...Tento kontejner na skladování, zrání a přepravu sýra byl speciálně navržen pro aplikaci sýrů zrajících pod fólií. Tento systém představuje zcela nový přístup k manipulaci se sýry zrajícími pod fólií.
Portfolio (5)
Slovinsko, Ljubljana
...Nezfiltruje. Potenciál zrání: 2019–2029 Charakteristiky: Barva je hluboká rubínová. Buket naznačuje plně zralé víno a připomíná podrost, zem, vanilku, karamel. Suché, silné víno, třísloviny jsou zcela změkčené, kyseliny jsou stále hojné. Víno je velmi ovocné, vanilka převládá v dochuti, mělo by se pít pomalu. Doporučené pokrmy: Dobré s steakem, zralými sýry nebo samostatně. Podávat při 16 - 18 °C.
Portfolio (10)
Itálie, Nave
... užívají dobrého slunečního svitu a čerstvého vánku z nedalekého jezera Garda, umožňuje hroznům vyjádřit to nejlepší ze svých potenciálů. Moudré zrání ve sklepě dodává červenému vínu velkou eleganci a harmonii, je rafinované a schopné pozitivně se vyvíjet po více než desetiletí. Doporučuje se podávat při teplotě 16-18 °C a otevřít láhev hodinu před konzumací. Obsahuje siřičitany. Objem: 0,75 l Kód: 06353 Kategorie: Červená vína Alkohol: 14,4 % obj. Země: Itálie Region: Veneto Odrůdy: Corvina Veronese 90 %, Oseleta 10%...
Portfolio (46)
Německo, Neubeckum
...Ať už se jedná o sýraře (také známého jako Doppel-O) nebo o dlouhé sýrové vany, předlisovací nebo ponořovací vany, sýrové formy z plastu nebo nerezové oceli, mobilní stohovací lisy nebo tunelové lisy, solné lázně nebo systémy pro zrání sýrů – neváhejte se na nás obrátit. Mnoho cest vede k sýru! V souladu s tímto mottem nabízíme zařízení pro manufaktury a regionální produkty. Ale sýr není jen tak...
Portfolio (8)
Španělsko, La Seca-Valladolid
...Víno k aperitivům se doporučuje podávat velmi, velmi studené, mezi 3º a 5º C, frappé nebo glacé. Doporučuje se kombinovat s mořskými plody, rybami z pobřeží a marinovanými rybami, modrými sýry a všemi druhy paštik a dezertů. Označení původu: Víno z oblasti Castilla a León Odrůda: Verdejo - přírodní sladké Ročník: 2019 Zrání: Vyrobeno z 100% hroznů verdejo, s kontrolovanou fermentací a zastavením na 9º alkoholu Poznámky k degustaci: Barva slonovinová. Čisté, s vysokým aromatickým profilem a vynikajícím objemem v ústech.
Portfolio (12)
Francie, Jarnac
... konzumován ve sklenici balónu, ale pro ocenění bohatství jeho aromat doporučujeme sklenici tulipán. Jeho tvar umožňuje aromatům plně se rozvinout a dominovat alkoholu. Vyzkoušejte to s těmito dvěma typy sklenic, rozdíl bude zřejmý. Spojení s pokrmy: Aroma a vůně Courvoisier Napoleon se dokonale spojují s výraznými sýry, jako je Parmezán, nebo s lehčími, jako je Beaufort nebo Gruyère. OCENĚNÍ DVOJITÁ ZLATÁ MEDAILE San Francisco International Wine Competition 2007 STŘÍBRNÁ MEDAILE International Wine and Spirit Competition 2006...
Portfolio (12)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... několik let. Krásné ovocné víno se savojským charakterem, které skvěle doplní pierrade nebo kvalitní sýry ze Savoie! Obsah: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: Mondeuse AOC: Savoie Zrání: K pití již nyní a k uchování až do roku 2027 Teplota podávání: 14-16°C...
Portfolio (321)
Francie, Lys Haut Layon
...Likérové Doporučení k jídlu a vínu: Perfektně doplní foie gras, podáváme ho s modrými sýry a čokoládovými dezerty. Může být podáván i samostatně jako digestiv. Skleničky s hruškami a foie gras, taštičky s foie gras a čokoládové pěny. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Brissac Loire Aubance
...delikátní aroma červeného ovoce, černého rybízu a rybízu. Příjemná a vyvážená struktura. POUŽITÍ S JÍDLEM: Uzeniny, červené maso, jemné sýry. TEPLOTA SERVÍROVÁNÍ: Mezi 15 a 17 °C. Kartón po 6 lahvích o objemu 75 cl.
Portfolio (12)
Francie, Saint-Etienne
...Zrání kozí sýr má bílou kůrku na povrchu, mírně drobivou texturu, výraznou kozí vůni a chuť. Je ideální sýrovou přísadou a skvěle se hodí do mnoha pokrmů; pizza, hotová jídla, quiche, slané koláče a torty, sendviče, panini, saláty..
Portfolio (187)
Itálie, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato je tradiční sýr, charakterizovaný tvrdou hmotou získanou z pasterizovaného ovčího mléka, s přídavkem syřidla a soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato má minimální dobu zrání 120 dní a je vhodný pro obohacení pokrmů italské tradice.
Portfolio (10)
Itálie, Codogno
...Grana Padano DOP je tvrdý sýr, vařený a pomalu zrající. Vyrábí se v oblasti Pádské nížiny z čerstvého polotučného syrového mléka pocházejícího z chovů krav, které jsou prosté endemických nemocí. Je to italský sýr s chráněným označením původu (DOP). To znamená, že všechny tři základní fáze výrobního procesu: chov, zpracování mléka na sýr a zrání, musí nutně probíhat v oblasti původu; tedy pouze...
Portfolio (4)
Španělsko, Madrid
...Sýry, vyráběné v jedinečném prostředí nacházejícím se v leonéských horách, na prahu Picos de Europa. Zvířata - kráva, koza a ovce - která produkují základ všech našich sýrů se pasou na nádherných loukách a jsou obklopena charakteristickým klimatem této oblasti. Teplota a vlhkost prostředí jsou ideální pro zrání jejich sýrů, což nabízí konečný produkt velmi vysoké kvality. Proto je příroda zdrojem kvality všech našich sýrů. Odrody: Sýr směs zralý (V-C-O) Sýr směs polozralý (V-C-O) Sýr vyrobený z ovčího mléka Zralý ovčí sýr Rezervní ovčí sýr Mini polozralý ovčí sýr Mini polozralý směs (V-O)...
Francie, Brue Auriac
... vanilku. Následně se vyvíjí k pikantním kořením a růžovým bobulím. V ústech je nástup kulatý a šťavnatý, s kořeněnými tóny, které se pak vyvíjejí k lahodným tónům černého ovoce a dřevitým nuancím, jež podporují krásný a dlouhý závěr. PÁROVÁNÍ JÍDEL A VÍN: Červené maso, maso na omáčce, houby, sýry SERVÍROVÁNÍ: 18-20°C SKLADOVÁNÍ: K pití nyní nebo se bude dále zlepšovat v průběhu 5 let...
Portfolio (7)
Francie, Mamirolle
Automatické řízení transformace mléka na sýr (práce v nádobě): ohřev, zrání, srážení, krájení, míchání. Zakázková výroba sýra od malé po velkou kapacitu.
Portfolio (29)
Itálie, Aidone
... jednoduše mozzarella, která se vyznačuje svou přirozeností, chutí a hygienickou bezpečností. Společnost existuje více než jedno století. V duchu nejkvalitnější tradice vybírá to nejlepší mléko z provincie Enna a Sicílie, „využívá“ klimatické faktory pro přirozené zrání takzvaných „historických“ mléčných výrobků, které jsou široce rozšířeny na národním a evropském trhu. VYRÁBÍME NEJLEPŠÍ SICILSKÝ SÝR.
... standardní tovární sýry. Po 2 týdnech zrání na farmě jsou přesunuty do našeho moderního skladu poblíž Gouda na další zrání a pečlivou úpravu, dokud nejsou připraveny k dodání a prodeji – pro vás! Kromě tradičního Gouda Farmhouse Cheese (syrové mléko, 48% f.i.d.m.) a Farm Cheese (termizované mléko, 50% f.i.d.m.) nabízíme řadu sýrových specialit obohacených bylinkami a kořením, včetně našeho...
Nizozemsko, Zierikzee
... skladu, takže kupujete řemeslný sýr přímo u zdroje! Protože chuť tohoto farmářsky vyráběného sýra je tak výrazně plná a pikantní, nazvali jsme ho Naturamel. To je způsobeno tím, že krávy pasou na šťavnatých loukách mezi kanály, které jsou bohaté na jetel, pampelišky, bylinky a především na čerstvě zelenou trávu! Přirozené zrání v našem skladu probíhá řemeslně na borovicových prknech. Náš systém kvality a bezpečnosti potravin zajišťuje kritickou kontrolu výrobků, hygienické pracovní postupy a také sledovatelnost surovin a hotových výrobků.
Francie, Hélette
... měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 12 měsíců zrání na dřevěné desce, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka 5 až 6 měsíců zrání, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty 4 měsíce zrání, malý ovčí sýr Petit Agour z nepasterizovaného mléka s paprikou, baskický kravský sýr, sýr z kravského a ovčího mléka, cihla z ovčího sýra, ovčí sýr s paprikou z Espelette, sýr z kozího a ovčího mléka, ovčí sýr AOP Ossau-Iraty z nepasterizovaného mléka s paprikou z Espelette, kozí sýr. Dům Agour nabízí sýry celé, poloviční, v porcích, krájené na plátky.
Španělsko, La Lastrilla
... veganské sýry se dělí do 4 variant: Sýr Original - má lahodnou chuť jemného polotvrdého sýra, která je výsledkem řemeslného procesu výroby a zrání. Sýr Uzený - prochází přirozeným uzením s různými dřevinami, aby získal velmi charakteristickou chuť. Sýr Houbový - jeho nezaměnitelná vůně a chuť po houbách ho činí skutečně jedinečným. Sýr Česnekový olej - kombinuje dvě z nejikoničtějších středomořských ingrediencí, extra panenský olivový olej a česnek. Máte zájem o naše produkty nebo chcete získat více informací? Kontaktujte nás a rádi vám vyhovíme.
LACTOVIL je referenční společnost v sektoru mléčných výrobků v Portugalsku, která se věnuje výrobě a obchodování s různými typy sýrů: Sýry z ovčího mléka, Sýry z kozího mléka, Sýry z kravského mléka, Ovčí ricotta. Sýry typu plátkového, Zrání sýry, Máslové sýry, Pikantní sýry, Polotučné sýry, Light sýry, Flamengo sýry, Kuličkové sýry, Tyčkové sýry, Ricotta, Smíšené sýry ... Se sídlem ve...
Belgie, Herve
... oblasti business to business. Ať už se jedná o specifické sýry, zakázkový vývoj, zakázkovou výrobu nebo zrání, každý konkrétní požadavek je pečlivě analyzován. Pro veškeré informace nebo specifické dotazy se obraťte na Jean-Marca Cabaye.
Bulharsko, Varna
...Společnost je v zahraničí dobře známá svou kvalitní sýrovou produkcí a je příkladem domácí mlékárenské výroby. Sýry nabízené EDC jsou vyráběny z vysoce kvalitního mléka a tradiční technologie zrání. Neměnná vysoká kvalita a pověst našich výrobků vedou k rostoucí poptávce a exportu na mezinárodní trhy.
Itálie, Montelibretti
... mlékárna má CE značku (IT F8W1G CE). Společnost se specializuje na výrobu čerstvých sýrů, jako je primo sale, stracchino a robiola, zrajících sýrů a ricotty. Také vyrábíme bílý a ovocný jogurt a pasterizované mléko. Naše obchodní nabídka se zaměřuje na sýr Orazio, polozrálý sýr vhodný k konzumaci na stůl, který je uváděn na trh po několika týdnech zrání. Suché solení a zrání v přírodním prostředí ho činí jedinečným díky jeho senzorickým vlastnostem.
Španělsko, Madridejos
Nacházíme se v Madridejos (Toledo - ŠPANĚLSKO), v srdci La Manchy. V strategické lokalitě obklopené vynikajícími pastvinami a v kolébce manchego sýra. V současnosti sbíráme ovčí mléko od více než 50 vybraných chovatelů. Vyrábíme různé typy sýrů podle jejich zrání. Distribuujeme po celé Španělsku, ale naše největší prodeje se soustředí na mezinárodní trh, kdy stále více exportujeme do evropských...
Itálie, Vedelago
...San Pio X a Neve del Grappa. Sýry, vyráběné z čerstvého mléka, které je denně dodáváno od místních farmářů, jsou nabízeny spotřebitelům v širokém sortimentu: celá forma, půlka a čtvrtina formy, 100, 300 a 400 g s pevnou hmotností. Systém samokontroly HACCP je prováděn a zaručen. Vytrvalost a nadšení všech spolupracovníků, profesionalita našich lidí, péče o výrobu a zrání a schopnost spojit inovaci s respektem k tradici nám umožňují vyrábět produkty vysoké kvality.
Comercial Lluis Rosquellas jsme společnost specializující se na distribuci. Jsme specialisté na šunky, uzeniny a sýry. Díky našim dobrým praktikám se považujeme za zpracovatele šunek, což nám umožňuje dosáhnout optimálního zrání produktu, a tím nabídnout šunku v nejlepším okamžiku jejího života. Jsme distributory některých značek španělské šunky z Guijuela, Jabuga a Avily a španělských sýrů. Exportujeme produkty po celé Evropě. Pracujeme s distributory nebo obchodními zástupci. Pokud máte zájem, kontaktujte našeho exportního zástupce: Jordi Carbajo +0034 607 89 05 70 info@clrosquellas.com...
Belgie, Brugge
Už 85 let vybíráme nejlepší sýry z celé Evropy: AOC sýry, syrové mléčné sýry, speciality z řemeslných sýrárenských dílen, exkluzivní sýrové produkty přímo od farmářů, tvrdé - polotvrdé a měkké sýry,... S nosem pro kvalitu a rafinovanost naši sýraři sestavují nejrozsáhlejší a nejvybranější sortiment sýrů od Irska po Itálii. Přímý dovoz, optimální zrání a skladování, trvalý sklad více než 1.000...
Belgie, Sint-Andries
Už 85 let vybíráme ty nejlepší sýry z celé Evropy: AOC sýry, syrové mléčné sýry, speciality z řemeslných sýrárenských dílen, exkluzivní sýrové produkty přímo od farmářů, tvrdé - polotvrdé a měkké sýry,... S citem pro kvalitu a rafinovanost naši sýraři sestavují nejrozsáhlejší a nejvybranější sortiment sýrů, od Irska po Itálii. Přímý dovoz, optimální zrání a skladování, trvalý sklad více než 1.000...
Francie, Broût-Vernet
... kvalitní produkty. Naše sýry jsou zrající na smrkových prknech v klenutém sklepě z 19. století, což poskytuje ideální podmínky pro zrání, které trvá od 2 do 6 měsíců pro naše kozí tomy. Sklep se nachází pod zámkem Vernet.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play