Francie, Rungis
... chovů, které každoročně produkují omezený počet telat, abychom zajistili kvalitu. Zahraniční telata pocházejí z Belgie a Nizozemska. Tato telata splňují standardní požadavky. Naši řezníci provádějí hrubé porcování na požádání ve všech kvalitách. Naše nabídka francouzského telecího masa je zaměřena na vysokou kvalitu s telaty z mléka, která jsou vybírána odborníky přímo v chovech.
...instalace v, Bílých místnostech (čistých), Chladicích komorách, Mražení - V RWI ROOM WHITE INSTALACE, S.L Nabízíme naše služby a zkušenosti firmám a inženýrstvím Podařilo se nám vytvořit tým odborníků s vysokou kvalifikací, který má odpovídající přípravu a školení pro provádění všech typů instalací v, bílých místnostech (čistých), chladicích komorách, mražení, porcování, uzavírání hal, montáž regálů a jakéhokoli jiného nábytku atd... V Klimatizaci, Průmyslovém chlazení, Kombinace našich zkušeností a efektivity zaručuje našim klientům kvalitní služby a úplnou spokojenost s konečnými výsledky.
Spojené království, Sheffield
...Jsme schopni vyrábět různé nože pro zpracování potravin a porážecí stroje. Nabízíme nože z kvalitní nerezové oceli a jsme schopni splnit přísné požadavky našich zákazníků, abychom zajistili, že naše nože jsou bezpečné pro potraviny. Rozpoznáváme mnoho referenčních kódů OEM, ale také jsme schopni provést reverzní inženýrství našich nožů na základě vzorků nebo vašich vlastních technických výkresů. Aplikace pro tyto typy nožů mohou zahrnovat krájení ryb, porcování masa, řezání masa, porážení zvířat, ořezávání masa, stahování kůže z ryb, krájení masa a zpracování drůbeže po celou dobu výrobního procesu.
Portfolio (10)
Francie, Rungis
...MARTIN je společnost specializující se na velkoobchodní prodej masa. Balení v ochranné atmosféře umožňuje delší uchování produktů a v velmi dobrých podmínkách. Díky tomuto uchování zůstává kvalita produktu nezměněna po otevření obalu. Naše produkty pocházejí převážně z Anglie, Irska, Rakouska, Nového Zélandu a Argentiny. Máme také produkty balené v PAD (připravené k porcování).
...TK Telecí roláda, ručně rolovaná, hmotnost kusu cca 4 kg, bez odřezků, každé zavinutí je jednotlivě uvázáno, což umožňuje snadné porcování Číslo artiklu: 040732 Základní VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST Skupina zboží: 05 - TK-maso / 100 - TK-hovězí Složení: Telecí maso (100%) Nutriční charakteristiky: Žádné deklarované přísady, Žádné deklarované alergeny Průměrné nutriční hodnoty na: 100 g...
Portfolio (9)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) má sídlo v Guijuelo (Salamanca) a věnuje se téměř výhradně průmyslové výrobě iberského prasete. Jejím cílem bylo vybudovat jatka se sekcí na porcování a tavení tuků, která by jim poskytla porážku a porcování prasat potřebných pro jejich průmysl, stejně jako transformaci slaniny na tuk prostřednictvím procesu tavení, přičemž průmysl zahájil svou činnost v roce...
Matadero José Calatayud e Hijos, S.A. je riojanská společnost, která začala svou činnost před více než 40 lety. Její hlavní činnost se zaměřuje na zpracování drůbežího masa a jeho porcování. Od svých počátků se vždy vyznačovala kvalitou, službami, inovacemi a vývojem nových produktů. Již v 21. století, s touhou po neustálém zlepšování, byly vyvinuty 3 nové obchodní linie: čerstvé výrobky...
Německo, Bonn
... - nejprve v oblasti řezání rolí - byly částečně zakoupeny a částečně vyvinuty stroje a zařízení. V našich vlastních dílnách a laboratořích od té doby vznikají díly, sestavy a zařízení, s nimiž realizujeme pro naše zákazníky jedinečná, na míru šitá řešení (porcování, lepení a další). Možnost získat preciznost a inovaci z jedné ruky je našimi zákazníky velmi ceněna. V roce 2006 se ukázala potřeba dalšího...
Portfolio (4)
Belgie, Meer
Comeco je výrobce a jatka na vepřové maso. Také cvičí porcování prasat.
Itálie, Mineo
...La Polli Azzolina se zabývá chovem a porážkou drůbeže, výrobou a porcování masa. Je uznána s razítkem CEE IT 1047/M. Založena v roce 2003, dnes je přítomna především na africkém trhu. Maloobchodní a velkoobchodní prodej čerstvého a mraženého masa, kuřat, slepic, telecího a vepřového masa. Pro další informace nás prosím kontaktujte na naši e-mailovou adresu.
Portfolio (2)
...MAJA-Maschinenfabrik Hermann Schill GmbH & Co. KG se specializuje na následující činnosti: výroba ledu - odstraňování kůže - odvlhčování - odstraňování tuku - krájení - porcování. MAJA-Maschinenfabrik vyrábí výrobníky drceného ledu; výrobníky nuggetového ledu; stroje na odstraňování kůže; systémy na odtučňování; stroje na odvlhčování; stroje na odstraňování kůže; stroje na krájení masa a...
Spojené království, London
HOOK MEAT SUPPLIES LTD je velkoobchodní společnost s masem se sídlem v Londýně. Především věnujeme zvláštní pozornost našim bezpečnostním standardům. Za druhé, jsme odborníci na porcování a následnou transformaci masné produkce. Dále balíme a podporujeme logistiku pro distribuci po celé Evropě a po celém světě. Stejně důležité je, že udržujeme neustálou komunikaci s našimi zákazníky, abychom...
Spojené království, London
HOOK MEAT SUPPLIES LTD je velkoobchodní společnost s masem se sídlem v Londýně. Především věnujeme velkou pozornost našim bezpečnostním standardům. Dále jsme odborníci na porcování a výrobu dále zpracovaného masa. Následně balíme a podporujeme logistiku pro distribuci po celé Evropě a ve světě obecně. Stejně důležité je, že udržujeme neustálou komunikaci s našimi zákazníky, abychom zajistili...
Spojené království, Edinburgh
HOOK MEAT SUPPLIES LTD je velkoobchodní společnost s masem se sídlem v Londýně. Především věnujeme značnou pozornost našim standardům bezpečnosti. Dále jsme odborníci na porcování a výrobu zpracovaného masa. Následně balíme a podporujeme logistiku pro distribuci po celé Evropě a ve světě obecně. Stejně důležité je, že udržujeme neustálou komunikaci s našimi zákazníky, abychom zajistili optimální...
Telecí maso ve všech jeho podobách. Od celých koster přes jednotlivé kusy až po zakázkové balení: to vše najdete u Vanlommel. S plnou důvěrou. Kontrola, porcování, balení: veškerá naše práce je dokonale přizpůsobena vašim přáním. Naše hluboká specializace vám zaručuje telecí maso té nejvyšší kvality.
Španělsko, El Viso Del Alcor
Distribuujeme kvalitní hovězí, vepřové a jehněčí maso ve všech formátech: půlky, porcování, vakuově balené bezkostní kusy, plátky a speciální řezy atd. Naše distribuční oblast je regionální, s vlastní logistikou. Od roku 1980 se této činnosti věnujeme s vynikajícími výsledky jak v kvalitě produktů, tak v jednání s našimi zákazníky.
Belgie, Gistel
V Laeremans se činnost zpočátku omezovala na nákup živých prasat, jejich porážku a následné porcování. Nyní nabízejí různé produkty: Šunka, Vařené Klobásy, Slanina, Sádlo, Paštika.
Belgie, Tielt
... doby bylo navázáno úzké partnerství se dvěma jatky v blízkém okolí pro porážku. Tento přístup umožňuje každému partnerovi v potravinovém řetězci plně se soustředit na svou klíčovou činnost, aniž by ztratil přehled. Samozřejmě, že partnerství a dlouhodobé myšlení jsou v tomto přístupu v centru pozornosti. Díky zaměření na porcování, balení a distribuci může Delavi velmi flexibilně reagovat na...
Spojené království, London
HOOK MEAT SUPPLIES LTD je velkoobchodní společnost s masem se sídlem v Londýně. Nejprve věnujeme značnou pozornost našim bezpečnostním standardům. Dále jsme odborníci na porcování a další zpracování masa. Poté balíme a podporujeme logistiku pro distribuci po celé Evropě a ve světě. Stejně důležité je, že udržujeme průběžnou komunikaci s našimi klienty, abychom zajistili optimální služby. Opět...
Belgie, Vlierzele
Abychom vám mohli nabídnout to nejlepší a nejčerstvější zvěř, nakupujeme přímo od lovců z tuzemska i ze zahraničí. Vaši zvěř připravíme úplně na porcování a zabalíme ji pro vás nejmodernějšími technikami. Rádi vám poskytneme všechny tyto informace, abyste byli plně informováni o původu a stavu zvěře a mohli ji zodpovědně nabídnout. Společně s vámi přivedeme zvěř na vrchol! Toto jsou některé příklady našeho sortimentu zvěře, ale samozřejmě je toho více. Níže uvedené produkty mohou být na přání nakrájeny a zabaleny: divoká kachna, bažant, hrdlička, koroptev, srnčí, zajíc, králík, jelen, divočák.
Francie, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: velkoobchod s drůbeží a zvěřinou v Rungis. Zvěřina: srna, jelen, divočák a daněk. Malá zvěř: kachna divoká, zajíc, bažant. Speciality: drůbež na omáčce, grilovaná drůbež, farmářská drůbež a kusy Label Rouge, farmářské kuřata z celé Francie, perličky, kachní prsa, kachny, holubi, pečeně (grilovaná pečeně a vařená pečeně). EUROVOLAILLES je také selátko a jeho porcování...
Portfolio (24)
Francie, Marmoutier
Společnost KARL SCHNELL navrhuje a vyrábí stroje a zařízení pro průmyslové zpracování produktů na bázi masa nebo taveného sýra, krmiv pro zvířata, cateringových pokrmů a cukrovinek. Sortiment výroby KARL SCHNELL nabízí komplexní paletu produktů pro potravinářský průmysl, od jednotlivých strojů po kompletní výrobní linky, od příjmu surovin po jejich porcování: míchač, zrající zařízení, transfer...
Španělsko, Lugo
PORÁŽKA A PORCOVÁNÍ HOVĚZÍHO, TELECÍHO A VOLA...
Rumunsko, Botosani
Jatka na hovězí a koňské maso, závod na porcování vepřového masa, čerstvé a mražené, s více než 15letou zkušeností je jednou z předních společností v rumunském masném průmyslu.
Každý týden porazíme přibližně 4500 až 5000 prasat. Kůže jsou většinou určeny k porcování v naší vlastní porcovně. Také třetí strany (velkoobchodníci, řezníci) se mohou obrátit na nás, aby nechali prasata porazit. Prasárna je certifikována podle HACCP, má také certifikát FEDIS FOOD a BIO označení. V hovězím porážecím domě porazíme každý týden přibližně 200 kusů skotu. Většina skotu je porcována...
Francie, Le Mans
... know-how umožňuje AKIOLIS nabízet širokou škálu služeb a především nalézt nejlepší využití pro všechny shromážděné organické odpady. Tyto odpady vznikají například při různých fritování, porcování masa a dalších masných pokrmů, při vracení prodeje atd.: - HAU (použité potravinářské oleje) a tuky z grilování - živočišné vedlejší produkty - atd…...
... výrobní tok velmi pečlivě dodržován, je výroba rozdělena do 3 oddělení, a to: porcování, studené přípravy a teplé přípravy. Každé oddělení má své vlastní pracovníky, kteří jsou úzce zapojeni do specifického výrobního procesu.
Belgie, Gierle
Vleba se specializuje na krájení, porcování, balení a výrobu čerstvého masa a čerstvých uzenin. Představují vám tým profesionálních řezníků. Skupina Peeters Govers může s Vlebou a samostatnou službou pro gastronomii, která zajišťuje dodávky čerstvé zeleniny, ovoce a bylinek, postarat se o váš čerstvý sortiment.
Belgie, Oostende
Meco nv vyniká v umění řemesla. To se plně projevuje v našem zcela novém bouracím atelieru. Zde zpracováváme kostry jak vepřového, telecího, jehněčího, tak hovězího masa. Na základě stanovených řeznických listů se naši řezníci pustí do práce, aby všechny části vybourali a připravili k dalšímu zpracování. Takto připravujeme každý kus masa na porcování nebo prodej. Samozřejmě, že při tomto procesu...
Francie, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent se specializuje na porcování drůbeže a na zpracované drůbeží produkty, ale také na francouzské lovecké zvěřiny. Drůbež. Lovecká zvěř původem z Francie, drůbež Fermières Menard & Label Rouge, vepřové D'anvial původem z Francie. Zvěř: Je sbírána našimi pracovníky na velkých národních revírech, jako jsou Rambouillet nebo Chambord, stejně jako na menších regionálních honech. Vždy...
Populární země pro tento vyhledávací výraz