Portugalsko, Vila Nova De Famalicão
... možnostmi obručí a doplněny o stojan, zátku a dřevěný kohout. V našich dubových sudech nepoužíváme hřebíky, lepidla ani vosky. Uvnitř jsou buď syrové, nebo opálené, aby dodaly extra chuť vašim likérům. Jsou ideální pro zrání piva, vína, whisky, portského, pálenky nebo jakéhokoli destilátu, který těží ze zrání. Také můžete naše dubové sudy použít pro dekorativní a praktické účely. Kromě sudů také vyrábíme a prodáváme různé řemeslné výrobky. Navštivte nás a poraďte se s námi. Jak vám můžeme pomoci?
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
... produkuje vyvážené hrozny, které zaručují dobrou konzervaci vín a jejich aromat v čase. S cílem respektovat ovocné aroma a mineralitu červených vín se vinařský pár rozhodl pro zrání výhradně v nerezových tancích a v hliněných nádobách. Pouze Chardonnays, vysazené ve výšce přes 380 m na severním svahu, dosahují plného potenciálu v sudech z francouzského dubu. V rámci potřeby obchodního rozvoje domaine hledá nezávislé obchodní zástupce specializované na víno, kteří by oslovili sektor CHR po celé Francii.
Portfolio (9)
Španělsko, Socuéllamos, Ciudad Real
Kvalitní víno, čistý hroznový destilát zrající v dubových sudech a dodávky vinného alkoholu po celém světě ve velkém množství po silnici a mořem v cisternách, izotankách, sudech. Podmínkování a úpravy produktů na vyžádání. Vlastní vinařství, palírna a sklepy pro zrání. První ekologický výrobce destilátu ve Španělsku.
Francie, Courrensan
Armagnacs Goudoulin: haute couture Armagnacu, založená v roce 1935, nabízí jedinečný sortiment vintage armagnaců. Armagnacs Goudoulin jsou skladovány v dubových sudech, tato metoda skladování a zrání jim dodává krásnou jantarovou barvu. Také odhaluje mnoho aromat. Tým Armagnacs Goudoulin spojuje tradici a řemeslné dovednosti, aby vyráběl kvalitní armagnac. Každá láhev je připravena při přijetí objednávky: armagnac je tedy ručně plněn, zaléván a označován. Armagnacs Goudoulin jsou přítomny ve Francii, Evropě, USA a Asii.
Francie, Roche La Moliere
Značka Hermione Queen se silně angažuje ve výběru a nabídce vysoce kvalitních produktů. Vína jsou pečlivě zrající v nádržích a malých dubových sudech, přičemž minimální doba zrání je tři roky v úplné tmě. Složení vín je klíčové, jedná se o jemnost a subtilnost, což vede k jedinečným šampaňským vínům od vinařů. Pěstování vinic se nachází v malých vesnicích Loches-sur-Ource, Noé-les-Mallets a...
Portfolio (3)
Itálie, Bagnara Di Romagna
... hroznové šťávy, termálně upravená vína a vína pro šumivou základnu, kvalitní bílé a červené stolní víno. K modernímu vinařství, vybavenému chladničkami pro zpracování moštů a vín, jsou připojeny násypky pro příjem hroznů a skladovací prostor pro zrání vinného destilátu v dubových sudech.
Francie, Perquie
Od tří století se CHÂTEAU DE RAVIGNAN nachází v Bas-Armagnac, výjimečné oblasti. Château se specializuje na výrobu a prodej Bas-Armagnac. Doména se stará o celý proces výroby produktu, od vinice přes destilaci, zrání v sudech až po prodej. Domaine de Ravignan prodává své armagnaky po přibližně dvanácti letech v sudech a vybírá své nejlepší ročníky.
V srdci Colli di Taormina a Castelmola pěstujeme naše hrozny, abychom získali vína bílá a červená s označením geografického původu SICILIA. Také vyrábíme kvalitní extra panenský olivový olej DOP Valdemone. Tato společnost byla založena přímo dvěma mladými majiteli, kteří sledují všechny fáze výroby: od pěstování vinic, přes sklizeň hroznů, vinifikaci, až po zrání ve speciálních dubových sudech...
... týdny s teplým závěrem a zrání probíhá výhradně v nových dubových sudech po dobu minimálně 18 měsíců. Nakonec CHÂTEAU LE BREZEGUET také produkuje víno z nejmladších vinic, CHEMIN DE COMPOSTELLE. Použité odrůdy jsou Malbec a Merlot. Jsou to velmi aromatická vína, která se rozvíjejí na červená a růžová vína. Díky úsilí majitelů jsou tato vína pravidelně oceňována a podnikání se rozvíjí, v roce 2015 došlo k převzetí 12 hektarového vinice CHÂTEAU GRAND CHÊNE.
Španělsko, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
Rodinná vinařství se sídlem v San Vicente de la Sonsierra (La Rioja) s bohatými zkušenostmi v oblasti výroby vín s označením původu Calificada Rioja. Vysoké nároky na proces, zvláštní umístění vinic, udržitelné pěstování, ruční sklizeň, stoly na třídění hroznů na vstupu do vinařství a zrání v sudech dodávají našim vínům výjimečné vlastnosti.
Portfolio (1)
... potenciál ovoce kombinací tradičního a moderního know-how: částečné odstopkování, jemné lisování, studená vinifikace, několikaměsíční zrání v nerezových tancích, jakož i v sudech a především v "vaječné nádobě"! Tato vaječná nádoba, první v Belgii, vyrobená z hlíny a písku omývaného pramenitou vodou, podobně jako staré římské amfory, podporuje čistotu, mineralitu a ovocnost. Daleko od standardizovaných produktů, naše vína a šumivá vína, skutečné odrazy jejich terroiru, ročníku a jeho vinařů, vám poskytnou autentický zážitek.
Zámek Beauchêne je sídlo pocházející z 18. století, které bylo postaveno vedle farmy z 12. století. Zámek obsahuje staré sklepy, jejichž klenuté prostory dnes umožňují zrání nejlepších vín v dubových sudech. Okolí zámku je plné známek dávného osídlení: byl obnoven lis z římské doby a pravidelně se objevují četné stopy amfor a galských mincí.
Švédsko, Stockholm
... Švédsko na mezinárodní whisky mapu. Některé z whisky Mackmyra jsou: Mackmyra First Edition: zrající v malých panenských švédských dubových sudech; Mackmyra Special 03 Small Casks: pro zrání tohoto experimentálního sladu byla použita směs sudů po sherry, bourbonu a nových švédských dubech; Mackmyra Special 01 Eminent Sherry: zrající v španělských sherry sudech, což této whisky dodává hřejivý, kořeněný charakter; a také: Speciální edice 10. výročí Mackmyra: zrající v švédských dubových a bourbonových sudech.
Belgie, Roeselare
...RODENBACH je 'flanderské červenohnědé pivo', uznávané jako Tradiční Regionální Produkt. Smíšené hlavní kvašení a zrání v dubových sudech (foederech) mu dodávají jemně kyselou chuť a komplexní ovocnost, podobně jako víno. RODENBACH se skládá ze 3/4 mladého a 1/4 piva, které zrálo 2 roky na dubech. RODENBACH je velmi osvěžující a povzbuzující chuť k jídlu: ideální aperitiv! RODENBACH Alexander byl...
Francie, Perquié
...Od roku 1724 rodina de MURET, dědička CAUMALE de GAUBE, rozvíjí své vinice. Bílé víno z této nemovitosti se destiluje v měděných kotlích a zraje v dubových sudech. Tento rodinný majetek se specializuje na výrobu Bas Armagnac. Tento prestižní armagnac je odborníky nazýván "Grand Bas-Armagnac". Armagnacy vyrobené v tomto regionu si můžete vychutnat po alespoň 10 letech zrání v sudech, teprve po 10 letech mohou konečně opustit sklepy.
Francie, Le Boulve
DOMAINE MAISON NEUVE je rodinný majetek, který byl zakoupen v roce 1900. Od té doby byla vinice využívána z generace na generaci. Vinice má jižní expozici a půdu s jílovitým, železitým a mírně vápenatým složením, což dává výjimečné víno. Hlavní odrůdou je Malbec. Zrání probíhá v cementových nádržích a také v dubových sudech.
Portugalsko, Porto
Byli jsme v Douro Superior, blízko Barca d’Alva, uprostřed Přírodního parku Douro Internacional, na místě zvaném Olgas, obklopeni stoletými olivovníky, z doby, kdy zde pobývali cisterciácké mnichové. Naše vína procházejí dlouhými stážemi v nových sudech z francouzského dubu, než jsou lahvována. Na trhu máme dvě červená vína, jedno velké víno s vysokým potenciálem zrání a elegantnější víno, které...
Tenuta La Torretta má racionálně strukturované sklepy, které využívají nejmodernější technologie výroby vína a tradici zrání v dubových sudech a barrique. Dnes je to Lu...
...Bramaterra se skládá ze 70 % z hroznů Nebbiolo a zbývajících 30 % z hroznů Croatina, Uva rara a Vespolina. V Coste della Sesia Rosso je podíl hroznů Nebbiolo 50 %. Doba zrání v dubových sudech o objemu 10-30 hl je přibližně 48 měsíců (24 měsíců pro Coste della Sesia Rosso), což je delší časový úsek, než je minimální požadavek stanovený předpisy. Tento přístup je odůvodněn vůlí Leonarda Montà optimalizovat úroveň zralosti svého vína v rámci podnikatelské logiky zaměřené výhradně na dosažení maximální možné kvality.
Francie, Marcolès
... vstupuje do překvapivých kulinářských příprav. Velká rezerva vzniká fermentací medů z místních producentů (akácie a hloh), smíchaných s pramenitou vodou, která je čerpána zhruba třicet kilometrů od místa výroby. Pramenitá voda z Cantal, v srdci kaštanového háje Cantalienne, nacházejícího se na jihu Auvergne. Mnoho měsíců zrání a stárnutí v sudech z kaštanového dřeva z něj činí skutečně jedinečný...
... nejmodernější technologií pro výrobu kvalitních vín, tato společnost má také starou a krásnou sklepní místnost pro zrání, s kapacitou přibližně tři tisíce hektolitrů v dřevěných sudech. Z červených odrůd Castelão, Trincadeira, Aragonez a Alicante Bouschet, a bílých odrůd Roupeiro, Rabo de Ovelha a Tamarez, se na trhu objevují vína s značkami Sovibor/DOC, Adega do Passo, Valflor a Mirabom, bílá a červená vína pocházející z vinic jejich společníků, celkem 200 hektarů, nacházejících se v subregionu Borba.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play