Belgie, Buggenhout
Artislach je průmyslový kuřecí jatka s oddělením pro porcování a vykosťování. Jozef Van den Steen je zakladatel a ředitel od roku 1964. Pod vedením rodiny Van den Steen se společnost stala významným hráčem na trhu ve svém oboru, kde jsou kvalita a služby důležité.
Španělsko, Zalamea La Real
Ve Raíces Serranas de Jabugo vyrábíme iberské šunky, plece a uzeniny z Huelvy. Disponujeme sušárnou, místností na porcování a výrobou uzenin, kde tradičně zpracováváme naše produkty. Přímý prodej z továrny profesionálům a konečným spotřebitelům.
Španělsko, Madrid
Cárnicas Voltoya, porcování, balení, konzervace a marketing hovězích kusů, čerstvých nebo zmrazených, jak na národní, tak na mezinárodní úrovni.
Belgie, Bertrix
Základem pro Ardenne Volaille SCRL je produkce vysoce kvalitního kuřecího masa, které především splňuje očekávání a požadavky našich zákazníků, ať už se jedná o chuť, sortiment zpracovaných produktů, dodržování dodacích lhůt a samozřejmě ceny. Tento úroveň kvality a neustálé úsilí o zlepšení lze dosáhnout pouze dokonalým ovládáním našich činností a výběrem našich partnerů na všech úrovních: krmení, chov kuřat, doprava mezi chovatelem a jatky, proces porážky, porcování, výroba, balení a obalování, doprava našich produktů k našim zákazníkům.
Francie, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Obchodní společnost se sídlem v Rungis, specializující se na import/export vepřového masa. Můžeme vám zakoupit nebo nabídnout jakýkoli typ porcování: carcasa, rameno, hřbet, krk, prsa, šunku, zbytky, tuk, vnitřnosti. Se stejnou kvalitou služeb jako u vepřového masa, naší specializace, se také zabýváme hovězím, jehněčím a drůbežím masem.
Francie, Rungis Cedex
... (Připravené k porcování, oloupané bez nervu), plátky hovězích a telecích jater, hovězí ledvinky nakrájené na kostky, hovězí líčka v kostkách, plátky nebo kostky hovězích a telecích srdcí atd. Obchod s vnitřnostmi: PRODAL má stánek na pavilonu vnitřností v Rungis. Nabízíme našim zákazníkům širokou škálu produktů (maso vakuově balené, vnitřnosti, hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, čerstvé a mražené produkty…). Zavolejte nám na číslo 01 41 80 02 80.
Španělsko, Barbastro
V našich prostorách o rozloze 12 000 metrů čtverečních se převážně zabýváme solení, sušením a zráním šunek (s garancí CONSORCIO DEL JAMON SERRANO a ESPECIALIDAD TRADICIONAL GARANTIZADA - ETG), stejně jako i ramínek. Provádíme jejich vykosťování a porcování (celé a půlky vykostěných šunek a ramínek, s kůží, bez kůže a zcela vyleštěné, stejně jako šunka a ramínko formované na krájení, kousky šunky...
Belgie, Bree
Pludis, distribuce drůbeže. Specializujeme se na porážku, porcování a zpracování drůbeže a králíků. Prodej širokého sortimentu čerstvě poražené zvěřiny a také prodej vajec.
Španělsko, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Společnost zaměřená na zpracování, porcování, balení a distribuci všech druhů masných výrobků, jejíž hlavní produkce pochází jak z vepřového, tak hovězího masa. Od začátku naší činnosti jsme se zaměřili na export velkých objemů produkce, které podpořeny přísnými kvalitativními opatřeními umožnily získání různých mezinárodních povolení. Většina naší produkce je určena k exportu. Exportujeme do...
Chladící jatka a místnost na porcování vepřového.
Rakousko, Kematen An Der Krems
...Proč byste se měli rozhodnout pro distribuci "Alpenknödel": protože vyrábíme skutečné, ručně tvarované a předvařené knedlíky (z houskového těsta) pro velkokuchyně, jídelny, nemocnice, gastronomii, stejně jako pro maloobchod a velkoobchod s potravinami. Nadýchané houskové těsto lze vyrobit pouze ručně s optimální kvalitou. Také vážení a porcování se provádí ručně, aby nedošlo k žádnému tlaku na...
Francie, Poitiers Cedex 9
... specialistou na inženýrství v oblasti potravinářství již 25 let. Společnost vám poskytuje poradenství a navrhuje řešení procesů a výstavby s mnoha aplikacemi: Maso (jatek, uzenářství, dílny na porcování a přípravu objednávek), mléko (mlékárny, sýrařství, sušení), ryby a mořské plody (rybářské přístavy, transformační a zpracovatelské jednotky), ovoce a zelenina (ovocné stanice, přípravné a balicí...
Španělsko, Figueres
Místnost na porcování vepřové hlavy: maska, čenich, ucho, líčko s a bez kosti, maso z hlavy atd.
... generace, kterou používáme, zaručuje bezpečné uchování zboží a poskytuje vám přístup k monitorování na místě nebo na dálku. Organizace, skladování, operace picking, cross-docking, porcování a balení jsou pečlivě připraveny, koordinovány a evidovány pomocí softwaru WMS.
Francie, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA se nachází na adrese BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Francie a je průmyslem na porážku a zpracování vepřového masa. Licencovaný typ činnosti: Porážka prasat, porcování vepřového masa, skladování (chladicí zařízení). Naše společnost nabízí balení, zmrazování, přepravní služby a obsluhuje zákazníky po celém světě a poskytuje flexibilní služby distributorům...
Portfolio (5)
Služby odstraňování kostí a porcování pro masný průmysl.
Populární země pro tento vyhledávací výraz