Německo, Bonndorf
Speciality z uzenin a šunky z Černého lesa nejvyšší kvality!
Belgie, Lovendegem
Dufina, průmyslové masné výrobky, řemeslná kvalita Dufina je belgická společnost na výrobu masných výrobků s bohatou tradicí. Již od roku 1950 jsme známí našimi soleními, vařenými a sušenými masnými výrobky řemeslné kvality. Od uzeného bůčku a Cobourghamu po vařené šunky nebo klobásy. Flexibilní výroba na míru, s celosvětovou distribucí Všechny naše masné výrobky jsou k dispozici ve...
Itálie, Langhirano
Společnost Barbieri Enzo se zabývá výrobou a zráním šunky a je členem Konsorcia Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo sídlí v Langhiranu v provincii Parma na adrese Case Schianchi 8. Mezi činnosti patří: výroba šunky zrání šunky balení šunky prodej šunky dodávka šunky uzenářství šunkárny...
Belgie, Aubel
Od roku 1963 nabízíme kompletní sortiment chutných uzenin, které jsou známé svou jedinečnou chutí a uměním našich mistrů-uzenářů. Od šunky po jelita, přes paštiky a syrové výrobky, dnes tvoří celkem 9 hlavních rodin, které tvoří stále bohatší sortiment chutí! Výsledek rodinného a řemeslného umění, naše uzeniny se dělí na 3 řady lahodných specialit, připravených podle autentických receptů...
Španělsko, Loja
... jsou věnovány této činnosti. Disponujeme vlastním sušárnou šunek, kde sušíme plece, iberské plece, zralé šunky a iberské šunky. Naše sušárna se nachází v oblasti Poniente Granadino, kde díky klimatickým podmínkám získáváme zralé šunky s jedinečnou, jemnou a málo slanou chutí. Zveme vás, abyste objevili naše produkty, jako jsou uzeniny, iberské uzeniny, šunky, iberské šunky a další rustikální výrobky, které od roku 1960 potěšují naše zákazníky.
Španělsko, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
... a přátel. Tito přátelé komentovali, že uzeniny jsou tak dobré, že by je měli nabídnout více lidem. Postupně, nejprve z malé řeznictví, poté začali zásobovat některé z klasických trhů v Barceloně, jako je Sant Antoni nebo La Boqueria, začali nabízet produkty vyrobené rodinou Ventulà i do dalších oblastí mimo region Garrotxa. Až do dnešního dne, kdy rodina Ventula vyváží do více než 70 zemí, přičemž si zachovává model rodinné firmy, s silným spojením s regionem a maximálním respektem k kvalitě produktu a jeho výrobě.
Belgie, Serskamp
Naše masné výrobky IKA byly založeny v roce 1985, pobočka v Serskampu byla otevřena až o 4 roky později v roce 1989. Jsme známí jako jedna z nejdůležitějších firem v našem delikátním odvětví, a to kvalitou. IKA se specializuje na řemeslné šunky a na průmyslové plecové a zadní šunky. Proces obou typů probíhá podle vysokých kvalitativních standardů H.A.C.C.P. Poskytujeme velmi pečlivou službu našim zákazníkům a jsme schopni splnit všechny požadované normy na denní bázi.
Belgie, Manage
Šunky, uzeniny, sušená masa, speciality, sýry, příslušenství pro řezníky, uzenáře a catering, nápoje a mražené chleby. Týdenní dodávka a prodej přes pult. Velký a velmi rozmanitý sklad.
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
... paštika, rillette, hure, baskický krvavý pudink, konfitované klobásy a konfit z vepřového masa Ibaïona) a zvěřiny (teriny z králíka, teriny z divočáka a salmis z holubice). Nakonec, uzeniny Mayté vyrábějí nezbytné baskické recepty jako axoa, piperade a baskické dršťky, stejně jako recepty jako cassoulet nebo hovězí bourguignon.
Belgie, Alleur
Vyrábíme slaninu, uzené prsa, slaninu a také sušené šunky, a všechny tyto produkty jsou vysoce kvalitní! Zde se uzení pojí s vášní. Vášeň pro dobře odvedenou práci, abychom nabídli kvalitní uzeniny v nejčistším stylu naší firmy. Rozsáhlé sušárny spojují moderní technologie se starodávnou tradicí. Pomalu, jako kdysi, pečlivě vybrané produkty zrají, aby poskytly uzeniny výjimečné kvality. Uzení probíhá pouze na dubovém pilině. Tento přírodní proces v kombinaci s naším uměním dodává našim uzeninám chuť s neodolatelnou jemností.
Belgie, Florenville
Blaise salaison se specializuje na vysoce kvalitní regionální produkty vyráběné tradičním způsobem bez přidání chemických látek. Uzeniny, jako jsou klobásy, šunky a cobourgy, jsou tradičně uzeny na bukovém pilině, tato výroba dodržuje přísné recepty a řemeslné postupy. Exkluzivity, jako je klobása s pivem Orval, klobása s medem nebo šunka s šalotkou, si v průběhu let získaly renomé lucemburské...
Francie, Lacaune
Založena v roce 1956, společnost OBERTI se specializuje na uzeniny a sušené maso. S 60 lety zkušeností OBERTI kombinuje řemeslné dovednosti, tradiční recepty a moderní vybavení. Maso používané k výrobě uzenin a sušeného masa pochází z kvalitních regionálních zdrojů. Společnost vyrábí a nabízí klobásy, coppa, slaninu, solené a sušené šunky atd.
Itálie, Torino
... přísnou péči při výběru dodavatelů a surovin. Pama nabízí širokou škálu produktů rozdělených na: šunky, uzeniny a sýry. Praxe a péče věnovaná provádění činností ve všech produktových řadách umožnily týmu Pama pochopit, že žádný výsledek není náhodný, ale znalosti, pozorování a zkušenosti jsou zásadní pro dosažení kvalitního produktu. Sortiment produktů PAMA vzniká z pečlivého výběru výrobců...
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Jsme malá rodinná firma s více než dvacetiletou tradicí, která se s velkou péčí věnuje našim produktům a nabízí skvělý výrobek našim zákazníkům. Výroba a produkce iberických produktů. Uzeniny a iberické šunky z Guijuela. Iberická šunka. Šunka z Guijuela. Iberická uzenina. Uzenina z Guijuela. Čerstvé maso.
Česká republika, Tisnov
Česká republika, Most
Česká republika, Brno
Česká republika, Jindrichuv Hradec
Česká republika, Turnov
Itálie, Montegiorgio
Od roku 1932 začal Guido Marzetti s mletím obilí na kamenných mlýnech a chovem prasat. Sušené a vařené šunky, mortadely a uzeniny z čistého vepřového masa a jodizované soli. Vařená šunka národní vysoké kvality z čerstvé národní vepřové kýty, bez lepku, bez laktózy.
Itálie, Nago-Torbole
Salumificio Trentino vyrábí uzeniny již více než čtyřicet let. Mezi charakteristické produkty regionu patří carne salada a speck; společnost také vyrábí klasické uzeniny italské tradice, jako jsou vařené šunky, sušené šunky, salámy a slaniny. Značka Salumificio Trentino je příkladem moderní a dynamické společnosti, která dokázala spojit tradici s různými stravovacími modely. Odjakživa se zaměřuje na dosažení kvality, od roku 2006 certifikovala svůj systém řízení kvality podle normy UNI EN ISO 9001: 2008.
Naše firma usiluje o maximální spokojenost zákazníků. Toho chceme dosáhnout nabídkou kvalitních masných výrobků. Naše dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti nám pomáhají tuto misi a vizi naplňovat. Naše společnost se silně zaměřuje na autocontrolu a je certifikována podle IFS standardu. Díky tomu mohou naši zákazníci důvěřovat našim odborným znalostem a být si jisti, že dodáváme kvalitní produkty, které jsou vyráběny s náležitou péčí.
Belgie, Oosterzele
Brackenier LBC je již více než padesát let mistrem v řemeslných masných výrobcích. Díky tradičním výrobním metodám a přípravám za nejpřísnějších hygienických a kontrolovaných podmínek jsou naše masné výrobky té nejvyšší kvality.
Španělsko, Pontevedra
Distribuce a zastoupení vybraných potravin pro specializované obchody a kanál Horeca. Od roku 1990 obsluhujeme naše zákazníky širokým sortimentem produktů: domácí a importované sýry, kdoule, uzeniny, šunky, iberské šunky, bílé šunky, chráněné označení původu, hovězí maso, iberské vepřové maso, slaný treska, mražená treska a treska na bodu slanosti, konzervy, oleje, uzené ryby, 4. a 5. gama...
Itálie, Langhirano
... v Langhiranu. Celý proces umožňuje nabídnout trhu produkt s vysokými kvalitativními standardy. Všechny salámy Monica & Grossi jsou bez alergenů, GMO a mohou být konzumovány celiaky. Na trhu jsou salámy prezentovány pod různými značkami, které identifikují typ produktu pod značkou Monica & Grossi.
Portfolio (3)
Distribuce a prodej iberských produktů, jako jsou šunky, ramena, uzeniny, serránské šunky, serránská ramena a serránské uzeniny. Distribuce a prodej sýrů a mléčných výrobků. Distribuce a prodej extra panenského olivového oleje.
Francie, Laguinge
...Pro ty, kteří neznají nitrit: je to sloučenina, která může být chemická nebo přírodní (protože se nachází v mrkvi a řapíkatém celeru), která umožňuje "stabilizovat" uzeniny tím, že inhibuje vývoj některých patogenních bakterií. Umožňuje tedy zkrátit dobu sušení a mít tak stabilní produkt s vysokým obsahem vody (šunka z Bayonne se může vyrábět za 7 měsíců). Na druhou stranu, ve střevech je...
Španělsko, Guijuelo
... potřebám našich zákazníků (šunky s kostí, bezkosté šunky, embutidos, mražené iberijské vepřové maso a ručně krájené produkty). Na druhou stranu, FISAN spolupracoval s některými z nejprestižnějších šéfkuchařů ve Španělsku, jako jsou Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) nebo José Carlos Fuentes (*Michelin) a další, kteří jsou nejlepším příkladem...
Portfolio (10)
Francie, Saint-André-Le-Puy
... měsících zrání odhalují svou subtilnost. KLOBÁSY Dáváme si záležet na výběru nejlepších kusů pro výrobu našich klobás. Pocházejí z plece, břicha nebo šunky prasat, převážně z Auvergne nebo Rhône-Alpes, každé vybrané maso vstupuje do promyšlené směsi. Tím zajišťujeme charakter jemnosti a aromatické síly každého našeho receptu. Pletení do přírodního střívka se provádí ručně.
Portfolio (2)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play