Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Sýr vyrobený z syrového ovčího mléka. Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti. Senzorické vlastnosti Jeho chuť je plná a vytrvalá, máslová s nádechem olejovitosti, s perfektní úrovní soli, jeho vnitřek je kompaktní s malými nepravidelnými dírkami mechanického původu, barvy slámy a krátké, ale ne drobivé. Původ: Zamora Typ mléka: Celé a syrové ovčí Typ výroby: Enzymatická srážka Srážedlo: Zvířecí srážedlo z jehněte Typ rodiny: Zrání lisovaného těsta, nevařené, plíseň/mytá kůra Zrání: Mezi třemi a pěti měsíci.
Portfolio (43)
Itálie, Giuliano
Více než čtyřicet let je Di Rosa referenčním bodem v cukrářském průmyslu, nabízejícím širokou škálu produktů, které spojují italské řemeslné umění s vášní pro kvalitu. S více než 200 položkami připravenými k celosvětovému exportu není Di Rosa jen značka, ale záruka excelence a autenticity. Naše společnost nejen distribuuje vysoce kvalitní produkty, ale také se specializuje na vytváření a personali...
Portfolio (129)
Estonsko, Tallinn
... regálech prodejen, jako produkt s vysokým obratem. V každé krabici produktu je 24 balení. Mají trvanlivost 9 měsíců. Produkt by měl být uchováván mezi 2° a 8°C pro nejlepší výsledky. Plátky sýra Dana jsou vyráběny z čerstvého kravského mléka a dalších přírodních ingrediencí s nejvyššími standardy kvality. Plátky sýra lze použít na sýrové talíře, sendviče a hamburgery. Velikost : 200 g...
Portfolio (80)
Německo, Nürnberg
...Sýra cheddar je oblíbený typ sýra, který pochází z vesnice Cheddar v Somersetu v Anglii. Je to pevný a hladký sýr s bledě žlutou barvou. Sýr cheddar se vyrábí z kravského mléka a má bohatou, krémovou chuť, která se s věkem stává ostřejší a výraznější. Sýr se obvykle zraje několik měsíců, aby se vyvinula jeho charakteristická chuť a textura. Sýr cheddar je známý svou univerzálností a běžně se...
Portfolio (186)
Polsko, Warszawa, Poland
...Sýr Analog, také známý jako napodobeninový sýr nebo alternativní sýr, je typ sýrového produktu, ve kterém je veškerý nebo část mléčného tuku nahrazena rostlinným tukem. Výrobní proces pro Sýr Analog je podobný jako u běžného sýra a často je vybírán pro svou nákladovou efektivitu a snadnost výroby. Sýr Analog nabízený společností Foodcom S.A. se vyznačuje svou měkkou texturou, dobrou elasticitou...
Portfolio (278)
Polsko, Kolbuszowa
...Typ obalu se vyznačuje především nižší propustností pro páru a kyslík.
Portfolio (91)
Itálie, Orbassano
...Typ kulatého raviolu, delikatesa, která spojuje eleganci lanýže s jeho nezaměnitelnou vůní a robustností pecorina (sýra z ovčího mléka), pro nezapomenutelný kulinářský zážitek. "Bohatý" je nejvhodnější termín pro popis tohoto raviolu s odlišným tvarem, kulatým a mírně větším než klasický raviol.
Portfolio (57)
... krájet standardní porce méně vyzrálých sýrů (např. caciotte). Extrémně rychlý: průměrná hodinová produkce 32 kusů o hmotnosti 1 kg z přibližně 55 kol sýrů typu Parmesan. Umožňuje nastavit typ řezu na základě: Standardní porce: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 kola. Speciální porce: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, atd. (s okamžitou výměnou řezné desky a automatickým rozpoznáním PLC). hloubka: 855 mm Šířka: 950 mm výška: 2200 mm...
Portfolio (47)
...Natamycín E235 (pimaricin) je potravinový aditivum, konkrétně antifungální konzervant, který má široký a účinný účinek. Nejenže inhibuje růst různých forem a kvasinek, ale také brání produkci jejich toxinů. Komerční natamycín obvykle obsahuje 50 % aktivní látky, jako je natamycín 50 % v glukóze, natamycín 50 % v NaCl, natamycín 50 % v laktóze, natamycín 95 %. Natamycín se široce používá v mléčných výrobcích, masných výrobcích, nápojích a výrobě sýra. Typ balení: 0,5 kg plastová nádoba nebo 1 kg hliníkový sáček - v kartonové krabici. CAS č. 7681-93-8...
Portfolio (5)
Rakousko, Königsdorf
...{"Typ sýra":"Mozzarella","Původ":"Skot","Doba trvanlivosti":"24 měsíců","CHEMICKÉ":{"Vlhkost":{"Maximálně":"45%","Minimálně":"42%"},"Průměrná sůl":"0,7-1,2%","Tuk":{"Maximálně":"48%","Minimálně":"45%"}},"Typ":"Tvrdý sýr","Přísady":"Sůl","Barva":"Světlá žlutá","Zpracování":"Sterilizovaný","Tvar":"Blok","Hmotnost (kg)":"25","Obsah tuku (%)":"45-48","MIKROBIOLOGICKÉ":{"Salmonella":"ND v 25 g","Koaguláza +ve stafylokoky":"<100 org na g","Listeria":"ND v 25 g","E.coli":"<10 org na g","Koliformní":"<100 org na g"},"Balení":"Taška, Hromadně, Sáček"}...
Francie, LANGEAIS
...Servi Doryl nabízí více než 40 různých kombinací mřížky a perforace, čímž poskytuje individuálně přizpůsobitelná řešení pro každý typ sýra. Formy a lisovací víka jsou navrženy a vyrobeny na míru. TYPY SÝRŮ: Všechny druhy lisovaného a pololisovaného sýra: Emmental, Gouda, Vacherin atd. ROZMĚRY: - Od Ø 80 do Ø 800 mm - Od 200x100 mm do 1000x1000 mm - Jiná formáty na dotaz HMOTNOST SÝRA: Od 200 g do 120 kg...
Portfolio (68)
Maďarsko, Celldömölk
...CHEMICKÉ Tuk Minimálně 45% Maximálně 48% Vlhkost Minimálně 42% Maximálně 45% Průměrná sůl 0,7-1,2% MIKROBIOLOGICKÉ Koliformní <100 org na g E.coli <10 org na g Koaguláza ve stafylokocích <100 org na g Listeria ND v 25 g Salmonella ND v 25 gTyp: Tvrdý sýr Typ sýra: Mozzarella Zpracování: Sterilizováno Původ: Skot Balení: Taška, Hromadně, Sáček Tvar: Blok Barva: Světle žlutá Obsah tuku (%):45-48 Hmotnost (kg):25...
Portfolio (48)
Francie, L'union
... a umožnily tak relaxační degustaci. Původ: Francie / Itálie Obsah: 250 G / 500 G / 1 Kg Balení: Sáček Složení: Květy CBD Sativa L. Skladování: Skladování v původním obalu Doporučení k použití: Použití v nálevu s přidáním tuku Typ kultivace: Indoor (v interiéru)...
Portfolio (200)
Francie, Lille
... nejvýraznějšími aromaty. Stačí otevřít sáček obsahující květ, abyste si uvědomili, že se nejedná o běžnou odrůdu. Tato odrůda však skutečně vzdává hold francouzské kultuře se svými specifickými aromaty sýra a koření. Navíc se za těmito aromaty skrývají samozřejmě relaxační účinky CBD. Typ: Květy CBD Odrůda: Cheese Pěstování: Venku...
Portfolio (44)
Francie, Thiais
...Tato středně velká multifunkční varná konvice je určena pro pasterizaci, výrobu sýra a jogurtu, stejně jako pro všechny typy zpracování mléka. Lze ji také použít pro pasterizaci ovocných šťáv, ohřev teletího mléka, zkapalnění medu, výrobu včelího vosku atd. Vlastnosti Maximální kapacita: 45 litrů Minimální kapacita: 25 litrů Maximální teplota: 90 °C Typ ohřevu: elektrický...
Portfolio (82)
...Produkt je vhodný pro rychlé a efektivní balení čerstvého chlazeného masa, vařených masných výrobků, rychlého občerstvení, dortů, rýžových nudlí, sýra, sójových výrobků, vodních produktů, drůbežího masa atd. Má vlastnosti, které udržují kvalitu potravin, čerstvost, barvu, tvar a chuť. Stroj na balení s modifikovanou atmosférou je boxový typ stroje na balení s modifikovanou atmosférou, který...
...Abroll zařízení pro potravinářskou fólii k balení jednotlivých kusů sýra nebo čerstvého sýra. ABROLL ZAŘÍZENÍ PRO POTRAVINÁŘSKOU FÓLII | 450 MM X 300 M Abroll zařízení pro potravinářskou fólii k balení jednotlivých kusů sýra nebo čerstvého sýra. 450 mm široká prodyšná fólie s 300 běžnými metry. Fólie je silná přibližně 7,5 až 9,5 µ. Typ: Balení Množství: 1 ks Číslo artiklu: 6395 Šířka: 450 mm Množství: 1 kus...
Portfolio (9)
Španělsko, Olmedo-Valladolid
Vyberte si typ sýra a my ho smícháme. Díky neustálému poradenství týmu italských technologů jsme uspořádali výrobu moderním způsobem, ale s zachováním chuti autentické tradiční mozzarelly. Náš inovativní systém krájení umožňuje, aby mozzarella dosáhla svého data spotřeby bez zpevnění. Dosáhli jsme produktu, který se výborně taví, táhne, rozprostírá a má ideální zlatavou kůrku. Úžasný výkon našich...
Španělsko, Malagón
S více než půl století historie, nacházející se v oblasti La-Mancha na Iberském poloostrově, je Quesos Rocinante jedním z předních producentů sýrů ve Španělsku. Pro každý typ mléka nabízíme širokou škálu sýrů s různými věky: od měkkého po rezervní ovčí sýr, nebo se kůrou pokrytou rozmarýnem; čistý kozí sýr s rozmarýnem nebo naložený v červeném víně, a různé odrůdy sýra Iberico, nejpopulárnějšího...
Portfolio (8)
Polsko, Warszawa
Technologie balení v MAP a stretch fólie: výběr a dodávka strojů (typ tray sealer, rolovací termoformovačky, obalovačky do fólie), instalace, záruční a pozáruční servis. Stretch a svařovací fólie. Vícekomorové a průchozí vakuovačky. Stroje na řezání a krájení masa, sýra, ryb. Stroje na mleté maso, hotová jídla, convenience food. Masné stroje (kutry, plničky, míchací stroje, šašlikovače). Olejové...
Rumunsko, Bucharest
... připravená podle generacemi starých receptů a dokonce se zapojte do každodenních aktivit, jako je pasení ovcí, sklizeň sena, výroba sýra a mnohé další! To vše a mnohem více jsou úžasné příležitosti, které naše země nabízí. Zavolejte nám ještě dnes a vyberte si nejlepší zážitek pro vás s našimi Autentickými výlety v Rumunsku!
Itálie, Pianengo
...fermentory; - Izolované nebo jednoduché stěnové nádrže z AISI 301/316; - Asektické nádrže s testováním P.E.D.; - Cisterny pro přepravu potravinářských výrobků; - Automatizované separátory s překrytými komorami až do 1000 hl; - Mixéry a míchadla navržená pro každý produkt; - Výměníky tepla s trubkovým svazkem a deskové; - Víceúčelové kotle pro každý typ sýra; - Vinifikátory a lisy. Moderní zařízení v kombinaci s odborností, kterou náš personál získal během všech těchto let činnosti, nám umožňuje realizovat jakýkoli typ zařízení.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play