Portugalsko, Trofa
...Zvýšení komplexnosti a intenzity aromatiky Proces STR vytváří dodatečné vrstvy chuti uvnitř sudu. Seškrábáním vnitřního povrchu dubu se odhalují nové vrstvy dřeva, čímž se odstraňují agresivnější třísloviny a další látky, které by mohly nápoj zhořknout. Při opékání a znovu karbonizaci se přírodní cukry z dubu karamelizují, což zesiluje aroma jako vanilka, karamel, sušené ovoce a koření. Tento profil je...
Portfolio (6)
Francie, St Pol De Leon
...BIO BRETONSKÝ KVĚTÁK Nízkokalorický Bohatý na vlákninu, minerály, antioxidanty, vitamíny C a D Přispívá ke snížení rizika rakoviny a kardiovaskulárních onemocnění Konzumace: syrový v salátech nebo nastrouhaný jako koření. vařený ve vodě nebo v páře, smažený na woku s mixem zeleniny, zapečený v troubě...
Portfolio (3)
...Appellation Française Prunelard N Utilizace Odrůda hroznů pro výrobu vína Fenologie Doba rašení: 6 dní po Chasselas. Doba zralosti: 2. doba, 3 týdny po Chasselas. Technologický potenciál Hrozny jsou malé a bobule střední. Prunelard N umožňuje výrobu vína s dlouhou životností, barevného, plného a vyváženého. Při zralosti může být alkoholický stupeň vysoký. Vína mají aroma zralého ovoce a koření...
Portfolio (71)
...Víno Saperavi je jedním z vybraných suchých červených vín, která se vyrábějí v Gruzii a pěstují se v oblasti vinařství Kachetie. Barva tohoto vína se může pohybovat od sytě malinové až po tmavě červenou. Víno má sametovou, bohatou chuť s vynikající rovnováhou mezi sladkostí a kyselostí. V zralém ovocném tónu se harmonicky spojují jemné nuance dubového dřeva a koření, což vytváří dlouhý aromatický závěr. Víno chutná vyváženě s tóny tmavého bobulového ovoce, černého rybízu a zralých třešní. Víno se skvěle hodí k grilovanému nebo pečenému, bohatě kořeněnému masu a zralým sýrům.
Portfolio (14)
Francie, Pissy-Pôville
...Jablečný led, vynález z Quebecu, může mít obsah alkoholu od 7° do 13°. Získává se mrazem a uvolňuje vůně čerstvých nebo pečených jablek, karamelu, kandovaného ovoce, koření a medu. Tento likérový produkt představuje rovnováhu mezi kyselostí a cukrem, s mírnou hořkostí. Skvěle doplňuje vaše foie gras, sýry s měkkou kůrkou nebo modrou plísní a také vaše dezerty.
Portfolio (5)
Německo, Beselich
....","D: Similar samples are available":"D: Podobné vzorky jsou k dispozici","Material:MOPP+PET+PE":"Materiál: MOPP+PET+PE","G: Bag making/cutting":"G: Výroba/řezání sáčků","B: Printing cylinders making":"B: Výroba tiskových válců","Usage:for snack, cookie,candy,spice pack":"Použití: na svačiny, sušenky, bonbóny, koření","Dimension:According to your requirement":"Rozměr: Podle vašich požadavků","J...
Portfolio (169)
...Mimořádně vyvážená směs, charakterizovaná jemnou a intenzivní vůní, plným tělem, s vyváženou chutí a nádechem koření a tropického ovoce. Ideální rovnováha síly, kyselosti a aroma. HMOTNOST: 1 kg ZNAČKA: bristot...
Portfolio (49)
Francie, La Cadière-D'azur
...Kultura raisonnée. Ručně sbírané hrozny v bednách. Úplné odstopkování, fermentace v nerezových tancích s regulací teploty. Zrání v nerezových tancích s regulací teploty, tradiční korková zátka. DÉGUSTACE OEIL : Lososová, světlá barva. NEZ : Ovocná, aroma červeného ovoce, aroma koření. BOUCHE : Čerstvá, štědrá, jemná, tóny citrusů, tóny červeného ovoce, jemná, lehké tělo, dobrá intenzita, dobrá perzistence. Cépages: Carignan (30%) / Cinsault (20%) / Grenache (20%) / Mourvèdre (30%) Alkohol: 13% Objem: 75 cl...
Portfolio (8)
Slovinsko, Ljubljana
...S časem se objevují jemné květinové tóny, jako jsou fialky. Poměrně živé. Suché na patře, plné tělo. S drsnými tříslovinami, spoustou struktury s cílem přivést víno do druhého desetiletí jeho života, v nejlepších ročnících to může být prodlouženo až na třetí nebo čtvrté desetiletí. Kyseliny jsou zralé, poměrně vysoké. S bohatou, intenzivní, komplexní aromatikou na patře, která přetrvává. S dlouhým dozvukem plným ovoce a sladkých koření, jako jsou hřebíček a muškátový oříšek. Mělo by být skladováno alespoň pět let po uvedení na trh a poté může zrád další desetiletí.
Portfolio (10)
Německo, Lichtenfels
...Vysoké bariérové vlastnosti kompozitní fólie zaručují absolutní ochranu proti aromatům a světlu. Tento sáček je ideální pro balení kávy, čaje, koření, ořechů, sušeného ovoce, müsli, krmiva pro zvířata a mnoha dalších produktů. Sáčky mohou být vybaveny uzávěrem na zip, což umožňuje jejich opakované otevírání a zavírání. Volitelně je sáček nad uzávěrem na zip zavařen a perforace usnadňuje...
Portfolio (6)
...Odrůda: 100% Nebbiolo. Vinifikace: tradiční fermentace s macerací pod poklopem po dobu přibližně 21 dní. Zrání: 36 měsíců v malých francouzských dubových sudech. Barva: intenzivní granátově červená. Aroma: intenzivní a komplexní, s náznaky drobného lesního ovoce a sladkých koření. Chuť: suchá a plná, harmonická a s dobrou perzistencí. Alkohol: ±14% Gastronomické párování: rafinované víno vhodné k pokrmům z červeného masa, zejména dušeným a pečeným, zralým sýrům a složitým pokrmům na bázi fondue a lanýžů. Podávejte při teplotě přibližně 18°C.
Portfolio (10)
Španělsko, San Gines
...matice: Ovoce, zelenina, jedlé oleje, bylinky a koření, šťávy, nápoje a potraviny. - Mezinárodní zkoušky způsobilosti dostupné v angličtině nebo španělštině pro jakéhokoli účastníka z celého světa. Zamražené zásilky jsou k dispozici i s vlastní expedicí. Nejlepší sazby a ceny jak pro vaši účast, tak pro náklady na dopravu vašich účastí na zkouškách způsobilosti. Zúčastněte se našich akreditovaných zkoušek způsobilosti podle ISO 17043 a nechte nás pomoci vám ukázat vaši analytickou kvalitu vašim klientům a zainteresovaným stranám.
Portfolio (1)
Francie, Villefranche Sur Saône
...majonézy, kečup, margarín, koření. Tekutá vejce, ovoprodukty. Mléčné výrobky, smetana, mléko, zmrzlina. Nekonzumovatelné kapaliny: prací prostředky, maziva ... Pro zhlédnutí videa o fungování polomanuální plničky BIB'UP® 2.0 klikněte na tento odkaz: Video Bib'up 2.0 Stáhnout brožuru Bib'up® 2.0 TOP 270-290 + více detailů Fungování ve 3 krocích: Odebrání kohoutku Zahájení cyklu: odvětrání pytle, počítání a plnění, injekce, proplachování, foukání dusíku na konci cyklu Zatlačení kohoutku.
Portfolio (27)
Francie, Bordeaux
... Sauvignon, 44 % Merlot, 10 % Petit Verdot Degustace: Intenzivní rubínová barva. Vůně s tóny černého ovoce, rybízu, ostružin, následovaná empyreumatickými nádechy, které se pohybují mezi vanilkou a pražením. Silné červené víno, poznamenané nádechem dřeva a tóny jemných koření. Po několika letech zrání se třísloviny zjemňují.
Portfolio (43)
Francie, Talant
... cukrářem?". Ateliér Christophe Adam zdůrazňuje vznešené a klíčové ingredience cukrářství prostřednictvím sbírky knih: Jahoda, Čokoláda... každé dílo vás zve k opětovnému objevování těchto prvků. Spíše koření než ovoce pro cukráře, citron je především používán jako dochucovadlo spíše než jako základní ingredience. Pro Christophe Adama je citron mnohostranným zdrojem inspirace. Objevte v této knize 45 receptů doplněných setkáními s hosty. Reference: BELI04 Na skladě: 8 Produktů Rozměry: 128 Stran - Fr Jazyk: Francouzština...
Portfolio (192)
Řecko, Monemvasia
... formě. - Olivy sklizeny mezi koncem listopadu a koncem prosince. - Bohatý fenolový obsah, s 300 polyfenoly na 20 g produktu. - Filtruje se na maximální úroveň, nezanechává žádné odpadní zbytky (pěna nebo gossypol). Co očekávat z této kategorie: - Transparentní, beztížná textura oleje; - Jemná chuť s jemným aromatickým profilem; - Hlavní aroma čerstvě pokosené trávy; - Střední až nízké intenzity hořkosti a koření; - Ideální pro každodenní použití. Nebojte se ho nalít do svého vaření a každodenních pokrmů.
Portfolio (3)
Francie, Duravel
...Toto tmavé červené víno s fialovými odlesky, s tóny fialek a koření, nabízí hedvábný závěr s dobrou perzistencí čerstvého ovoce.
Portfolio (7)
Francie, Boulogne-Billancourt
...Vinařství Château Maucoil, nacházející se na severozápadě apelace Châteauneuf-du-Pape na levém břehu Rhôny, se rozprostírá na třech ikonických terroirech této apelace: oblázcích, hurgonských půdách a píscích. Cuvée 'Tradition', vyrobená z nejmladších vinic statku, je výsledkem směsi Grenache noir, Syrah, Mourvèdre a Cinsault. Toto víno okouzluje svou aromatickou jemností, s tóny zralého černého ovoce a subtilních koření. V ústech se vyznačuje výraznou intenzitou, krásnou rovnováhou a určitou elegancí již při lahvování. Skvěle se hodí k hovězímu ragú nebo houbovému risottu.
Portfolio (10)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Syrah - Grenache - Carignan Robe je hluboká, Nos je komplexní a intenzivní s tóny vařeného ovoce a koření. Na patře stejná komplexnost, kulaté třísloviny, hedvábný a kořeněný závěr. Zlatá medaile od Gilberta a Gaillarda Encépagement: Syrah - Grenache - Carignan...
Portfolio (8)
Španělsko, Canet De Mar
...Je vyroben tradičními ručně vyráběnými metodami. Základem je kvalitní bílé víno a jeho aroma pochází z více než 20 přírodních extraktů, včetně bylin, kořenů, květin, koření a ovoce. Mezi nimi vyniká přítomnost Artemisia Absinthium -ajenjo-. Použitý hroznový mošt mu dodává objemný a ovocný projev. Patro je intenzivní, vyvážené a velmi dlouhé, s mocným dozvukem a hořkými tóny, které dominují v...
Portfolio (9)
... portfolia: • Rýže • Čočka • Česnek • Cibule • Psyllium • Koření např. Bio kurkuma - celé kořeny, mletá kurkuma • Proteiny z syrovátky, mléka, vajec a rýže • Mentolové krystaly • Bazalka • Sójové produkty • Kokosový olej a prášek • Sušená zelenina a ovoce • Aminokyseliny • Kyselina asparagová Naše nabídka sóji: • Sójový lecitin • Sójový proteinový koncentrát • Bio sójová mouka • Texturovaná sója...
Portfolio (4)
Francie, Venissieux
...Privé No. 21 - Parfémy RP Hlava: Tabákové listy, koření Srdce: Tonková fazole, tabákový květ, vanilka, kakao Základ: Sušené ovoce, dřevité tóny Hmotnost: 0,400 kg...
Portfolio (78)
Francie, Tourves
...Naše Coteaux Varois jsou vyráběny z nejlepších odrůd vína z Provence (Rolle, Grenache, Syrah, Cinsault). Tato mladá apelace rychle dosáhla nejvyšší úrovně kvality. Její jemné vůně čerstvého ovoce a koření z ní činí výjimečné víno, které vás okouzlí již při aperitivu.
Portfolio (11)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Směs několika parcel z Côte Blonde a Côte Brune, toto Côte Rôtie 100% Syrah od Stéphana Ogiera bylo velmi jemně zrající po dobu 18 měsíců v dubových sudech. Jeho tělo je sametové, aromatika okouzlující a textura velmi jemná. Aromata fialek, černého ovoce a koření (pepř) vás okouzlí hned po otevření! Skvělé víno s jasným ovocným charakterem, které je příjemné už v mládí, ale má potenciál zlepšovat se po dobu 15 let a více. Lahodné a komplexní! Objem: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 100% Syrah AOC: Côte Rôtie Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2036 Teplota podávání: 16-18°C...
Portfolio (321)
Španělsko, Olite, Navarra
...Barva: atraktivní víno granátově červené. - Aroma: komplexní, intenzivní vůně s elegantními náznaky koření, vanilky a toffees na pozadí zralého tmavého ovoce, připomínajícího odrůdu hroznů. - Chuť: masitá a chutná v ústech, s příjemnými kořeněnými a opékanými tóny. Sladké třísloviny v harmonii s ovocným projevem vytvářejí komplexní, elegantní víno. Zaoblené, strukturované a velmi dlouhé.
Portfolio (10)
Francie, Poitiers
...Whisky Assemblage Collection N°2 nabízí květinové aroma, které je především dáno sudy z odrůdy Sémillon, jež přinášejí také jemnou hořkost. Sudy z Muscadelle dodávají tóny exotického ovoce (mango) a nádech koření na zázvor.
Portfolio (195)
Francie, Fayl-Billot
...Kulatý koš z přírodního proutí D.24. Velmi užitečný v kuchyni, na ovoce, koření, chléb nebo pečivo. Francouzská řemeslná výroba Materiál: Přírodní bílý oloupaný proutí Vnější rozměry: D. 24 cm - V. 13 cm Původ: Francie...
Portfolio (190)
Francie, Pantin
...cedru a koření. Při protřepání dominuje dobře zralé ovoce. Na patře se útok projevuje na krásné hustotě, velmi kulaté, s mocnými a jemnými tříslovinami. Dřevité, vanilkové a třešňové jádrové tóny se projevují na krásné délce „Château Les Dames de la Renardière 87/100 Ročník 2008 Červené víno – Bordeaux supérieur Barva granátová, rubínové odlesky. Nos rozvinutý na hezkých malých červených ovocích v kompotu (jahoda, rybíz, malina), s opraženým a kořeněným nádechem. Ústa jemná, svěží, s obalenými tříslovinami a přesnými aromaty. Styl křupavý,...
Portfolio (102)
Francie, Parnac
...Intenzivní a komplexní Cahors Toto víno s hlubokou barvou je expresivní a harmonické; jeho komplexní vůně evokuje černý rybíz, koření a opékané ovoce. V ústech je masité a silné, jeho sametová kvalita je důkazem dokonalého ovládnutí technik zrání v dubu. Aromata černého ovoce, lékořice a čokolády doplňují plné vyjádření vína. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě 15-16°. Navrhované doprovody: zvěřinový foie gras, lanýže, lesní houby, tournedos, jehněčí na mléce.
Portfolio (4)
Portugalsko, Leiria
...Komplexní aroma červeného ovoce a koření. Jeho chuť odpovídá aromatu, je bohatá a plná, s vysoce kvalitními tříslovinami a dlouhým, sametovým závěrem.
Portfolio (6)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play