Itálie, MILANO
... „hrušky“. Solení se provádí výhradně suchým způsobem, balení probíhá v přírodní močové měchýři a vázání se provádí ručně pomocí provázku. Složení: stehno prasete, sůl, koření. Konzervant: dusičnan draselný. KG 2,676 ČISTÁ HMOTNOST CENA ZA KG EURO 29,00 BALENÍ 2 KS MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 2 KS EXPIRACE 26/04/2025...
Portfolio (229)
Itálie, Pasturo
...Je to měkký sýr D.O.P. vyrobený výhradně z pasterizovaného plnotučného kravského mléka. Má cylindrický tvar s plochými stranami, rovný okraj a průměrnou hmotnost cca 12 kg, s variacemi v závislosti na výrobních technikách. Po suchém solení po několik dní jsou formy umístěny do vhodných prostor pro zrání; během tohoto období, které může trvat dva až tři měsíce, je těsto několikrát propichováno...
Portfolio (7)
Společnost Caseartecnica Bartoli z Parmy vyrábí od roku 1960 stroje z nerezové oceli pro výrobu a krájení sýra a pro potravinářský průmysl obecně. Nabízí širokou škálu nástrojů pro manipulaci a vaření mléka, automatické, poloautomatické a polo-manualní nástroje pro krájení sýra v malých, středních a velkých množstvích, řešení, která fungují jak samostatně, tak v linii s jinými novými a již existuj...
Portfolio (47)
Itálie, Forlì
...Pražené a solené kešu ořechy představují rychlou pochoutku a jsou ideálními společníky pro chvíle strávené s přáteli. Proces pražení slouží k tomu, aby plody byly křupavé a chutné, zatímco solení umocňuje každou jemnou aromatickou nuanci. Jsou baleny vakuově, aby se nezměnila jejich vůně, a jsou připraveny k okamžitému použití, takže je lze jednoduše nasypat do misky a podávat bez přidání dalších...
Portfolio (50)
Itálie, Mesoraca
...Capocollo Calabrese se získává zpracováním horní části krku prasete a části ramene. Maso se solí a pečlivě masíruje ručně, poté se plní do přírodního střívka a nechává se zrát více než 90 dní při kontrolované teplotě a vlhkosti. Během solení se přidávají koření a aromatické byliny typické pro kalabrijský recept, včetně nezbytného mletého chilli. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Itálie, Lauro
...Solené pistácie jsou skutečnou delikatesou. Nejsou podrobeny ani solení, ani pražení, a proto jsou výjimečným přírodním lékem pro naše zdraví: stačí jen 3 denně, abychom získali nejdůležitější živiny pro zdraví: vitamíny A, B1, B2, B3, B5, B6, C, železo, fosfor, draslík a měď. Kromě toho jsou loupané pistácie velmi univerzální ingrediencí a široce používané v kuchyni, zejména v sicilské, protože dokážou přinést opravdu zajímavé chutě, vůně a pocity. Mohou být použity při přípravě různých pokrmů jak sladkých, tak slaných, jako jsou dezerty, nugáty, zmrzliny, hlavní jídla, rybí a masové pokrmy.
Portfolio (10)
Itálie, Annone Di Brianza
...Ideální stroje pro laboratoře nebo malé výroby. Ideální stroje pro laboratoře nebo malé výroby. Navrženo jak pro masáže, tak pro solení mas jako: vařené šunky, bílé maso atd. Kromě toho je možné ji používat díky zahrnutým příslušenstvím pro míchání koření a/nebo drog. Elektrické ovládací zařízení s elektronickou regulací rychlosti a nastavením pracovních cyklů pomocí PLC. Série ME-V s možností vakuového balení.
Portfolio (23)
...Pochází z italských vepřových stehen solených, v části pokryté kůží, s vlhkým solí a v libové části se suchou solí, pepřem, česnekem a přírodními bylinkami. Šunky jsou umístěny do chladicí místnosti na solení (teplota mezi +1° a +4°, vlhkost 80 %), poté do druhé místnosti nazývané „odpočinková“. Zde, po odstranění zbylé soli, visí po dobu 90 dnů. V této fázi šunka pomalu vysychá, poté je omyta a zavěšena na přirozeném vzduchu. Nyní začíná zrání, které je rozděleno do dvou fází: až devět měsíců v dobře větraných prostorách s přirozenou výměnou vzduchu, nakonec v suterénu pro dlouhé zrání.
Odpovídající produkty
Prosciutto crudo stagionato
Domácí sušená šunka
Další produkty
Antipasto della casa
Antipasto della casa
Portfolio (2)
Itálie, Montelibretti
... mlékárna má CE značku (IT F8W1G CE). Společnost se specializuje na výrobu čerstvých sýrů, jako je primo sale, stracchino a robiola, zrajících sýrů a ricotty. Také vyrábíme bílý a ovocný jogurt a pasterizované mléko. Naše obchodní nabídka se zaměřuje na sýr Orazio, polozrálý sýr vhodný k konzumaci na stůl, který je uváděn na trh po několika týdnech zrání. Suché solení a zrání v přírodním prostředí ho činí jedinečným díky jeho senzorickým vlastnostem.
Itálie, Borgo San Lorenzo
... automatické dávkování tvarohu, formy a bloky pro sýry, minipivovary, převraceče sýrů, zařízení na solení sýrů, kompletní vybavení pro zrající komory. Skupina Plastitalia funguje se systémem řízení, který vyhovuje požadavkům norem UNI EN ISO 9001:2008.
Itálie, Cremona
... receptech z minulosti. Dlouhá doba zrání den za dnem na „správnou vzdálenost“, aby se dosáhlo nezaměnitelné vůně a chuti s ručním solení a vázáním. Každodenní kontroly kvality, manická pozornost k péči o excelenci, výhradní výběr vysoce kvalitního italského masa. Hodnotné ingredience, které každý den vkládáme do našich uzenin. Neúnavně. V Antica Valle jsou salámy a uzeniny výjimečnosti, které je...
Itálie, Basilicanova-Montechiarugolo
La Rovom je společnost specializující se na výrobu a instalaci modulárních dopravníků pro manipulaci s masem. Firma z Montechiarugolo, v provincii Parma, se obrací na uzenáře, výrobce šunky a jatka, a nabízí produkty jako palety, vozíky a váhy pro vzdušnou manipulaci. K výrobě svých produktů společnost používá hliník, slitiny s extrémně vysokou mechanickou odolností a nerezovou ocel, čímž zajišťuj...
Latteria di Roverbasso byla založena v roce 1980 z vášně majitele Modolo Dina pro sýrařské umění. Využívajíc svou dvacetiletou zkušenost, se mu dnes podařilo vybudovat moderní výrobní závod. Společnost disponuje nově postaveným zpracovatelským areálem. Na 3.500 m² se nachází moderní výrobní laboratoř, nové oddělení solení s rozhodně pokrokovými technikami, sklady pro různé zrající sýry vybavené...
Společnost vyrábí na základě svých vlastních národních a mezinárodních patentů a dbá na to, aby vždy splňovala nejpřísnější hygienické a bezpečnostní normy. Výroba a obchodování s...
Itálie, Castel Goffredo
Vytváření tubulárních obalů z elastické prodyšné tkaniny pro ochranu šunek, plecí, capocollo, šunky, pancetty atd. před jakýmikoli druhy hmyzu během zrání. Používá se tak, že se šunka, capocollo atd. vloží do tubulárního obalu ihned po solení. Velkoobchodní výroba ochranných tubulárních obalů pro potravinářský průmysl. Naše společnost se sídlem v provincii Mantova vyrábí tubulární obaly pro uzeniny z syntetických a přírodních materiálů. Díky specializovaným strojům a vláknům zajišťujeme antibakteriální a odolné produkty. Jsme také schopni vytvářet zakázkové produkty podle potřeb zákazníka.
Itálie, Piumazzo
... soli, která jsou zcela vyrobena z nerezové oceli v různých objemech, a je tedy schopna vykonávat službu solení pro potřeby malých, středních a velkých komunikací. Typ klientely, na kterou se zaměřujeme, je velmi široký: zahrnuje veřejné správy, společnosti spravující silniční a dálníční sítě, stavební a zemědělské podniky, které působí jako dodavatelé pro služby zimní údržby komunikací nebo rekonstrukce silnic.
... omezené hustotě populace. Společnost prodává čerstvého nebo studeně uzeného jesetera sibiřského, ale především kaviár z druhů sibiřského a ruského (osetra). Zvláštností kaviáru je jeho čerstvost a absence konzervantů. Kaviár je zpracováván ručně podle tradičních metod, přičemž se vždy vybírají zvířata k použití, když jsou kvalitativní charakteristiky perfektní z hlediska chuti, velikosti vajíčka a konzistence. Pro solení se používá specifická směs soli a nejsou přidávány žádné typy konzervantů nebo preservativ. Doba trvanlivosti kaviáru je 90 dní, pokud je uchováván při teplotě 0-3 °C.
Itálie, Castelnuovo Rangone
Nerezové zařízení pro potravinářský průmysl...
Itálie, Albinea
Zařízení, dopravní systémy, vybavení pro zpracování masa a potravinářský průmysl...
Itálie, San Demetrio Corone
Nata appositamente per la produzione di salati, quali il capocollo e la pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare se také zabývá výrobou prosciutta a salámu z černého vepřového masa z Kalábrie. Používané techniky jsou převážně řemeslné, jako je solení, které se stále provádí ručně v typických solankách, tak jako kdysi. Nicméně, tam kde je to nutné, se nepohrdne využitím modernějších technologií, takže sušení je svěřeno entalpickým strojům, které využívají vnější klimatické podmínky k reprodukci ideální ventilace uvnitř.
Itálie, Casale Sul Sile
...kandované ovoce, svíčky na dorty, kromě široké škály vysoce kvalitních přípravků na pečení, bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez hydrogenovaných tuků, bez GMO. Slavná řada Středomořské solení, která zahrnuje 8 variant s různými aromatizacemi, a série z linie "Pokušení", 100% oregano ze Sicílie, černý pepř výběr Gold a prvotřídní šafrán. Extra džemy, v 18 různých příchutích. Řemeslný produkt nejvyšší úrovně pouze s těmi nejlepšími plody. Naši zaměstnanci se starají o obchodní kontakt, dodávky a merchandising a sledují více než 3500 prodejních míst na severovýchodě.
Itálie, Luzzara
Itálie, Mamiano Di Traversetolo
Itálie, Pandino
Itálie, Parma
Itálie, Fontevivo
Itálie, Modena
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play