Itálie, Marmirolo
...W: 120 - 130. Mouka typu '00' získaná z vybraných italských a evropských zrn. Ideální pro rychlé těsto. Umožňuje získat křehké a chutné těsto. Doporučuje se pro všechny přípravy na bázi křehkého těsta: koláče, křehké sušenky, canestrelli a drobné cukrovinky, suché sušenky, oplatky. 10KG...
Portfolio (56)
Polsko, Brzozów
...Rýžová mouka je bezlepkový produkt s jemnou, neutrální chutí. Vzniká z mletého rýže. V každodenní kuchyni se používá v asijské kuchyni k přípravě rýžových nudlí a rýžového papíru, který je později součástí většiny známých jarních závitků. Protože mouka neobsahuje lepek, může být těsto po upečení příliš křehké a drobivé. Aby se tomu předešlo, je třeba například spojit rýžovou mouku s jinými...
Portfolio (781)
Itálie, Catania
...Výběr mouk vyráběných Mulino Denti. Mouk s různými vlastnostmi pro různé potřeby. Křehké těsto, cukrářské výrobky a snídaně, velké kynuté výrobky. Mouka na neapolskou pizzu.
Portfolio (8)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play