Slovensko, Košice
Vítejte v MILKYLAND, významném lídrovi v oblasti distribuce potravin s desetiletou zkušeností v oblasti velkoobchodu, importu/exportu a efektivního řízení logistiky. Naší hlavní specializací jsou mléčné výrobky, zejména široká škála sýrů a alternativ obohacených rostlinnými tuky. S hrdostí nabízíme výběr prémiových sýrů, jako jsou Mozzarella, Edam a Trappist, z nichž každý je známý svými jedinečný...
Portfolio (64)
Itálie, Fidenza
Polsko, Warszawa, Poland
...Gouda je holandský žlutý sýr vyrobený z kravského mléka. Je to zralý (polotvrdý) typ sýra. Produkt je k dispozici jako blok nebo kostka zabalená v fólii s žlutou nebo červenou barvou. Gouda se vyznačuje jemnou chutí, která se s délkou zralosti zesiluje. Chuť je jemná, něžná a aromatická s delikátní dochutí pasterizace, která může být mírně kyselá nebo pikantní. Má pevnou, hladkou texturu a...
Portfolio (278)
Itálie, Radicofani
...Doporučujeme tento produkt nepodceňovat. Sýr, i když je zralý, zůstává na jazyku krémový, kuličky pepře uvnitř dodávají tak vzrušující dochuť, že ho lze konzumovat nekonečně. Tvar je zpracován jako rovný blok, o hmotnosti přibližně 2,00 kg. Je také k dispozici v vakuovém balení (celý blok kg. 2,00) (půlka bloku kg. 1,00); (čtvrtina bloku kg. 0,500)...
Portfolio (48)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. je rodinná firma, která se více než století věnuje výrobě a zrání iberských šunek a dalších produktů z iberského prasete. Dokázala spojit tradiční metody s nejmodernější technologií, certifikovala své zařízení podle požadavků Evropské unie a od svého vzniku se integrovala do označení původu "Jamón de Guijuelo", aby mohla nabídnout maximální kvalitu ve všech svých produk...
Portfolio (43)
Itálie, Martina Franca
...Sýr s ořechy je zrající sýr z kravského mléka, obohacený o kvalitní vlašské ořechy. Vůně, které tento sýr prostupují, jsou zvlášť jemné, středně trvalé a středně obklopující. Kompaktní a tavená pasta je obohacena bronzovými jádry smíchanými uvnitř, což nabízí jedinečný chuťový zážitek. Na patře je sladkost sýra následována rostlinnými a ovocnými aromaty, přičemž vlašský ořech je vždy na prvním místě. Tento sýr je ideální pro ty, kteří hledají rafinovanou a výraznou chuť, perfektní pro obohacení pokrmů a aperitivů.
Portfolio (29)
Itálie, Misano Adriatico
...Vyrobený slavnou mlékárenskou společností BERTINELLI, Parmigiano Reggiano dop zralý po dobu 49 měsíců je sýr vysoké kvality. S každým kouskem o hmotnosti 500 g si můžete vychutnat vynikající produkt s jedinečnou a nezaměnitelnou chutí. Perfektní pro obohacení každého jídla o nádech dobrého a italského tradice.
Portfolio (200)
Španělsko, Fresno De La Vega (león)
...Sýr vyrobený na jihu provincie León z ovčího mléka, dostupný ve variantách ZRALÝ, ZRAZOVANÝ, POLOZRAZOVANÝ a MĚKKÝ. K dispozici v jednotkách po 1 kg nebo 3 kg vakuově balených. Nabízíme také kozí sýr a směs ovčího a kravského sýra.
Španělsko, Cuarte De Huerva
...Zrající ovčí sýr „Riserva“ od Boffard Sýr typu „Riserva“ je zralý sýr vyrobený z 100% syrového ovčího mléka, jak je to podle staré kastilské tradice. Proces zrání, který je přísně kontrolován, trvá minimálně 8 měsíců (pro produkt o hmotnosti 3 kg) nebo 4 měsíce (pro produkt o hmotnosti 1 kg), během nichž jsou sýry třikrát vytaženy ze skladu, aby byly pokryty olivovým olejem. Olej proniká do sýra...
Portfolio (10)
Francie, Esquiule
...Sýrárna Balaka je specialistou na farmářský sýr Ossau Iraty. Nakupujeme čerstvé sýry a poté je zrajeme 4 až 8 měsíců v našem sklepě v Baskicku. Tyto sýry jsou vyráběny výhradně pastevci z Baskicka a hor Béarn. Ruční a řemeslné zrání. Tento sýr má AOP. Ochranná známka původu.
Portfolio (8)
...V vyšším segmentu se sýr Senras Premium vyvíjí během 6měsíčního zrání na dřevěných policích, získávající měkkou texturu a výraznou, ostrou chuť.
Portfolio (21)
Španělsko, Legasa
...Sýr vyrobený z syrového ovčího mléka. Přirozeně uzený dubovým a bukovým dřevem.
Portfolio (3)
Španělsko, Madrid
...Sýry, vyráběné v jedinečném prostředí nacházejícím se v leonéských horách, na prahu Picos de Europa. Zvířata - kráva, koza a ovce - která produkují základ všech našich sýrů se pasou na nádherných loukách a jsou obklopena charakteristickým klimatem této oblasti. Teplota a vlhkost prostředí jsou ideální pro zrání jejich sýrů, což nabízí konečný produkt velmi vysoké kvality. Proto je příroda zdrojem kvality všech našich sýrů. Odrody: Sýr směs zralý (V-C-O) Sýr směs polozralý (V-C-O) Sýr vyrobený z ovčího mléka Zralý ovčí sýr Rezervní ovčí sýr Mini polozralý ovčí sýr Mini polozralý směs (V-O)...
..."Allgäuer Traditionskäse"; tvrdý sýr z syrového mléka s min. 50 % tuku v sušině; tradičně ručně vyráběný; min. 5 měsíců zralý; chuť: jemně kořeněná až aromatická, lehce oříšková Obsah tuku: 50 % Chuť: jemně kořeněná až aromatická, lehce oříšková...
Portfolio (9)
Řecko, Eleftherio
...Feta (řecky Φέτα, féta, "plátek") je slaný bílý sýr vyrobený v Řecku z ovčího mléka nebo ze směsi ovčího a kozího mléka. Je to drobivý zralý sýr, běžně vyráběný v blocích, a má mírně zrnitou texturu.
Portfolio (2)
Španělsko, Malagón
...Sýr vyrobený z pasterizovaného ovčího mléka Manchega a certifikovaný Regulačním výborem pro sýry Manchego s označením původu. Polotvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 3 měsíce. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel - zralý 6 měsíců. Tvrdý sýr Manchego PDO Maese Miguel Reserva - zralý 9 měsíců. Añejo sýr Manchego PDO Maese Miguel Gran Reserva - zralý 12 měsíců.
Portfolio (8)
Portugalsko, Vale De Cambra
...Máslový sýr, zralý, s velmi měkkou a bílou pastou, s měkkou a nažloutlou kůrkou. Má intenzivní a výraznou chuť a aroma. Prodejní formáty: Od 75g do 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cylindrický tvar (typ talíře)...
Portfolio (4)
Francie, Marseille
...Grana Padano je polotvrdý sýr s chráněným označením původu (AOP). Byl vytvořen před téměř 1000 lety cisterciáckými mnichy z opatství Chiaravalle, kteří používali zralý sýr k uchování přebytku mléka. Grana Padano je vyroben z částečně odtučněného kravského mléka z oblasti Grana. Oblast Padano se nachází v údolí Padana (severní Itálie). Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí...
Portfolio (9)
Itálie, Noci
...Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toho, že tento produkt je zrající "na koni" na dřevěných trámech po dobu alespoň 45 dní. Prezentuje se v intenzivní žluté barvě, má pastovitou konzistenci a jemně intenzivní chuť, skvělý, pokud je konzumován samotný nebo s chlebem, také grilovaným, nebo doprovázený skvělým pohárem vína z Apulie.
Portfolio (10)
Finsko, Turku
Z globálního pohledu získáváme produkty v hlavních výrobních oblastech Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Dálného východu. Naše hlavní produktové skupiny zahrnují Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, drůbež, vepřové, hovězí, ryby, hranolky, zeleninu, nealkoholické nápoje a mléčné výrobky. Jako dodavatel pot...
Portfolio (177)
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...Grana Padano zralý 10/12 měsíců má zlatou a hladkou kůrku a žlutou, kompaktní pastu, téměř bez děr. Aroma je voňavé a při ochutnání kompaktnost pasty uvolňuje jemnou a sladkou chuť, typickou pro mléko. Tento produkt má certifikaci PDO (DOP).
Portfolio (10)
Německo, Obermoschel
...Stejným způsobem je zralý sýr 24 hodin uzený v dubovém dřevě, čímž získává svou zvláštní chuť. Po několik měsíců zraje do své osobní chuti. Během této doby je neustále kontrolován a mnohokrát (ještě jednotlivě ručně) omýván, aby mohl dále zrát. Poté jsme sýr ochutnali a rozhodli se pro sýr zralý 3 měsíce. Doba trvanlivosti po doručení k vám je přibližně 2 týdny. Stejným způsobem je zralý sýr...
Portfolio (10)
Itálie, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato je tradiční sýr, charakterizovaný tvrdou hmotou získanou z pasterizovaného ovčího mléka, s přídavkem syřidla a soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato má minimální dobu zrání 120 dní a je vhodný pro obohacení pokrmů italské tradice.
Portfolio (10)
Itálie, Reggio Emilia
...neodolatelnou kombinací, typickou pro italskou tradici! Křupavé Taralli a chutné zelené olivy doplňují Milano Food Box. Milano Food Box obsahuje: - Těstoviny z durumné pšenice 500g - Rajčatová omáčka 690g - Extra panenský olivový olej 250ml - Parmigiano Reggiano vakuově balený, 24 měsíců zralý 240g - Taralli 100g - Balsamický ocet, 5 let zralý 250ml - Tradiční salám vakuově balený 300g.
Portfolio (10)
Francie, Pont D Ain
...Rasteau Vin Doux Naturel Doré skvěle doplní koláč s mirabelkami, foie gras nebo zralý banon (sýr). Stav: Nový produkt Země: Francie Oblast produkce: Údolí Rhôny Označení: Rasteau (Vin Doux Naturel) Ročník: 2021 Alkohol: 16,5° Objem: 75cl...
Portfolio (95)
Turecko, Istanbul
...Příběhy Ariste sýrů, které zrají v rozmezí 6 až 18 měsíců, jsou ukryty na starých kalendářních listech. Každý sýr, který zraje v plechovkách, je jako novorozenec, když je vyroben. S časem zrají a každý z nich získává svou jedinečnou chuť.
Portfolio (5)
Španělsko, Bullas
... kozího mléka. Doporučujeme: čerstvé sýry Burgos, speciální 100% čerstvé sýry Cabra. Uzené sýry, sýry na víně, sýr Gran Palancares, zralý sýr DOP. Sýrové krémy speciálně pro pohostinství a průmyslové projekty.
Rakousko, Schwarzach
... prodejní kanály, kterými bylo regionální přímé prodeje, k více budoucnost zaměřenému, modernímu kanálu - strategii online nakupování. Snažíme se oslovit více lidí a firem v zahraničí a zvýšit jejich povědomí o vynikající kvalitě sýrů. Sortiment sýrů: Sýr s medvědím česnekem, Horský sýr - jemný, Horský sýr - pikantní 12 měsíců zralý, Horský sýr - pikantní, 18 měsíců zralý, Květinový sýr, Chili sýr, Emmental, Strouhaný sýrový mix, Bylinkový sýr, Dýňový sýr, Jablečný sýr, Smetanový sýr, Speciální pikantní sýr, Sýr mlékaře, Lesní sýr, Prémiové mléčné máslo, Prémiové mléčné ghí.
Portfolio (1)
Španělsko, Porzuna (ciudad Real)
... Manchego. Mléko pochází z místního stáda, které nemůže mít lepší prostředí pro svůj rozvoj a poskytování tak cenné suroviny. Tento sýr chutná jako ty dřívější. Extra panenský olivový olej Villajos se získává z odrůd Cornicabra a Arbequina, a to prostřednictvím přísného kontrolního procesu kvality ve všech fázích výrobního procesu. Olej Villajos je olej s osobností a skvělou chutí. Naše sýry byly oceněny v různých soutěžích a konkurzech jak na národní, tak na mezinárodní úrovni, přičemž všechny naše sýry v různých zráních, zralý, polozralý a rezervní, získaly ocenění.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play