINS je váš B2B obchod, který nabízí online prodej vín a lihovin vyrobených ve Francii pro restauratéry, vinotéky a velkoobchodníky po celém světě. Pravidelně vám nabízíme časově omezené a tematické akce. Dík...
Portfolio (190)
Francie, Roubia
...{"CÉPAGES":"65% Grenache 25% Syrah 10% Mourvèdre\nDegré 14,5°\n\nVINIFICATION\nHrozny jsou sklizeny v optimální zralosti pro ideální rovnováhu mezi tříslovinami a cukry. Jsou rozmačkány a zbaveny stopek, poté macerovány po dobu jednoho měsíce. 10 měsíců vinifikace bez zásahu v nerezových tancích.\n\nDÉGUSTATION\nBarva je hluboká s jasnými odlesky.\nVůně je plná aromatických tónů z dobře zralého...
Portfolio (28)
Slovinsko, Ljubljana
... měsíců v lahvích. Potenciál zrání: 2018 - 2028. Charakteristika: Barva je hluboká rubínová. Buket nabízí jak mladistvé, tak zralé tóny. Vůně zralého tmavého červeného a černého ovoce a čokolády s nádechem dřeva. Víno je v ústech suché s sametovou texturou a flexibilními tříslovinami. Velmi intenzivní a ovocný charakter, ale stále cítíte elegantní svěžest. Doporučené pokrmy: Dobré k steakům, terině z divočiny nebo pečené kachně. Také se hodí k těstovinám, risottu a zralým sýrům. Teplota podávání: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
...Odrůda: 100% Barbera. Vinifikace: tradiční fermentace s macerací po dobu přibližně 18 dní. Zrání: 18 měsíců v barrique z francouzského dubu. Barva: hluboká rubínově červená, s nádechem granátu. Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce na pozadí sladkých koření. Chuť: plná, s bohatou a sametovou strukturou, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem. Alkohol: ±14% Gastronomické párování: Vhodné k velmi chutným předkrmům a hlavním jídlům, zejména na bázi červeného masa. Podávejte při teplotě přibližně 18°C.
Portfolio (10)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Syrah - Grenache - Carignan Robe je hluboká, Nos je komplexní a intenzivní s tóny vařeného ovoce a koření. Na patře stejná komplexnost, kulaté třísloviny, hedvábný a kořeněný závěr. Zlatá medaile od Gilberta a Gaillarda Encépagement: Syrah - Grenache - Carignan...
Portfolio (8)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Jak krásný objev je tato cuvée Rien ne m'effraie, hluboká a šťavnatá směs Syrah a Grenache z Pic Saint Loup! Z této láhve vyzařuje dokonalá rovnováha plná svěžesti, s kořeněnými aromaty (pepř, garrigue, muškátový oříšek, skořice) vedle intenzivních tónů černého ovoce (ostružina, třešeň, švestka). Sylvie Guiraudon nám zde nabízí velké, teplé a intenzivní víno, které dokazuje, že Pic-Saint...
Portfolio (321)
Francie, Saint Cannat
...°C. Zraje v dubových sudech po dobu 18 měsíců. Víno je určeno k uchování 8-10 let. POZNÁMKY K DEGUSTACI Hluboká červená barva, intenzivní vůně a velmi jemné aroma červeného ovoce, hladké třísloviny s příjemnou délkou. Párování s jídlem: naše červené víno Bandol si obzvlášť vychutnáte s masem z divočiny, dušenými pokrmy, sýry… Ideální teplota k degustaci: od 16° do 18°C. Otevřete 1 až 2 hodiny před degustací.
Portfolio (46)
...Degustace: Krásná intenzita, hluboká rubínová barva. Aromata červeného ovoce (třešně, jahody), s rostlinnými a kořeněnými nuancemi. Hladké a ovocné. Hedvábná a intenzivní harmonie. IGP OC: Merlot...
Portfolio (3)
...Oblast produkce: některé obce v provincii Lecce. Hrozny: 100% Primitivo. Systém pěstování: alberello. Povaha půdy: původem alluvionální, hluboká, středně těžká s oblastmi směřujícími k vápenité. Vinifikace: po odstopkování hroznů (bez lisování) mošt fermentuje v kontaktu se slupkami po dobu 6-7 dní při teplotě 24-25° C. Následně zraje částečně v dubových barikách a částečně v nerezové oceli. Schopnost stárnutí: 3 a více let podle sklizně. Barva: intenzivní rubínově červená. Aromata: široká a přetrvávající s patrnou vůní švestky a třešně.
Portfolio (4)
Itálie, Maruggio
...Hrozny: Primitivo Autochthonní 100% Výrobní oblast: Východní oblast Taranta podle výrobních pravidel Primitivo di Manduria DOC Typ půdy: Červená hlína Typ pěstování vinné révy: Podporovaný alberello Průměrný věk vinice: 20 let Průměrná produkce / hektar: 70/80 q Hrozny Ročník: Konec srpna, začátek září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 14% - 15% obj. Barva: Hluboká granátově červená...
Portfolio (8)
Francie, Soussans
...Tmavě rubínová barva s fuchsiovými okraji. Hluboký tón s dobrým vzhledem. Barva je relativně hluboká. Otevřená vůně, stále blízko k ovoci, s jemnými náznaky švestek, černého rybízu a třešní. Útok je výrazný a štědrý. Tělo je podobně konstruované, robustní, plné, otevřené a příjemné. Finále je nesmírně jemné, dodává celku určitou eleganci. Víno se vyjadřuje příjemně a velmi dobře. Velmi...
Portfolio (7)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play