... nejlepší nabídky s nejlepším poměrem kvality a ceny. To, co nás činí jedinečnými, je, že doprovázíme zákazníka nad rámec pouhého prodeje. Neomezujeme se pouze na zaslání nabídky, ale sledujeme celý proces nákupu: od hledání nejvhodnějšího produktu pro zákazníka, přes zasílání vzorků a cen, po přijetí objednávky, organizaci logistiky s monitorováním až po dodání, a poskytujeme podporu po prodeji v...
Itálie, Villafranca Piemonte
...Společnost se zabývá porážkou, zpracováním a obchodem s vepřovým masem a vždy zaručuje čerstvý a pravý sortiment. Mezi produkty patří: čerstvé a mražené vepřové maso, uzeniny, šunky, salám, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta a cotechino.
Itálie, Marmirolo
... provozovny o rozloze 3000 metrů čtverečních, která byla zrekonstruována podle komunitárních směrnic. Od roku 1999 má výrobní a obchodní struktura k dispozici prostory a zařízení odpovídající vysokým kvalitativním standardům. Úřední hodiny jsou od 08.00 do 12.00 a od 13.30 do 18.00. Otevírací doba prodejny je v pondělí od 15.30 do 19.30, od úterý do soboty od 09.00 do 12.30 a od 15.30 do 19.30.
Itálie, Vomano (TE)
... doplňků stravy. PNK Farmaceutici Spa spojuje skupinu společností NTP BIOTECH, MD’E GUM a ADISTAFARMA, které se specializují na farmaceutický sektor. Tato synergie umožňuje nabídnout širokou škálu produktů s vysokými kvalitativními a kvantitativními standardy a zaručit maximální spokojenost individuálních potřeb našich zákazníků. PNK Farmaceutici se angažuje v obchodních spolupracích s významnými...
Portfolio (55)
Itálie, Mugnano Del Cardinale
... zvýšila a trh se stal velmi širokým a neustále se rozšiřujícím, zůstaly naučené postupy předávané po generace stejné. Zpracování masa probíhalo v malé budově, kde byla pozornost zaměřena především na výrobek, tedy salám Mugnano. Tento typ uzeniny měl a má jako zvláštnost výběr masa, způsob zpracování a použití "kresponového střívka". Od 60. let, s otevřením nové budovy, se zintenzivňuje výrobní a...
Portfolio (9)
Itálie, Cremona
... receptech z minulosti. Dlouhá doba zrání den za dnem na „správnou vzdálenost“, aby se dosáhlo nezaměnitelné vůně a chuti s ručním solení a vázáním. Každodenní kontroly kvality, manická pozornost k péči o excelenci, výhradní výběr vysoce kvalitního italského masa. Hodnotné ingredience, které každý den vkládáme do našich uzenin. Neúnavně. V Antica Valle jsou salámy a uzeniny výjimečnosti, které je...
... prostranství ve starém dubovém lese o rozloze více než 40 hektarů, který se nachází 700 metrů v kopcích Barbischio v Gaiole in Chianti. V tomto prostoru žijí zvířata na volném prostranství v přírodním lesním prostředí vysoké přírodní hodnoty, kde jsou organizovány prohlídky. Po zpracování masa jsou šunky z těchto prasat chovaných na volném prostranství převezeny na dlouhé zrání do starobylého sklepa z 16. století vytesaného ve starých zdech Radda in Chianti. Lahodné jsou také: pečená krůta, vepřová pečeně a porchetta, které jsou nakrájeny a připraveny k vychutnání.
Portfolio (2)
Itálie, San Donà Di Piave
Dante Italian Food je velkoobchod s uzeninami, sýry a moukami z oblasti Veneto, který vyváží především do Evropy. Pracujeme na tom, abychom zásobovali restaurace, pizzerie, bary, hotely a velkoobchodníky kvalitními produkty dodávanými přímo od malých a středních řemeslných podniků. Chceme poskytovat komplexní služby a spolupracovat s našimi zákazníky na hledání nejvhodnějšího produktu pro jejich potřeby, jako jsou bio sýry a bezlepkové uzeniny. Můžeme nabídnout širokou škálu mouk, včetně bio, pro pizzu, chléb a dezerty.
Itálie, Langhirano
...Více než 40 let společnost Monica & Grossi vyrábí prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo a prosciutti cotti. Kromě toho obchoduje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta a culatello con cotenna. Jsou vybírána masa z domácí produkce nejvyšší kvality, zpracovávaná s velkou zkušeností mistry prosciuttai a zrající v dobře větraných prostorách s ideálním klimatem...
Portfolio (3)
Od roku 1957 rodina Vitali s vášní a péčí o potřeby zákazníků realizuje starodávné umění uzenářství s důrazem na kvalitu. Moderní výrobní techniky nám umožnily dále rozvíjet tyto vlastnosti, které, stejně jako tehdy, charakterizují naši společnost. Pěstujeme obiloviny určené k výrobě krmiva na našich pozemcích. Chováme prasata vzácných plemen narozená v provincii Fermo v našem chovu v Petritoli, který je klasifikován jako BAT (Best Available Technique) a je energeticky autonomní díky výrobě energie z obnovitelných zdrojů (fotovoltaika).
Portfolio (1)
Itálie, Viterbo
... zapsána na seznamu FDA, čekající na Ministerstvo zdravotnictví. Máme dva patenty: jeden je Coccia řez bez kyčlí s vysokou šunkou a Guanciamia, první kulatý guanciale, který není svinutý. Dále máme Slow Food Presidio, La susianella, produkt, který vyráběli Etruskové, první obyvatelé našeho území, La Tuscia. Vyrábíme 136 vysoce kvalitních produktů s tradičním, nikdy neobvyklým chutí. Velkým podnětem...
Portfolio (7)
... instinkt. Svobodní se živit čerstvou trávou, obilím, bobulemi a žaludy. Organizujeme prohlídky výroby sušeného prosciutta a zrajících sklepů v Traversetolo (Parma), na Agricola Rosa dell'Angelo v Rivalta di Lesignano de Bagni s lesem černého prasete chovaného na volném prostranství a muzeem traktorů (s unikátní sbírkou Lamborghini a Landini) a na "Stalla della Salvezza" s původními plemeny skotu...
Portfolio (10)
Itálie, Montegiorgio
Od roku 1932 začal Guido Marzetti s mletím obilí na kamenných mlýnech a chovem prasat. Sušené a vařené šunky, mortadely a uzeniny z čistého vepřového masa a jodizované soli. Vařená šunka národní vysoké kvality z čerstvé národní vepřové kýty, bez lepku, bez laktózy.
Lardo di Colonnata IGP v plátcích, předkrájený a mletý Vergazzata Pancetta Steccata...
Itálie, Langhirano
Společnost Barbieri Enzo se zabývá výrobou a zráním šunky a je členem Konsorcia Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo sídlí v Langhiranu v provincii Parma na adrese Case Schianchi 8. Mezi činnosti patří: výroba šunky zrání šunky balení šunky prodej šunky dodávka šunky uzenářství šunkárny...
Itálie, Chiuro
... ideální pro zrání Prosciutta De 'BAITA' a Specku De 'BAITA', využívající výhodu čistého a svěžího vzduchu vysokohorského prostředí (1459 m n. m.). Díky neustálé práci, silné vášni a oddanosti rodiny a sjednoceného týmu dosahují naše produkty toho nezaměnitelného a jedinečného doteku, který charakterizuje jejich jedinečnost a excelenci.
Itálie, Terlizzi
Už léta jsme velkoobchodníky v oblasti uzenin, sýrů a sušeného rybího masa. Dodáváme restauracím, hotelům a uzenářstvím po celé Itálii i v zahraničí. Pokud hledáte velkoobchodní nákup uzenin a sýrů k dalšímu prodeji ve vašem podnikání, u nás najdete skutečně konkurenceschopné ceny. Produkty, které prodáváme, jsou převážně typické výrobky z Apulie, ale najdete u nás také národní produkty ze všech regionů a známé značkové výrobky, jako je například Grana Padano.
Itálie, Cerreto D'esi
Naší bio farmě chováme prasata v polodivokém stavu s důrazem na pohodu zvířat. Prasata jsou krmena výhradně obilím z naší farmy a nejsou jim podávána antibiotika. Všechna zvířata jsou zpracovávána v podniku vybaveném laboratoří na zpracování uzenin s certifikací CE. Produkujeme různé druhy salámů, zrající slaninu, ochucený sádlo, vepřovou panenku, lonzini, guanciale a šunku. Naše bio uzeniny...
Itálie, Ginestreto-Pesaro
Různé delikatesy jsou nabízeny zákazníkům, jako jsou lonza, lonzini, klobásy, salámy a šunky s různými chuťovými charakteristikami, cenné speciality, které vznikají z vybraného vepřového masa a jsou mistrně ochuceny zkušenýma rukama našich řemeslníků. Minimální zaručená doba zrání pro každou uzeninu a ideální klima, ve kterém je tato doba dokončena, činí každý produkt extrémně chutným a lahodným; tradice zpracování vepřového masa sahá tři generace zpět. Pozornost věnovaná trhu, zvláštní péče o kvalitu a zrání, autentičnost, spolu s rychlým a přesným servisem, jsou našimi silnými stránkami.
Itálie, Torino
... přísnou péči při výběru dodavatelů a surovin. Pama nabízí širokou škálu produktů rozdělených na: šunky, uzeniny a sýry. Praxe a péče věnovaná provádění činností ve všech produktových řadách umožnily týmu Pama pochopit, že žádný výsledek není náhodný, ale znalosti, pozorování a zkušenosti jsou zásadní pro dosažení kvalitního produktu. Sortiment produktů PAMA vzniká z pečlivého výběru výrobců...
Itálie, Sant'egidio Del Monte Albino
... výrobní proces probíhá v naší řemeslné dílně, na základě pečlivého výzkumu a neustálého rozvoje, s nezbytným respektem k tradičnímu umění uzenářství, s jeho ustálenými a ověřitelnými charakteristikami. Naše uzeniny jsou uváděny na trh a do spotřeby s vědomím a hrdostí, že nabízíme potravinu nepochybné kvality a vysoké kulinářské tradice.
Více než sto let a s zkušenostmi, které předáváme po pět generací, působíme v oblasti vepřového masa v našem moderním zařízení. Díky profesionalitě našich pracovníků zaručujeme tu nejlepší kvalitu. PRODUKT 100% ITALSKÝ. Vynikající chuť našich uzenin a našich mas je proslulá:...
Itálie, Nago-Torbole
Salumificio Trentino vyrábí uzeniny již více než čtyřicet let. Mezi charakteristické produkty regionu patří carne salada a speck; společnost také vyrábí klasické uzeniny italské tradice, jako jsou vařené šunky, sušené šunky, salámy a slaniny. Značka Salumificio Trentino je příkladem moderní a dynamické společnosti, která dokázala spojit tradici s různými stravovacími modely. Odjakživa se zaměřuje na dosažení kvality, od roku 2006 certifikovala svůj systém řízení kvality podle normy UNI EN ISO 9001: 2008.
Itálie, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone se nachází v Crespina Lorenzana, v provincii Pisa, a je historickou značkou, která je aktivní již více než 150 let v oblasti vysoce kvalitního uzenářství. Společnost vyrábí a distribuuje produkty nejvyšší kvality, které jsou vyrobeny s uměním a péčí, jaké byly kdysi, s ohledem na moderní výrobní standardy a používáním pouze prvotřídních surovin, jak z pevniny, tak z moře, schopných uspokojit i ty nejnáročnější chutě.
Itálie, Zola Predosa
Hlavní italský výrobce certifikované mortadelly IGP. Exkluzivní výroba a certifikovaná kvalita pravé mortadelly vyrobené podle receptu tradiční bologneské - Certifikace VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Mortadella bez lepku. Značky: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Export po celém světě.
Itálie, Termeno
...Důležitým kanálem je Private Label, který představuje 35 % obratu společnosti. S výrobou více než 300 000 speku ročně je firma schopna uspokojit všechny potřeby velkoobchodu, maloobchodu a sektoru Horeca. Továrna, která byla kompletně zrekonstruována a rozšířena, se nachází v Termenu, v provincii Bolzano, v areálu o rozloze přibližně 10 000 m², z nichž asi 6 000 m² je vybaveno nejmodernějšími...
Itálie, Busto Garolfo
...Rondanini se během více než 95 let své historie proměnila z jednoduchého uzenářství na skutečný potravinářský průmysl. Proces inovace v technikách výroby a zavádění moderních zařízení na krájení a balení produktů nijak neovlivnil věrnost společnosti tradičním receptům, které jí zajistily úspěch i v zahraničí. Z tohoto důvodu Rondanini svým zákazníkům nabízí produkt, který je sice průmyslový, s vynikajícími organoleptickými vlastnostmi a velmi vysokými kvalitativními standardy, ale také s nezaměnitelnou "chutí jako za starých časů".
Itálie, Novate Milanese
... poradil zákazníkům při výběru a nakládání zboží. Pro doručení zboží přímo do vlastního prodejního místa, baru nebo restaurace je nutné zaslat objednávku faxem, telefonem nebo e-mailem. Doručovací služba je každodenní, přesná, zdarma a provádí se chladícími vozidly. Agenzia Lombarda organizuje mezinárodní zásilky se službou "na klíč", která zahrnuje: přípravu a balení zboží s materiálem specifickým pro přepravu potravin, přípravu zdravotní dokumentace pro celní řízení, logistickou organizaci svěřenou specializovaným kurýrům, a obecnou asistenci ve všech fázích přepravy.
Itálie, Spilinga
Společnost, která pracuje podle nejtradičnějších a řemeslných výrobních technik, se snaží rozšířit své obzory, rozšířením nabízeného sortimentu a trhů, které chce oslovit, díky neustálému a stálému procesu výzkumu a vývoje, který má za cíl v dlouhodobém horizontu uvést své produkty na zahraniční trhy. Livasì je rodinná firma, která vznikla z touhy třetí generace.
Itálie, Campo Calabro
... tradičním chovatelským technikám, které upřednostňují zdraví a vyvážený a udržitelný růst zvířete, spolu s kombinací genetických a environmentálních faktorů, zůstává maso černého prasete kalábrijského vysoce výživné a jemné. Maso černého prasete z Kalábrie je totiž doporučeno pro obohacení a doplnění každodenní stravy, protože díky obsahu Omega 3 vykonává ochrannou funkci na náš organismus...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play