... přirozenějších procesů: hrubší mletí respektuje nejcennější části pšenice, která si tak zachovává své organoleptické vlastnosti, stejně jako vlákninu z otrub.
Tato mouka spojuje vynikající nutriční vlastnosti s lepší zpracovatelností ve srovnání s celozrnnou moukou, pro konečný produkt rustikální, voňavý a rozpustný, s intenzivní chutí a tmavší barvou ve srovnání s těsty vyrobenými z mouky typu 1 a 2.
10KG A 25KG...
...Moderní lidé si cení každé minuty svého času. Proto se instantní cereálie TERRA stanou kouzelnou hůlkou. Mezi našimi produkty naleznou kupující také jarní pšeničné krupice č. 2 v vařicích sáčcích. Celozrnná cereálie, vyrobená z vysoce kvalitní pšenice, se vaří 12-17 minut v vroucí, osolené vodě.
MD Global Trading GmbH je přední společnost v oblasti mezinárodního velkoobchodu, exportu, dodávek a distribuce prémiových potravin, nápojů a produktů životního stylu. Usilujeme o to, abychom poskytovali výjimečnou hodnotu prostřednictvím široké škály vysoce kvalitních produktů za konkurenceschopné ceny, abychom zajistili spokojenost zákazníků a vytvářeli dlouhodobé vztahy. Pracujeme v prostředí z...
...Mouka T150, také nazývaná celozrnná mouka, je mouka, která zachovává téměř celé zrno pšenice, včetně otrub a klíčku. Je nejbohatší na vlákninu a živiny, má hrubší texturu a výraznou hnědou barvu. "T150" označuje vysoký obsah popela, což znamená maximální obsah minerálů přítomných v celém zrnu pšenice. Její chuť je robustní a intenzivní, připomínající autentický charakter starobylého chleba.
Původ: Ukrajina.
Balení: papírový pytel o hmotnosti 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletizace: 750-950kg.
...Celozrnná pšeničná mouka se získává mletím zrn spolu se slupkou. Zachovaná slupka obsahuje spoustu vitamínů a minerálů, což činí tuto mouku mnohem zdravější než obyčejnou bílou mouku. Celozrnnou mouku lze použít jako náhradu obyčejné pšeničné mouky téměř v jakémkoli receptu. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví.
Hmotnost: 700 g...
... cereálie DANALAC jsou vyráběny z pečlivě vybraných surovin, aby byla zajištěna kvalita potravy pro dítě.
Všechny naše suroviny pocházejí z EU, a proto nemáme omezení v naší výrobní kapacitě.
Vyvinuli jsme více než 10 typů dětských cereálií, jak uvádíme níže, a další, které přijdou:
Celozrnná cereálie na bázi 5 obilovin
Celozrnná cereálie na bázi rýže
Celozrnná cereálie s medem
Celozrnná cereálie s pěti druhy ovoce
Celozrnná cereálie s banánem
Cereálie na bázi rýže s mlékem
Cereálie na bázi pšenice s medem a mlékem
...
...Naše mouka zahrnuje celé zrno. Je bohatá na sacharidy a poskytuje trvalý zdroj energie pro naše tělo. Jako celozrnná obsahuje také vlákninu a mnoho živin, jako jsou vitamíny skupiny B, které jsou pro naše celkové zdraví prospěšné.
Těstoviny? To dělám já!
Použití: samostatně nebo v kombinaci pro vaše domácí těstoviny, polévky, dezerty, koláče, chleby…...
...Celozrnná pasta je vyrobena z měkké pšenice, přináší více chuti a potěší vaše chuťové pohárky během jídel. Ve tvaru mafaldine se dokonale hodí k jakémukoli druhu masa.
Čistá hmotnost: 300g...
Na Naturell AB jsme udělali ekologické potraviny standardem. Věříme ve svět, kde jsou 100 % ekologické potraviny normou. Jako specialisté na ekologické potraviny nabízíme produkty vysoké kvality. Tak jsme se pomalu, ale jistě stali vedoucí společností v oblasti ekologických potravin. Ale děláme mnohem víc než jen prodej ekologických zdravých potravin ve velkém. Máme pouze 100 % ekologické produkty...
...Beckers Beste Hovězí maso
Hovězí maso jako cenný zdroj energie a celozrnnápšenice pro podporu trávení dodávají sílu a vytrvalost pro normálně aktivní psy. Tradičně pečeno v kamenné peci.
Bez cukru a bez umělých konzervantů.
Pouze 1 zdroj masa = Hovězí - Jediný druh masa
S vysoce stravitelnými živočišnými proteiny pro udržení a budování tělesných látek. S důležitými vitamíny a minerálními...
...Pšenice na mouku a krmnou pšenici za atraktivní cenu od nejlepších ukrajinských dodavatelů;
pakování v 1000 kg velkých pytlích; doprava do regionu CEEMEA nákladním vozem o hmotnosti 22 tun;...
...Špalda je starobylá obilnina, která, ačkoliv pochází z jižní Evropy, byla široce pěstována v Evropě. V 19. století ztratila na popularitě, ale nyní se vrací jako zdravá potravina. Tato výživná celozrnná obilnina je bohatá na bílkoviny a má oříškovou chuť.
...Ovesné vločky 66 %, třtinový cukr, slunečnicový olej, rýže, celozrnnápšenice, sůl, rýžový sirup, pšeničná mouka, ječmenný sladový sirup.
Může obsahovat stopy sóji, arašídů nebo ořechů. Původ tohoto produktu je spojen s švýcarským lékařem Maximilianem Bircher-Bennerem (ve švýcarské němčině se tento produkt nazývá birchermuesli, podle jména doktora a muesli, což doslovně znamená „malá kaše...
Jsme rodinná firma, ve které každý člen přináší své vlastní znalosti a zkušenosti.
Naše firemní filozofie spočívá na třech pilířích:
SÁZÍME NA KVALITU
Náš sortiment zahrnuje vzduchem sušené lesní a vital houbové produkty v BIO a konvenční kvalitě, ručně vyráběné BIO těstoviny a řadu směsí na risotto s houbami, zeleninou a bylinkami. U AnaVita získáváte vysoce kvalitní přírodní potraviny s kontr...
...Spaghetti č. 3, vyrobené ze 100% cizrnové mouky s nádechem psyllia, jsou jedinečnou a výživnou možností těstovin. Tyto špagetové prameny, vyrobené výhradně z cizrnové mouky, nabízejí bezlepkovou a vysoce proteinovou alternativu k tradičním těstovinám na bázi pšenice. Přidání psyllia poskytuje jemný příval vlákniny, který podporuje zdraví trávení. Díky své pevné textuře a jemné chuti jsou tyto...
... bílkovin. Rýžová mouka se používá v některých receptech nebo se míchá s moukou z pšenice, prosa nebo jiných obilnin pro bohatší varianty. Existuje mnoho pokrmů na bázi této mouky, které jsou obzvlášť vhodné pro osoby s intolerancí na lepek, včetně rýžových nudlí, knedlíků na páře a různých dezertů, jako je japonský mochi. Je ideální na obalování při smažení a při přípravě některých sušenek.
...Vyniká svými nutričními vlastnostmi, včetně bílkovin a vlákniny, které jsou několikrát vyšší než u pšenice.
Výhody:
má příznivý vliv na imunitní systém
Vhodné pro:
výrobu různých pečiv
Snadno se zpracovává, má dobrou chuť a je mírně sladší než obvykle. Dává pečivu mírně tmavší barvu. Výhody einkornu - usnadňuje trávení, reguluje hladinu cholesterolu, zlepšuje prokrvení, zlepšuje zdraví kostí, posiluje imunitu, snižuje riziko diabetu snížením hladiny cholesterolu.
...Je to celozrnná semolina získaná mletím tvrdé pšenice Timilia nebo Tumminia, odrůdy pšenice pěstované na Sicílii od dávných dob, která byla v poslední době znovuobjevena a oceněna. Vhodná pro výrobu chleba, pizz a sušenek. Balení po 5 kg.
... a jsou proto dobře vstřebávány tělem. Struktura lepku v zrnech špaldy se liší od jiných druhů pšenice. Špaldová mouka může být vyrobena pouze z pečlivě vybraných, zdravých a kvalitních zrn. Zrna špaldy pěstovaná vybranými spolehlivými litevskými farmáři se používají k výrobě celozrnné špaldové mouky. Celozrnná špaldová mouka má výjimečnou hrubost a lehkost s jasně detekovatelnými a viditelnými...
...Tato krásná zlatá mouka je tradičně mletá na kameni a zároveň se přidává místní pšenice s vysokým obsahem bílkovin, aby se zlepšilo pečení chleba.
Mouka z ječmene se obvykle používá na palačinky nebo při běžném pečení, kde můžete nahradit až 30 % pšeničné mouky moukou z ječmene.
Mouka z ječmene 5 kg...
...Reference
3380390181204
Složení: Semolina z tvrdé pšenice, poloviční celozrnná*
*Produkt z ekologického zemědělství.
Původ Itálie (Sicílie), pomalé sušení při nízké teplotě.
...Mouky, krupice, šrot Bio
Vyrábíme 23 druhů mouky z 9 různých obilnin. V bio kvalitě.
Mouky z pšenice, žita, špaldy, jednozrnné pšenice, emmeru, ječmene, hnědé prosa, prosa, pohanky.
Podle druhu obilniny také krupice, šrot a celozrnná mouka.
Molens Joye je moderní mlýn pro řemeslné pekaře a bistra (držitel BRC certifikátu kvality). U nás najdete vše potřebné pro pekařství.
Prodej pšeničné mouky, pšeničné krupice, žitné mouky, žitné krupice, špaldové mouky a špaldové krupice.
Specialita: vícezrnná, celozrnná, špaldová, slunečnicová semena, lněná semena, sezamová semena, dýňová semena, proso, sója, oves, kukuřice.
Pšeničná mouka a pšeničná krupice se stále mletí tradičním způsobem. Díky tomu se nejlépe zachovává chuť a aroma. Celozrnné mouky (pšenice, žito, špalda) se u některých směsí stále mletí na autentických mlýnských kamenech.