... převedeny pomocí peristaltického čerpadla do výrobního tanku o kapacitě 9 000 kilogramů. Maximální teplota fermentace byla 26 stupňů Celsia. Po 15 dnech fermentace/macerace byl víno odkryto, přičemž bylo vyřazeno víno pocházející z lisu.
Degustační poznámka k víno Kosher Herenza Crianza:
Barva velmi zakrytá třešňová, s granátovým okrajem. Velmi intenzivní aroma, s zralým ovocem, krémovým dubem, kořením a kakaem. V ústech je chutné, masité, s vyzrálými tříslovinami a velmi dlouhé. Velké víno s velkou budoucností.
... – 8 °C.
Odrůdy hroznů: Chardonnay a Garnacha
Degustační poznámka: Atraktivní modrá barva, čistá a jasná. Intenzivní aroma středomořského ovoce. Pocit ovoce, bohaté a jemné bublinky, svěží a šumivé.
Výroba: Macerace po dobu 4 hodin pro úplné zachycení aromat. Světlo stlačeno. Fermentace při 12 °C v nerezových tancích. Poté jsou všechny mošty, které víno tvoří, ochutnány a smíchány pro homogenizaci. Druhá fermentace probíhá v izobarickém tanku, aby se zachytily bublinky, a nakonec se víno lahvuje.
... hroznů.
ODRŮDY HROZNŮ
Merlot 80%
Cabernet Sauvignon 20%
VÝROBA VÍNA
Víno je vyráběno tradiční vinifikací, která začíná prefermentační studenou macerací po dobu 2 až 3 dnů, a poté následuje alkoholová fermentace kombinovaná s teplou macerací po dobu 2 až 3 týdnů při kontrolovaných teplotách, aby se extrahovala optimální úroveň chutí, barvy a tříslovin. Víno je poté zráno v tanku až do lahvování, které probíhá na zámku.
...Corbières Rouge
Assemblage :
Syrah - Grenache - Carignan
Potentiel de garde :
Přibližně 5 let
Vinifications :
Hrozny pocházející z nejkvalitnějších terroirů. Vinifikace v nerezových tancích, aby se zachovala aromatická svěžest, následovaná zráním na kvasnicích po dobu 6 měsíců pro dosažení sametovosti v chuti. Aby se tato cuvée zjemnila, strávila 6 měsíců v nerezovém tanku.
... odstopkování celé úrody jsou hrozny umístěny do tanku, kde po dobu 4 až 5 týdnů probíhá jemná extrakce tříslovin díky ručnímu tlačení rmutu. Zrání trvá téměř dva roky v nerezových tancích před plněním do lahví.
Degustace: Velmi tmavá rubínová barva a intenzivní vůně, mezi červeným ovocem (třešně, rybíz) a cedrem, předznamenávají sílu a strukturu této směsi s atlantskými akcenty. Pro milovníky lahodných a svěžích vín s krásnou délkou.
Dostupné ročníky: 2013, 2014, 2015 a 2016...
...Naše vlastní víno privátní značky je vyrobeno z hroznů z našich 300 hektarových vinic v Olite, v Ribera Alta, Navarra, sklizených v optimální zralosti. Produkce těchto vinic nepřesahuje 5.000 Kg/Ha. Apelace D. O. NAVARRA Coupage Tempranillo 75%, Garnacha 18%, Cabernet-sauvignon 5%, Ostatní 2%. Sklizeno v polovině září, kdy jsou hrozny zbaveny stopek a umístěny do nerezových tanků při kontrolované teplotě na maceraci po dobu přibližně sedmi dnů. Malolaktická konverze a následné zrání v tancích, kde víno zůstává na kalech až do stabilizace a lahvování.
SKU:001-01...
...acetát, barvy, kyseliny, lepidla, peroxid, ethylenglykol, nemrznoucí směs. Obecné zboží pomocí tautlinerů, silničních vlaků, mega. Mražené a chlazené zboží pomocí chladicích zařízení, isoterm. Různé náklady pomocí námořních kontejnerů z Číny a amerických přístavů do Evropy. Po železnici z Číny do Evropy, z Ruska, Běloruska, Kazachstánu do Evropy. Multimodální doprava DOOR-TO-DOOR.
...Vyrobeno procesem drcení ztanku, kde hrozny jsou ve fázi předemulzní extrakce. Růžová barva s jodizovanými odstíny.
Ovocné s bohatými květinovými vůněmi.
Výrazná kyselost a jemná dochuť.
Podává se při 10 - 12°C...
CHATEAU CANTELAUZE-MEZY, vinařství nacházející se v oblasti CAHORS, v DURAVEL v LOT, se skládá z 10 hektarů Malbecu a 2 hektarů Merlotu, kde jsou vinice pod vlivem dvou klimat, atlantického nebo středomořského, v závislosti na ročních obdobích.
Domaine se skládá:
- z klimatizovaného sklepa zahrnujícího šestnáct nerezových tanků umožňujících oddělenou vinifikaci odrůd před smícháním, stejně jako...