Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
...Purpurová róba. Intenzivní tóny višní a černého rybízu. Sametová a masitá, patro je hedvábné s náznaky koření a lékořice. Tanniny jsou jemné, závěr je vytrvalý.
Portfolio (60)
Francie, Bordeaux
...{"Dégustation":"Barva je tmavá s krásnou vůní kůže. Chuť je dlouhá, hustá a sametová, krásné aroma koření, lékořice, černého ovoce, zralé a šťavnaté jahody. Krásná délka, skvělý závěr lékořice.","Commentaire":"V roce 1995 Jean-Claude Rouzaud objevuje Château de Pez a jeho dlouhou historii. Založeno v roce 1452, bylo po dvě století vlastnictvím rodiny Pontac, majitelů Château Haut-Brion a...
Portfolio (93)
Francie, Paris
...Poddejte se eleganci Bourgogne červeného, vína s pozoruhodnou hloubkou a komplexností. Pečlivě zrající v francouzských dubových sudech, toto víno odhaluje bohaté aroma zralého červeného ovoce a jemné dřevité tóny. Na patře se sametová textura a jemné třísloviny obklopují chuť, což nabízí harmonický a okouzlující senzorický zážitek. Nechte se okouzlit nadčasovou elegancí tohoto Bourgogne červeného.
Portfolio (200)
Francie, Bordeaux
...Betonové tanky s regulací teploty Zrání: 15 měsíců v sudech, z toho 30% v nových sudech, 70% v sudech po víně Degustace: 2019 L’Hêtre je bohatý a intenzivní na barvu s krásnými aromaty podzimního ovoce; je přesný a ovocný s kouřovými a kořeněnými tóny. Textura je sametová a svěží s velmi stravitelnou kyselinou a přítomnými, ale sametovými tříslovinami.
Portfolio (43)
Francie, Cénac
... Krásná struktura, víno je plné s příjemnou sladkostí, hezkou ovocností, šťavnaté (dává dojem kousání do ovoce). Skvělá koncentrace pro toto slunečné víno, s obaleným, sametovým závěrem. Celkový dojem je to víno, které se dokonale hodí k grilovanému masu, bílému nebo k tvrdým sýrům. Doporučuje se podávat mezi 14 a 16 °C. Produkt: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Plocha: 13 ha Terroir: jílovito-vápencová - hlinitá půda Vzhled: Krásná hluboká a sametová rubínová barva...
Portfolio (9)
Francie, Saint Cannat
...kůže a kirsch. Chuť je sametová, plná, s dlouhým kořeněným závěrem. Toto víno je připraveno k pití, ale může být také zráno další 2 nebo 3 roky. Ideálně se podává při 18 °C a doporučujeme ho dekantovat do karafy před podáváním.","Syrah 10 %":"Syrah 10 %"}...
Portfolio (46)
Francie, Auxerre
Objevte náš výběr božských červených, bílých, růžových a šumivých vín! Naším cílem je usnadnit spolupráci mezi francouzskými vinaři a národními i mezinárodními kupci. Založena v roce 2018, DIXVINS je váš B2B obchod, který nabízí online prodej vín a lihovin vyrobených ve Francii pro restauratéry, vinotéky a velkoobchodníky po celém světě. Pravidelně vám nabízíme časově omezené a tematické akce. Dík...
Portfolio (190)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Merlot - Marselan Medailista zlaté medaile od Gilberta a Gaillarda Barva granátová, Nos se projevuje na tónech zralého černého ovoce a poté na tónech lékořice. Ústa jsou štědrá a sametová Encépagement: Merlot - Marselan Půdy: Jílovito-vápencové...
Portfolio (8)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Il rosso dell'Abazia je VELKÉ červené víno z vinařství Serafini & Vidotto. Vytvořeno z typicky bordó směsi odrůd, toto cuvée nás však okamžitě přenáší do Itálie. Textura je skutečně sametová, třísloviny hedvábné a hmota obzvlášť lahodná. Aromatika této krásné láhve je obzvlášť vřelá, vyvíjí se na vůních černého ovoce (třešně, ostružiny), jemných koření (vanilka, skořice) a také na pepři a...
Portfolio (321)
Francie, Quimper
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault) bottle of 75cl 13%/vol Syrah, Grenache, Carignan - Degustační poznámka : Barva je rubínově červená s fialovými odlesky, sametová a hluboká. "Víno potěšení, celé v kulatosti, měkké a ovocné" Čerstvé s ovocnými tóny na prvním nose, poté v druhém plánu kořeněné tóny. - Vinař : Respekt k přírodě a práci člověka prostupuje odvážnými vinaři. Jejich odpovědné a transparentní chování se projevuje prostřednictvím získání certifikátů a označení, které zaručují jejich vůli.
Portfolio (5)
Francie, Roubia
... aroma třešní, bohaté aroma červeného ovoce. Ústa Intenzivní, sametová, lehké tóny černého rybízu, bohaté tóny třešní, bohaté tóny červeného ovoce, elegantní třísloviny, jemné třísloviny, kulaté, strukturované tělo, dobrá intenzita, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Grilované červené maso, Bílé maso, Pernatá zvěř, Drůbež, Sýry z kravského mléka Teplota podávání: 16° - 18° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)...
Portfolio (28)
Francie, Parnac
...Intenzivní a komplexní Cahors Toto víno s hlubokou barvou je expresivní a harmonické; jeho komplexní vůně evokuje černý rybíz, koření a opékané ovoce. V ústech je masité a silné, jeho sametová kvalita je důkazem dokonalého ovládnutí technik zrání v dubu. Aromata černého ovoce, lékořice a čokolády doplňují plné vyjádření vína. Podávejte dekantované (nebo otevřené několik hodin předem) při teplotě 15-16°. Navrhované doprovody: zvěřinový foie gras, lanýže, lesní houby, tournedos, jehněčí na mléce.
Portfolio (4)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play