Estonsko, Tallinn
...Mražený mozzarella sýr v bloku od Dany je vyroben z pasterizovaného kravského mléka a dodává se v hromadných blocích pro snadnější přepravu. Bloky o hmotnosti 2,5 kg jsou baleny po 4 kusech, čímž vznikají balení o hmotnosti 10 kg. Produkt lze skladovat při -18 °C, dokud je stále zmražený. Po rozmrazení doporučujeme okamžité použití. Znovu nezmrazovat po rozmrazení.
Portfolio (80)
Slovensko, Košice
...Milkyland trappista strouhaný je strouhaný sýr, který nabízí pohodlí a chuť v jednom balení. Známý svou jemnou a krémovou chutí, je tento sýr ideální na roztavení na pizzy, těstoviny a zapečené pokrmy. Jeho hladká textura a vyvážená chuť z něj činí univerzální volbu pro širokou škálu pokrmů. Vyrobený z vysoce kvalitního mléka, Milkyland trappista strouhaný je navržen tak, aby poskytoval bohatý a...
Portfolio (64)
...Chutný čerstvý sýr vyrobený z pasterizovaného mléka našich krav. Jeho měkká a autentická textura vás okouzlí. Ideální s saláty nebo dezerty.
Portfolio (21)
Itálie, Pasturo
...Vyrobeno z nejlepšího lombardského mléka s respektem k dávným tradicím, naše prvotřídní produkce je zaměřena především na nejnáročnější zákazníky. Považujeme ji za klenot naší pečlivě vybrané nabídky. Je to sýr D O P (chráněné označení původu) s měkkou hmotou, s omývanou kůrou, vyrobený z plnotučného kravského mléka. Jeho tvaroh je bílý s lehkým slámovým zbarvením, bez otvorů. Chuť je jemná a voňavá. Průměrná hmotnost: 2,2 kg Minimální zrání: 35-45 dní...
Portfolio (7)
...Halal mozzarella sýr je vysoce kvalitní produkt dostupný v různých velikostech 10 kg a 15 kg. Tento sýr je vyroben z pečlivě vybraných ingrediencí a nabízí krémovou, bílou chuť, která je ideální pro různé pokrmy. S obsahem tuku 7,5 % a trvanlivostí 12 měsíců je tento sýr ideální pro export po celé Evropě. Naši zákazníci oceňují kvalitu a chuť, kterou náš Halal mozzarella sýr poskytuje, a jsme...
...Le Metton, odtučněné mléko sražené, se používá především k výrobě cancoillotte, sýra na bázi kravského mléka. Na základě svých zkušeností v potravinářském průmyslu vyvinula společnost TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES plně automatický mlýn na metton, který integruje všechny fáze návrhu, výroby, ladění a industrializace. Ovládán prostřednictvím centrálního automatu, je tento mlýn na metton...
Portfolio (104)
Turecko, Istanbul
...Tulum Peyniri má jedinečné vlastnosti každého regionu. Mezopotámská varianta - İzmir Tulumu je tvrdý, zraje se solí a s časem se stává krásnějším, ztrácí sůl a stopy po soli se na sýru objevují jako pórézní struktura. Doporučujeme nechat sýr po vytažení z lednice několik minut odpočinout a poté ho nakrájet sýrovým nožem. Je vyroben ze 100% kravského mléka.
Portfolio (5)
Polsko, Warszawa, Poland
...Gouda je holandský žlutý sýr vyrobený z kravského mléka. Je to zralý (polotvrdý) typ sýra. Produkt je k dispozici jako blok nebo kostka zabalená v fólii s žlutou nebo červenou barvou. Gouda se vyznačuje jemnou chutí, která se s délkou zralosti zesiluje. Chuť je jemná, něžná a aromatická s delikátní dochutí pasterizace, která může být mírně kyselá nebo pikantní. Má pevnou, hladkou texturu a...
Portfolio (278)
Německo, Nürnberg
...Sýra cheddar je oblíbený typ sýra, který pochází z vesnice Cheddar v Somersetu v Anglii. Je to pevný a hladký sýr s bledě žlutou barvou. Sýr cheddar se vyrábí z kravského mléka a má bohatou, krémovou chuť, která se s věkem stává ostřejší a výraznější. Sýr se obvykle zraje několik měsíců, aby se vyvinula jeho charakteristická chuť a textura. Sýr cheddar je známý svou univerzálností a běžně se...
Portfolio (186)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyrábí výhradně z buvolího mléka z regionu původu. Buvolí mléko má odlišné složení než mléko jiných zvířat používaných k výrobě sýra. Na rozdíl od kravského a kozího mléka je totiž bohatší na bílkoviny, tuky a především vápník. Typy a formáty Hmotnost: od 25 g do 2 kg Doba trvanlivosti 12 DNÍ / Doba trvanlivosti 18 DNÍ / Doba trvanlivosti 21 DNÍ Kódy: od 1702 do 17...
Portfolio (10)
...Čerstvý sýr s obalem z taženého těsta, který ukrývá krémové srdce z smetany a stracciatelly. Měkký, ale elastický a chutný. Dostupný jak z 100% bufalího mléka, tak z 100% kravského mléka, podle chuti a potřeb.
Itálie, Martina Franca
...Sýr s ořechy je zrající sýr z kravského mléka, obohacený o kvalitní vlašské ořechy. Vůně, které tento sýr prostupují, jsou zvlášť jemné, středně trvalé a středně obklopující. Kompaktní a tavená pasta je obohacena bronzovými jádry smíchanými uvnitř, což nabízí jedinečný chuťový zážitek. Na patře je sladkost sýra následována rostlinnými a ovocnými aromaty, přičemž vlašský ořech je vždy na prvním místě. Tento sýr je ideální pro ty, kteří hledají rafinovanou a výraznou chuť, perfektní pro obohacení pokrmů a aperitivů.
Portfolio (29)
Německo, Hamburg
...Cheddar sýr je oblíbený druh sýra, který má svůj původ v obci Cheddar v Somersetu, Anglie. Je to pevný a hladký sýr s jasně žlutou barvou. Cheddar sýr se vyrábí z kravského mléka a má bohatou, krémovou chuť, která se s věkem stává ostřejší a výraznější. Sýr obvykle zraje několik měsíců, aby vyvinul svou charakteristickou chuť a zvláštní texturu. Cheddar sýr je známý svou všestranností a často se...
Odpovídající produkty
Cheddar Sýr
Cheddar Sýr
Další produkty
Houbu
Houbu
Portfolio (180)
Itálie, Misano Adriatico
...Provola affumicata SAN VINCENZO o hmotnosti 1 kg je sýr s taženým těstem, vyrobený z vysoce kvalitního kravského mléka a uzený na vzácném dřevě. Výsledkem je intenzivní, jemná a jedinečná chuť, která se hodí k mnoha kulinářským přípravám. Ideální pro autentický a kvalitní gastronomický zážitek.
Portfolio (200)
Spojené království, Birmingham
Prostory společnosti Balaban54 makina, které předcházely založení výrobních linek na mléko, potraviny a mléčné výrobky, dodávají a realizují kompletní mlékárenské zpracovatelské závody. Turecko slouží nejlépe na 5 kontinentech. S širokým sortimentem produktů Balaban54 makina dosáhla dnešního dne díky své odbornosti, kvalitnímu servisu a poctivému přístupu, kdy nachází nejlepší řešení pro potřeby ...
Portfolio (9)
...Iberský sýr je sýr z lisované hmoty vyrobený z kombinace tří druhů mléka (kravské, ovčí a kozí). Je to nejpopulárnější sýr ve Španělsku a podle poměrů stanovených v oddíle 4 přílohy I Královského nařízení 262/2011 ze dne 28. února, které schvaluje normy kvality pro sýry a tavené sýry. Každý sýr, který se prodává pod označením "Iberský", musí být vyroben z čerstvého mléka v následujících poměrech: maximálně 50 % kravského mléka, minimálně 15 % kozího mléka a minimálně 15 % ovčího mléka.
Portfolio (2)
Španělsko, Malagón
...Lisovaný sýr vyrobený z pasterizovaného kravského, kozího a ovčího mléka s minimální dobou zrání 9 měsíců v extra panenském olivovém oleji.
Portfolio (8)
Španělsko, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Sýr Quintana polotvrdý Mahón-Menorca D.O.P., vyrobený z nepasterizovaného kravského mléka a 100% přírodních ingrediencí, bez konzervantů a aditiv, a zrající pod dohledem našeho mistra sýraře a mistra affinéra sýrů. Vždy s respektem k tradičnímu procesu výroby sýra a tisíciletým zrajícím praktikám na ostrově Menorca. S dobou zrání 2 až 5 měsíců je to sýr s pevným těstem, nažloutlé slonovinové barvy a s oranžovou/hnědou kůrkou, s vyvinutou mléčnou chutí a aroma, s určitými náznaky másla a pražených ořechů, s střední perzistencí v ústech.
Portfolio (3)
Francie, Paris
...Objevte naše sýrové tyčinky speciálně navržené pro psy, pochoutku, která spojuje potěšení a trvanlivost. Náš sýr je vyroben z kravského mléka, vybraného pro svou kvalitu a dostupnost, což nám umožňuje vyrábět tyto lahůdky ve větším měřítku a za dostupnou cenu. Tyto žvýkací pochoutky jsou ideální pro všechny psy, bez ohledu na jejich velikost nebo plemeno. Jsou k dispozici v pěti různých...
Portfolio (115)
Francie, Cournon D'auvergne
...květák*(55%), brambor*, AOP sýr Cantal (mléko z nepasterizovaného kravského mléka)(15%), sůl, mléčné kultury a zrající kultury), voda, slunečnicový olej*, cibule*, sůl, rýžová mouka*, kari* (0,2%), kurkuma*, zázvor*, koriandr*. *Ingredience pocházející z ekologického zemědělství - Alergen Doporučení k použití Ideální na namazání na čerstvý chléb, k doplnění zeleninových tyčinek nebo grissini...
Portfolio (37)
Španělsko, Fresno De La Vega (león)
...Sýr vyrobený na jihu provincie León z ovčího mléka, dostupný ve variantách ZRALÝ, ZRAZOVANÝ, POLOZRAZOVANÝ a MĚKKÝ. K dispozici v jednotkách po 1 kg nebo 3 kg vakuově balených. Nabízíme také kozí sýr a směs ovčího a kravského sýra.
Sýry jsou tradičním lahůdkou našich stolů. Denní konzumace je nezbytná díky vhodné chuti a rozmanitosti v každou denní dobu. Přirozeně se podávají bez přísad a jsou bohaté na vápník, bílkoviny, vitamín D a zinek. Obsahují vysoké množství vitaminů a minerálů, které podporují růst a pokrývají každodenní potřeby. Naše produkty jsou zcela bez přísad a mají všechny potřebné povolení a dokumenty, včetně...
Portfolio (8)
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...Unikátní nizozemský sýr, snadno rozpoznatelný díky svým charakteristickým vzduchovým bublinkám, které vznikají během přirozeného zrání. Vyrobený z kravského mléka a zrající alespoň 4 týdny. Má hladkou žlutou kůru a žlutou hmotu s dírami, které vznikají během procesu zrání.
Portfolio (10)
Francie, Marseille
...Grana Padano je polotvrdý sýr s chráněným označením původu (AOP). Byl vytvořen před téměř 1000 lety cisterciáckými mnichy z opatství Chiaravalle, kteří používali zralý sýr k uchování přebytku mléka. Grana Padano je vyroben z částečně odtučněného kravského mléka z oblasti Grana. Oblast Padano se nachází v údolí Padana (severní Itálie). Mléčné krávy a zelené krmivo používané k jejich krmení musí...
Portfolio (9)
Itálie, Noci
...Caciocavallo je polotvrdý sýr s taženou hmotou, vyráběný výhradně z kravského mléka, tradičně tvarovaný ručně. Jeho název "caciocavallo" pochází z toho, že tento produkt je zrající "na koni" na dřevěných trámech po dobu alespoň 45 dní. Prezentuje se v intenzivní žluté barvě, má pastovitou konzistenci a jemně intenzivní chuť, skvělý, pokud je konzumován samotný nebo s chlebem, také grilovaným, nebo doprovázený skvělým pohárem vína z Apulie.
Portfolio (10)
Španělsko, Totanes
...Iberský sýr je sýr z lisované hmoty vyrobený z kombinace tří druhů mléka (kravské, ovčí a kozí). Podle proporcí stanovených v oddíle 4 přílohy I Královského nařízení 262/2011 ze dne 28. února, musí být každý sýr, který se prodává pod označením "Iberský", vyroben z čerstvého mléka v následujících proporcích: maximálně 50 % kravského mléka, minimálně 15 % kozího mléka a minimálně 15 % ovčího mléka...
Portfolio (6)
Portugalsko, Vale De Cambra
...Zrálý sýr, s poloměkkou pastou žlutavé barvy a několika kulatými nebo oválnými "oky" a tenkou žlutavou kůrou. Jemná chuť a aroma. Prodejní formáty: Od 2,5 kg do 3,5 kg / Formát tyč...
Portfolio (4)
Belgie, Nivelles
... rustikálního a rafinovaného, dokonale úspěšná koexistence, která potěší vaše chuťové pohárky. Campagnard je biologický sýr typu Plattelandkaas vyrobený z kravského mléka. Skvěle se hodí k vašim chlebovým pokrmům, na kostky pro vaše aperitivy nebo také do vašich croque-monsieur. Stejně jako všechny výrobky Biologické sýrovárny ve Vielsalmu, Campagnard je vyráběn z regionálního bio mléka, pro typické a silné chutě. Ochutnat ho, to znamená si ho zamilovat!
Francie, Saint-Etienne
...Sýr s modrou plísní z pasterizovaného kravského mléka, jehož těsto je bílé, hladké s otvory a plísněmi. Jeho textura je jemná a rozplývavá, pevná, nelepivá. Jeho pikantní chuť, typická pro modrý sýr, zvýrazní chuť vašich pokrmů; pizza, saláty, omáčky nebo jako přísada.
Portfolio (187)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play