Bulharsko, Sevlievo
...Burgundské šneci Dostupné balení: 12 ks balení 60 ks balení Použité suroviny: Maso ze šneků Helix Aspersa Maxima, šnečí skořápky Helix Aspersa Maxima, Máslo (86 % tuku), cibule, česnek, koření, bílé víno Skladování: – 18 ° C Způsob přípravy: připraveno k přímé konzumaci. Ohřejte v předehřáté troubě na 180 ° C po dobu 8/10 minut. Podávejte teplé.
Portfolio (6)
Francie, Pledran
...Modul určený pro transformaci a přípravu hotových jídel. Modul zahrnuje: - 1 vstup pro maso (s visícími kolejnicemi) (chlazené) - 1 vstup pro zeleninu a koření (chlazené) - 1 zónu přípravy / krájení (klimatizovanou) - 1 prostor pro vaření - plně vybavený - 1 zónu mytí - prostor pro skladování hotových výrobků (lednice) - technický kout Na výběr: * veškeré specifické vybavení * šatna / odpočinková místnost / kancelář Transformace: Krájení / Vaření Plocha: 35 až 50 m² Doba realizace: 1 až 2 měsíce KATEGORIE: Všechny hotové výrobky...
Portfolio (7)
Turecko, Sakarya
... TAVUK BAHARATI":"1- Kmark KUŘECÍ KOŘENÍ","Tavuk yemeklerine yakışacak baharatların bir arada toplandığı bir karışımdır.":"Jedná se o směs koření, která se hodí k kuřecím pokrmům.","Karışımı oluşturan başlıca baharatlar, köri, tatlı toz biber, kişniş, kekik, sarımsak, kimyon, biberiye, defne yaprağı ve tuz'dur":"Hlavními kořeními, která tvoří tuto směs, jsou kari, sladká paprika, koriandr, tymián, česnek, kmín, rozmarýn, bobkový list a sůl.","CHICKEN CONDIMENT":"KUŘECÍ KOŘENÍ"}...
Portfolio (6)
...Přírodní zelenina bez přidaných kostek, 100g. Koření bude v prodeji začátkem ledna, prosím, kontaktujte mě pro více informací.
Portfolio (32)
Španělsko, Granollers
Martin Barnils S.L. je španělská společnost se sídlem v Granollers (Barcelona), která se specializuje na výrobu a distribuci přírodních střev pro výrobu uzenin. Společnost byla založena v roce 1920 a má bohaté zkušenosti v oboru, což ji učinilo referenčním bodem na národním i mezinárodním trhu. Martin Barnils S.L. nabízí širokou škálu vysoce kvalitních produktů, které jsou vyráběny z vybraných s...
Portfolio (6)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Správně vybraná směs koření v dochucovadle na maso učiní pokrm šťavnatým, voňavým a zdůrazní jeho původní chuť. Použijte na vaření, předkrmy, polévky, obědové pokrmy. Složení Mořská sůl, koriandr, sušený česnek, červená chilli paprika, mletá červená paprika, sušené oregano, černý pepř Použití Použijte na vaření, předkrmy, polévky, obědové pokrmy. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 18,8 Tuky (g / 100g)… 6,6 Sacharidy (g / 100g)… 9,9 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 213...
Portfolio (178)
Francie, Saint Romain La Motte
...Pálivá paprika d’Espelette A.O.P. je červená paprika s ovocnými tóny a výraznou, ale jemnou pálivostí, která je typická pro francouzskou kuchyni, zejména pro kuchyni baskickou. Jelly z pálivé papriky d’Espelette je sladký a voňavý kondiment, který připomíná rybízovou želé s mírně pikantním nádechem, a skvěle doplní vaše maso, sýry a foie gras. Je to hlavní produkt Sartha na konci tohoto roku...
Portfolio (30)
Španělsko, Peligros
...Směs koření a dochucovadel, určená pro kulinářské a/nebo uzenářské použití, pro přípravu masového výrobku nazývaného "PINCHO MORUNO". Formát: Krabička 62g, sáčky po 4kg...
Itálie, Castellazzo Bormida (al)
... představuje vynikající volbu pro gastronomické a průmyslové aplikace, které oceňují chuť a vůni houby, aniž by vyžadovaly estetickou integritu produktu. Aromatická Kvalita: Výrazná vůně s tóny lískových oříšků, hub a země, typická pro Tuber Uncinatum. Všestrannost: Vhodné pro omáčky, koření, krémy a další přípravy, kde se houbový produkt zpracovává. Pohodlnost: Přístupnější volba, aniž by se obětovala...
Portfolio (34)
Martinik, Rivière-Pilote
...Zázvor je koření s intenzivními aromaty. Skvěle obohatí vaše předkrmy a jídla každý den. Tento výjimečný ocet, který vytvořil mistr vinař "Frédéric Chaix", byl vyroben z čerstvého zázvoru. Na jazyku je jemný a vyjadřuje své sladké a aromatické tóny. Okouzlí vaše pokrmy a zanechá vám v ústech jemně pikantní aroma. Opravdová delikatesa. Perfektní s antillanskými a asijskými chutěmi. VYNIKAJÍCÍ S: Saláty, bílé maso, ryby, marinády na maso, zmrzliny, sorbety, ovocné saláty. 100% přírodní: bez barviv a umělých aromat.
Portfolio (31)
...Kari thajská směs koření pro maso, ryby a zeleninu Typická vůně Thajska spojena v jedinečném kari. S kokosem, limetkou a extra špetkou chilli. Perfektní pro zeleninová kari s nebo bez masa či ryb. Také jako koření na krevety je skvělé. Jako vždy ručně vyráběné z nejlepších surovin z vlastní produkce. Prémiové koření, jako vždy bez lepku, veganské, bez umělých přísad nebo aromat. 100% přírodní.
Portfolio (15)
Itálie, Mugnano Del Cardinale
...Hmotnost: 0,3 kg Ingredience Vepřové maso, Sůl, Dextróza, Přírodní aromata, Koření, Antioxidanty, E301, Konzervanty, E250 Nutriční a energetické hodnoty na 100 g produktu Energetická hodnota 235 kcal 983 kJ Tuky 12,1 g z toho nasycené tuky 3,9 g Sacharidy 1,8 g z toho cukry 1,3 g Bílkoviny 28 g vláknina 0,02 g sůl 4,4...
Portfolio (9)
Polsko, Węgorzewo
... můžete také připravit marinádu na vepřový krk nebo grilované vepřové maso, stejně jako chutné hranolky ve stylu restaurace. Vybrané koření vám také umožní připravit pokrmy z různých kuchyní, včetně exotických.
Portfolio (24)
Francie, Aix-En-Provence
... dezertům! Sklízený ručně podél stromů na Madagaskaru, pepř Voatsiperifery může vyrůst až do výšky přes 20 metrů, což ztěžuje jeho sběr. Je to nezbytné koření, které je pýchou Madagaskaru a potěšením pro kuchaře po celém světě!
Portfolio (10)
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, Pleucadeuc
...• Omáčky, másla a slané a sladké koření v mražených porcích IQF • Od 5 do 25 g APLIKACE • Mražená hotová jídla (ryby, maso, zelenina, směsi) • Příloha k masům, těstovinám, rybám, zelenině • Topping na kusy masa, ryby VÝHODY PRODUKTŮ • Stálá hmotnost • Snadné dávkování, kontrola nákladů na porci • Připraveno k použití • Usnadněná skladba a správa zásob • Zachování pěkných značek různých velikostí (zelenina, maso) • Kontrola a stálost barev a textur BALENÍ • Kartony po 10 kg • Sáčky od 10 do 15 kg SKLADOVÁNÍ • 12 až 24 měsíců při -18 °C.
Portfolio (9)
Francie, Renaison
...Adobo směs je specialitou Karibiku a Mexika. Je to nezbytnost pro přípravu tacos, guacamole, červených fazolí, chili con nebo sin carne. Můžete také nechat promluvit svou kreativitu a ochutit grilované maso nebo zeleninu na barbecue.
Portfolio (56)
Itálie, Mesoraca
... příjemnou vůní a velmi jemnou chutí. Pokud je nakrájena na tenké plátky, rozpouští se v ústech. Kategorie: Kalábrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: Dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Francie, Mietesheim
...Fondez pro kyselou stránku této hořčice s medem. Krémová a jemně sladká, hořčice s medem zjemňuje vaše každodenní pokrmy. Natřete ji na maso, kachní prsa, dušená jídla, pečeně, připravte z ní zálivku a vychutnejte si ji v sendvičích. Ingredience: Voda, hořčičná semena, ocet, květový med 5%, alkoholový ocet, bylinný extrakt, jablečný extrakt, sůl, koření, přírodní aroma, konzervanty: sodná sůl bisulfitu, draselná sůl bisulfitu. Dostupné také v kbelíku o hmotnosti 1,1 kg.
Portfolio (80)
Francie, Auxerre
...Oko červené, tmavé a intenzivní, fialové odstíny Nos malé černé ovoce, bílý pepř, koření Ústa aróma malého černého ovoce, jemné a pevné třísloviny na mládí Vinifikace Polokarbonická macerace. Po fermentaci je víno zráno v nerezových tancích až do lahvování. Doporučení k jídlu červené maso, zvěřina, grilované maso, tapas Rada enologa podávejte mezi 17 a 19 °C Alkohol: 13,5 % obj. Doba zrání: 5 let Balení: Karton po 6 lahvích 75 cl Domaine: Domaine du Siestou Appellation: Minervois Ročník: 2019 Odrůda: Grenache, Syrah Pěstování: Biologické Label: Ochranná zeměpisná značka...
Portfolio (190)
Slovensko, Malacky
... a čerpadla nebo zásobníku a dopravního systému pro suché materiály. V závislosti na dalších komponentách může být systém cyklický nebo kontinuální. Aplikace bubnového nátěra: • Různé typy ořechů • Chipsy • Těstoviny • Cereálie • Maso Výhody • Válec z nerezové oceli AISI 304. • Motorová montáž s regulátorem proměnné rychlosti. • Variabilní sklon, rámová montáž z nerezové oceli. • Ovládací panel. • Přenosné kolečka s brzdovou montáží. • Vybaveno lopatkami pro rovnoměrné posypání. • Nastavení rychlosti otáčení bubnu zahrnuto. • Nastavení výkonu sklonové instalace. • Možnost změny výšky podpory.
Portfolio (10)
Francie, Saint Ouen L'aumône
...Zázvor přináší do kuchyně mnoho rafinovanosti. Je ceněn pro své čerstvé, citronové a téměř ovocné aroma. Snadno se používá jako náhrada pepře, v malých dávkách na závěr na bílé maso, dezerty, ryby atd.
Portfolio (26)
Francie, Castelnaudary
...Maso a sádlo z vepřového masa, játra z vepřového masa 34%, VEJCE, sůl, pepř, koření. Maso pochází z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Podávejte čerstvé s chlebem, okurkami a trochou dobrého vína… U nás se slavnostní jídlo pojí s čerstvou zeleninou a paštikami! Nejznámější je samozřejmě ta, kterou si právě vychutnáte: PAŠTIKA Z JÁTER! Malá rada: uchovávejte ji v chladu! Vždy bude vaším nejvěrnějším společníkem na nečekanou oslavu, piknik, chlebíček ve 4 hodiny, nebo na televizní večer… A nakonec nezapomeňte ji podávat se svým nejlepším přítelem, křupavou okurkou.
Portfolio (37)
Itálie, Colonnata Carrara
... od 4 do 8 cm. Složení: Lardo di Colonnata IGP, přírodní mořská sůl, černý pepř, česnek, rozmarýn, koření a aromatické byliny. Bez konzervantů – Bez alergenů – Bez lepku – Bez mléka a mléčných výrobků – Bez GMO – Bez glutamátu...
Portfolio (3)
...Ingredience: letní černá houbová (Tuber aestivum Vitt.), olivový olej, sůl, aroma. Doporučení: ideální pro těstoviny, carpaccio, vařené nebo pečené bílé maso a dokáže doplnit dokonce i některé dezerty. Dostupné také ve formátu 500 g.
Portfolio (10)
Belgie, Arlon
... litr vody. Osolte. Přidejte maso a nechte dusit 30 minut. Tipy na skladování Tato zelenina na kuskus je prodávána v plastových obalech, které umožňují dýchání produktu. Doporučujeme udržovat tento film kolem misky, aby se zabránilo vysychání a ztrátě hmotnosti během skladování. Uchovávejte je v dolní části chladničky při ideální teplotě 2 až 4 °C. Dostupné prezentace Misky o hmotnosti 500 g nebo podle požadavku zákazníka.
Portfolio (49)
Španělsko, Torrent
... L. (kurkuma) indického původu. Kurkumin je krystalizován, sušen a mlet na prášek, aby byla dosažena čistota. Kurkuma může být vyráběna v různých formách, včetně rozpustných a dispergovatelných prášků nebo jako rozpustné a dispergovatelné kapaliny ve vodě a může být vysoce koncentrovaná, pokud je to nutné.
Portfolio (31)
Francie, Varennes-Jarcy
... dochutí vaše předkrmy, maso, ryby, zeleninu a dezerty. Nabízíme několik formátů přizpůsobených vašim potřebám: - Sáček na uchování 1 hlava - Sáček na uchování 2 hlavy - Sáček na uchování 10 hlav - Podnos s 20 hlavami volně Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před vlhkostí a světlem.
Portfolio (5)
...Oregano, pocházející z oblasti Středomoří, je specialitou Turecka. Tato divoce pěstovaná bylina s mnoha druhy je smíchána dohromady, aby vzniklo sofistikované kvalitní oregano. Oregano získalo svůj název z řečtiny, což znamená "Radost hory". Je to nejpopulárnější z aromatických bylin, protože se dá použít k dochucení omáček na těstoviny, drůbež, maso a ryby, stejně jako na pizzu, saláty, pokrmy...
Odpovídající produkty
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Další produkty
Sumak
Sumak
Portfolio (2)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play