Francie, Malataverne
... Je třeba vědět, že červené víno se ideálně hodí k červenému masu, dušeným pokrmům, masovým zapečeným pokrmům, některým rybám, drůbeži, rajčatům, pizze a mnoha dalším potravinám. Maso je ideálním pokrmem, při kterém můžete vytáhnout své nejlepší láhve během jídla. Maso jako kachna, jehněčí nebo hovězí lze podávat s kvalitním bordeauxským vínem, aby se zvýraznily aroma masa. Uvařené rajče je potravina, která se ideálně snoubí s červeným vínem.
Portfolio (188)
Francie, Guérande
...Peršané a Egypťané považovali šalotku před 2 000 lety za posvátnou rostlinu. Rostlina s cibulí blízká cibuli a česneku se běžně používá v kuchyni, nasekaná do salátů nebo omáček jako béarnaise nebo bílého másla. Celá, dušená nebo kandovaná, skvěle doplní rybu, maso nebo foie gras. Ideální společník pro všechny vaše recepty na bázi vína, nebo jednoduše pro zvýraznění vašich pokrmů. Ideální pro červené omáčky, přípravu masa, dušené brambory, pokrmy na bázi rajčat, staromódní polévky. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Martinik, Rivière-Pilote
...Colombo může doplnit vaše červené maso, bílé maso, ryby a všechna jídla na bázi zeleniny. Colombo, typické jídlo z Karibiku.
Portfolio (31)
Itálie, Nave
...Profumo Profilo olfattivo artikulovaný na tónech červeného ovoce s náznaky chininu, balzámovými, sladkými a harmonickými pocity. Sapore V ústech je Ginestra široký, balzámová nota doprovází bohatý doušek. Generózní tříslovina je dobře vyvážená kyselostí a celkovou bohatostí, což činí pití velmi příjemným. Z jedné z nejlepších vinic v Monforte, skvělý Barolo. Abbinamenti suggeriti Červené maso...
Portfolio (46)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... vyvolává touhu se k ní okamžitě vrátit. Sancerre, který skvěle doplní bílé maso nebo krásný talíř uzenin! Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 100% Pinot noir AOC: Sancerre Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 14-16°C...
Portfolio (321)
Španělsko, Torrent
...Červená řepa Koncentrát z červené řepy se získává z vybraných čerstvých červených řep. Je koncentrován a pasterizován fyzikálními metodami, aby se dosáhlo intenzivní standardizované barvy. Betanin je barvicí složka a i když obvykle není stabilní při vysokých teplotách, Roha nabízí jedinečnou variantu červené řepy, která je stabilní na teplo a může být použita jako náhrada karmínu v různých aplikacích. Aplikace: Jogurty, Cukrovinky, Zmrzlina a Mražené dezerty, Ovocné přípravy, Jahodové mléko, Maso, Přípravené jídlo...
Portfolio (31)
Německo, Taunusstein
Mir Han Bau GmbH se specializuje na velkoobchod s celosvětově uznávanými a ceněnými potravinami, obecnými obchodními produkty a lifestyle produkty pro řadu zemí. Rostoucí poptávka po západních potravinách ve skoro všech evropských zemích vedla k tomu, že se naše společnost stala jedním z nejrychleji rostoucích hráčů v globálním dodavatelském řetězci pro export surovin. Náš úspěch je založen na naš...
Portfolio (173)
Francie, Rungis
COURTIN HERVOUET: váš specialista na drůbež a zvěřinu se sídlem v Rungis. Společnost COURTIN HERVOUET nabízí širokou škálu drůbeže, foie gras a zvěřiny. Kachna, kuře, slepice, kohout, krůta, králík, selátko, jehně, holub, jsme odborníci na kvalitní produkty (značky, označení, vybraná chovná zařízení) a regionální produkty (Bresse, Gers, Périgord, Challans, Landes, Vendée…). Naše nabídka drůbeže: D...
Portfolio (62)
Turecko, Afyonkarahisar
O NÁS Pozdravy z AFYONKARAHİSARU, "MĚSTA GASTRONOMIE" s chutěmi, které vás rozesmějí; města, které bylo svědkem mnoha důležitých událostí v naší historii, které je křižovatkou mnoha civilizací a cest... SUJUK; je jedinečné anatolské jídlo, které lze konzumovat různými způsoby při snídani, obědě nebo večeři. Je lahodné s jedinečnou chutí, bez ohledu na to, jak je připraveno. Zpracované potraviny se...
Portfolio (2)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... sbírány ručně v optimálním okamžiku zralosti, na olivovnících pěstovaných ekologicky, bez použití hnojiv, syntetických produktů, herbicidů a pesticidů. Intenzivní ovocná chuť zelených oliv, zelené jablko, zelená tráva, banán, mandle, zelené dřevo, jemná, hladká, málo hořká a mírně pikantní. Senzorický profil U.E: intenzivní ovocná chuť. Ideální pro použití bez vaření, s chlebem, toasty s rajčaty, zelenými saláty nebo rajčatovými saláty. Tento olej může doplnit vaše zeleniny, ryby, červené maso, těstoviny a brambory atd.
Portfolio (198)
... jídla a nápojů, kolik potřebujete podle počtu osob, Můžete přenášet studené sycené nápoje, ovocné šťávy, mléko a mléčné výrobky, červené a bílé maso, nebo horké nápoje a vařené teplé jídlo. Chladící taška je největším pomocníkem pro milovníky kempování, dlouhé cestovatele, dovolenkáře nebo pro ty, kteří chtějí strávit den v přírodě. Přenášejte maso a nápoje na grilování v tašce a pohodlně je konzumujte bez ztráty tepla a bez zkažení!
Portfolio (6)
Německo, Schwaigern
... mycí kartáče 16 Drhnoucí kartáče 17 Kartáče na konve 18 Kartáče na mlýnky na maso 19 Kulaté kartáče (štětiny: modré a červené) 20 Tankový škrabák (štětiny: modré) 21-24 Rukojeťové kartáče 25 Moučné koště 30 cm 26 Nůž na chléb 40 cm 27 Pečící štětec Technické změny vyhrazeny. Osazení se skládá z štětin, které byly speciálně vyvinuty pro potravinářský sektor. Tyto jsou odolné vůči teplotám až 120 stupňů Celsia a vykazují vynikající vlastnosti při použití s čisticími prostředky a zředěnými kyselinami a louhy.
Portfolio (5)
...Na rozdíl od našich ochucených olivových olejů prošel tento olej procesem přidání chuti po jeho výrobě. Ochucené olivové oleje jsou vyráběny z nejčerstvějších extra panenských olivových olejů, které jsou k dispozici. Je vynikající na salátu z čerstvé zeleniny nebo v jednoduchém těstovinovém pokrmu. Skvěle doplňuje také červené a bílé maso, mořské plody a zeleninu. Palamidas jsou vyráběny...
Portfolio (10)
Francie, Pantin
... zároveň velmi elegantní a chutné. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Velmi krásná purpurová barva. Komplexní vůně se projevuje tóny kandovaných červených plodů, koření, kokosu a vanilky. Dřevo je jemně integrované a lákavé. V ústech se tento ročník projevuje jemnými tříslovinami, dlouhou a delikátní strukturou, která nechává přetrvávat komplexní ovocné tóny třešní, vanilky a kakaa. Foto není závazné - Může být účtován poplatek za balení - kontaktujte nás Doporučení k jídlu a vínu: - Aperitiv - Kachní prsa - Maso v...
Portfolio (102)
Francie, Parnac
...Kruhy a strukturované Cahors Intenzivní a jemně vyvážené. Hluboká, zářivě červená barva, velmi aromatické (ostružiny, humus...), s dobře vyváženými tříslovinami a krásným závěrečným dojmem v ústech. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě kolem 15-16°. Navrhované pokrmy: pečené drůbeží, grilované maso, ryby v červeném víně. Ocenění: • Stříbrná medaile na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Německo, Hamburg
... chili dlouhým, opravdu ostrým závěrem! Perfektní ostřič pro chili con carne, boloňské omáčky, dušené maso a rychlé steaky. Super koření pro grilované maso a dipy. Složení: drcené chili (20 %), zelené jalapeño chili vločky (14 %), červený paprikový granulát, zázvor, zelený paprikový granulát, sumak, skořice, cibulový granulát, česnekový granulát, hřebíček Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. Obsah: 36 g v červené plechovce...
Portfolio (24)
Itálie, Castelfidardo
...Středně ovocný extra panenský olivový olej s bylinkovými tóny a nádechem zeleného mandle. Vhodný pro pečenou rybu, první chody, přílohy a červené maso.
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
... doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Použití Použijte koření k přípravě marinády a jako posypku na grilování, gril a maso připravené doma: na pánvi, v troubě a v mikrovlnné troubě. Chuť Dodává mírnou ostrost. Složení Mořská sůl, mletá červená paprika, drcený koriandr, hořčičná semena, zira, černý drcený pepř, plátky červené chilli papričky, sušený česnek, sušená rajčata. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 9,0 Tuky (g / 100g)… 9,0 Sacharidy (g / 100g)… 27 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 229...
Portfolio (178)
Belgie, Zwijndrecht
.../tie/EVAL™/tie/EVA Čerstvé červené maso, ryby, sýr PET/PE/tie/EVAL™/tie/PE/PE PA/PE/tie/EVAL™/tie/PE Vysoce bariérové formovatelné struktury PA/EVAL™/PA/tie/PE Čerstvé těstoviny, polopečený chléb PA/EVAL™/PA/tie/lonomer PE/tie/PA/EVAL™/PA/tie/PE Sáček, Bag-in-box, přebal PE/tie/EVAL™/tie/PE Šťáva, víno, omáčky, rajčatový protlak PE/tie/EVAL™/tie/EVA Co nabízí bariérová vrstva EVAL™: - Vynikající bariéru proti kyslíku pro ochranu cenných ingrediencí potravin - Prodlouženou trvanlivost pro MAP (obalování v modifikované atmosféře) - Tisknutelnost s vysoce kvalitními a poutavými grafikami - ...
Francie, Levallois Perret
...Pálivá paprika je malá červená paprika s pikantní, mírně hořkou a velmi aromatickou chutí. Použití pálivé papriky v kuchyni: Dobře se kombinuje také s bazalkou, senem, fenykl, hřebíčkem, zázvorem, česnekem, koriandrem, kmínem, majoránkou, petrželí, tymiánem, skořicí a cibulí. Okoření a jemně zvýrazní olivové oleje, polévky, omáčky, zeleninové přílohy, červené maso, drůbež a ryby… Přínosy pálivé papriky: Bohatá na vitamíny C a A, kyselinu listovou, draslík a vitamín E.
Portfolio (28)
Itálie, Dorgali
... nose se otevírá majestátně s tóny pazourku, grafitu a malých černých bobulí. Na patře uvolňuje své teplo následované jemnou a obklopující strukturou tříslovin, odhalující tóny černého kakaa. Nefiltrované víno, případné sedimenty neohrožují kvalitu, ale vyzdvihují typičnost a svědčí o integritě a přirozenosti našich enologických postupů. Skvělé v kombinaci s bohatými a strukturovanými pokrmy, jako jsou druhy zvěřiny, červené maso a zralé sýry.
Portfolio (5)
Turecko, Elazig
Naše společnost zahájila svou činnost v oblasti akvakulturních zdrojů v roce 2011 a stala se průkopníkem a konkurenceschopnou silou v tomto sektoru díky neustálému rozvoji a technologické infrastruktuře. TURKAYLAR AQUACULTURE se zabývá prodejem krmiva pro pstruhy, chovem ryb a přepravou živých a mražených ryb. Cílem naší společnosti je přispět k ekonomice naší země a zároveň poskytovat zdravé a kv...
Portfolio (2)
Itálie, Trento
...Všestrannost Salsy Bruna je naprosto dokonalá: může být podávána s pečeněmi, dušenými pokrmy a dalšími pokrmy, jako je zvěřina, červené a bílé maso, tagliatelle, zelenina, bramborová kaše. Přidaná během vaření je skvělá také pro dochucení ragú a dušeného masa. Rozpusťte 35 g produktu v ½ litru studené vody a přiveďte k varu, neustále míchejte na mírném ohni po dobu 5 minut nebo déle, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Podávejte s plátky masa nebo jinými pokrmy. Pro přípravu ragú nebo dušeného masa přidejte Salsu Bruna Bauer tak, jak je, nebo po jejím rozředění ve vodě.
Portfolio (9)
Itálie, Maruggio
... charakteristický Chuť: Dobré třísloviny a struktura, měkké a obalující Teplota podávání (Celsius): 16° - 18° C Doporučeno: Červená masa, divočák, pikantní sýry, maso, jehněčí, masová omáčka, maso na ohni, hovězí, klobásy, sýry.
Portfolio (8)
Francie, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Bio červeného vinného octa* - 0,2 % Přírodní aroma šalotky * produkt pocházející z ekologického zemědělství Pro vaše červené maso k deglazování. Jemně pokapejte vaše ústřice, čočku a zelené saláty. Můžete ho použít na redukci červeného másla pro ryby. Dostupné v lahvi o objemu 25 cl. Tento produkt je také k dispozici v bag-in-boxu o objemu 3-5-10 litrů a v sudu o objemu 220 litrů. Také v kontejneru na vyžádání. Bez konzervantů a alergenů. Produkt není pasterizovaný.
Portfolio (132)
Španělsko, Zaragoza
...Extra panenský olivový olej s průměrnou až vysokou ovocnou chutí. Hladký s hořkostí a nízkou až střední pálivostí, připomínající zeleninu, zejména rajčata a fíky, stejně jako banány a ořechy. Vynikající jako předkrm k rybám a houbám, salátům, pečeným, vařeným a grilovaným rybám. Delikátní saláty nebo ty bohaté na máslové chutě, omáčky, pečivo, sýry a červené maso.
...Pastrami, vařené, hmotnost kusu cca 2 kg, uzený a kořeněný kus masa, vařený metodou sous-vide, většinou "červené" maso (často hovězí plec, v USA většinou hovězí hrudí) dokonce se konzumuje v tenkých plátcích jako náplň do chleba nebo sendviče Číslo artiklu: 061447 Základní VPE: kg Skupina zboží: 05 - Mražené maso / 100 - Mražené hovězí Průměrné nutriční hodnoty na: 100 g Čistá hmotnost: 1 kg Hrubá hmotnost: 1 kg Hloubka/Šířka/Výška: 0/0/0 mm Zbývající doba trvanlivosti (dny): 119...
Portfolio (9)
Rumunsko, Sebes
... dobře informováni, toužící po zdravých a bezpečných produktech. Maso vyprodukované na naší farmě je prémiové kvality a pochází ze zdravých pštrosů, krmených krmivem vyrobeným přímo zde na farmě, obsahujícím 70% vojtěšky bez hormonů a přísad, které podporují růst hospodářských zvířat. Pštrosí maso, které je mnohými odborníky považováno za maso budoucnosti, je červené jemné maso, vysoce ceněné nutričními specialisty pro své zdravé vlastnosti a nízký obsah tuku a cholesterolu.
Specializujeme se na poskytování kvalitních potravinových produktů, včetně hovězího masa, drůbeže a mražených potravin, kupujícím po celém světě. Exportujeme mražené kuře, CLQ, paličky, kuřecí prsa, celé mražené kuře a všechny ostatní kuřecí části. Také nabízíme červené maso, dále zpracované produkty a mořské plody. Máme schopnost poskytovat našim zákazníkům produkty a služby nejvyšší kvality.
Španělsko, Cumbres Mayores
Balkis Gourmet je společnost, která byla promýšlena a vyvíjena více než deset let. Tento projekt vznikl před 15 lety během cesty do hor Sierra Nevada v Granadě ve Španělsku. Rozhodli jsme se vyrábět luxusní gurmánské uzeniny. Tato produkce je přírodní a biologická. Všechny naše produkty pocházejí z nejcennějších částí zvířete a z prvotřídních koření. Hlavně se zaměřujeme na červené maso: hovězí...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play