Francie, Jarnac
... každému kroku při výrobě našich koňaků potřebnou péči k povznesení vůní." Věnujte čas "Váš koňak Courvoisier zrála po léta v dubových sudech. Během celého tohoto období zrání je koňak v neustálém kontaktu s dubovými sudy, což je přirozená interakce, která mu dává jeho barevný, bohatý a komplexní buket. S postupem let se tyto vůně stávají stále složitějšími. Po nalití koňaku do sklenice nechte ho na minutu provětrat. Když reaguje se vzduchem, uvolní intenzivní a jedinečný buket a nabídne vám celou paletu bohatých vůní. Rád nazývám tento okamžik 'mystickou minutou'."...
Portfolio (12)
Francie, Bordeaux
...zelené sklizně, respekt k přírodě (bez herbicidů), rozumné hospodaření, ruční sklizeň, optická selekce, zrání v sudech. Zrání: 10 měsíců v sudech. Degustace: Barva s fialovým leskem, hluboká purpurová, s živou intenzitou; Silné aroma, tóny zralého černého ovoce spojené s výraznými, ale ovládanými dřevitými vůněmi, záruka budoucí komplexity; Široké a bohaté, odhaluje zralou a elegantní strukturu, hustou základnu na pevných a živých tříslovinách.
Portfolio (43)
Finsko, Turku
...Region Itálie – Piemonte Odrůda 100% Nebbiolo Označení DOCG Obsah alkoholu 14,5% Zrání 36 měsíců v 30 Hl slavonských dubových sudech a 24 měsíců v lahvi Objem: 75cl...
Portfolio (177)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Půdy: Limono-vápnité Zlatá medaile od Gilberta a Gaillarda Vinifikace: Sklizeň bez stopek, dlouhá macerace v nerezových tancích, poté zrání v sudech z francouzského dubu. Jasná barva, granátově červená Intenzivní a bohaté aroma, opražené, vanilkové a lékořicové tóny doplněné o zralé ovoce jako je švestka. Na patře jsou třísloviny sametové a dobře spojené. Složení: 100% Cabernet Sauvignon Půdy: Limono-vápnité...
Portfolio (8)
Španělsko, Canet De Mar
...Zinca Fudre je vyrobeno z výběru hroznů z suchých vinic v Montese (Huesca) s výnosy nižšími než 2 500 kg/ha. Fermentuje v francouzském dubovém foudru s kuželovitým tvarem trupu při kontrolované teplotě. Následně odpočívá ve stejném foudru po dobu alespoň 12 měsíců. Zrání v dubových sudech. Udržitelné pěstování 1 800 kg/ha. Sklizeno ručně. Nečiřeno a nefiltrované.
Portfolio (9)
Francie, Saint-Vérand
... vinici se provádějí výhradně ručně a na hřbetě. Denzita výsadby: 8 500 keřů/hektar. Řez: Guyot. Věk: 45 let Sklizeň: Ruční Výnosy: Mezi 40 a 45 hektolitry na hektar v závislosti na roce. Hrozny jsou úmyslně přezrálé. Vinifikace: Velmi dlouhá vinifikace, za studena na jemných kalech. (mezi 15 °C a 20 °C) Zrání: 100 % zrání v dubových sudech po 1 až 3 vínech. Zrání v sudech trvá 9 až 12 měsíců.
Portfolio (18)
Francie, St Pierre D'oléron
...Koniak je DNA oléronského vinařství. Z generace na generaci se naše know-how přizpůsobovalo našemu terroiru, abychom vyráběli koniaky s květinovými a jodovými tóny, které odrážejí naše mořské prostředí. Náš sklep pro zrání se nachází na břehu kanálu spojujícího oceán a v průběhu času podléhá mořským vlivům. Zrání probíhá v dubových sudech o objemu 400 litrů minimálně 10 let pro XO, 6 let pro VSOP...
Portfolio (4)
Francie, Tourves
...Naše cuvée Noémie je součtem naší vášně a naší práce. Výběr parcel s nízkým výnosem, vinifikace v dubových sudech pro bílé víno, zrání v dubových sudech pro červené víno. Cuvée vysoké expresivity s bohatým a trvalým charakterem, které najde své místo na gastronomickém stole.
Portfolio (11)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Víno: Riserva Ducale Oro představuje referenční bod pro celé Chianti. Bylo vytvořeno v roce 1947 na počest vévody z Aosty, toto lahodné cuvée, které se převážně skládá z odrůdy Sangiovese, zrálo po dobu 36 měsíců (z toho část v dubových sudech a velkých sudech) a je vyráběno pouze v nejlepších ročnících. Tato láhev odhaluje svou jemnost prostřednictvím elegantních tónů třešní, švestek, kůže a...
Portfolio (321)
Francie, Pantin
...Informace Žánr: Neutrální Velké víno z Bordeaux - Cuvée Tradition 2008 Červené 75 cl Zlatá medaile Červené víno AOC Bordeaux Supérieur - Zrání v sudech z francouzského dubu - Lahvováno na zámku Zlatá medaile - Odpovědné vinařství - Respektující životní prostředí - Certifikace AREA Hluboká barva s jemnými odlesky vývoje. Nos je komplexní a otevřený, s tóny třešní v ovocném destilátu, čokolády...
Portfolio (102)
Španělsko, Cuarte De Huerva
...Odrůda hroznů: Cabernet Sauvignon a Merlot Na pohled: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot kombinuje intenzivní červenou barvu s fialovými odlesky, které odpovídají jeho mladistvé povaze. Vůně: Vůně je komplexní a vyvážená, jasně se projevují aromata červeného ovoce, jahod, malin a borůvek. Charakterizují ji také tóny vanilky, které připomínají jeho zrání v sudu. Chuť: Na patře je sladký, dobře strukturovaný, sametový a velmi chutný. Zrání: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot zraje 4 měsíce v amerických a francouzských dubových sudech.
Portfolio (10)
Španělsko, Sevilla
...MAXX - ANDALUSKÝ SEN FICHA TÉCNÍK: Označení původu: DOP Sierras de Málaga Složení: Tintilla de Rota a Garnacha Zrání: Klasické zrání po dobu 13 měsíců v tradičních francouzských a amerických sudech o objemu 500L. Alkohol: 14,5o POZNÁMKY K CHUTI: Vzhled: Velmi intenzivní třešňová barva. Vůně: Červené ovoce, balzamikové a kořeněné. Chuť: Silná, strukturovaná a zaoblená.
Portfolio (9)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Haut layon Hrozny jsou sklizeny ručně po jednotlivých výběrech. Vinifikace Alkoholová fermentace probíhá v sudech a zrání trvá 18 měsíců v sudech. Zbytkový cukr: 210 g/litr Alkohol: 12,5 Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Nos: Žlutý Nos: Tóny kdoulí Chuť: Sušené ovoce, kdoule s bohatým závěrem Potenciál zrání: 20 let Vyváženost...
Portfolio (43)
Francie, Soing-En-Sologne
...Mikro sklizeň, výjimečné vinifikace a nadstandardní zrání po dobu 31 měsíců v sudech pro víno 'výjimečné Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Region: BORDEAUX Barva: Červená Odrůdy: Cabernet Sauvignon: 54 % / Merlot Noir: 38 % / Cabernet Franc: 8 % Způsob pěstování: Přechod na bio Charakter: silný Objem: 75 cl Ročník: 2014 Hmotnost: 1 kg...
Portfolio (100)
Francie, Roubia
...V přechodu na ekologické zemědělství. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulačních nerezových tancích, časté tlačení, pravidelné míchání. Zrání vína v dubových sudech, zrání v nerezových tancích, míchání, tradiční korkový uzávěr, pravidelné míchání. Hlinito-vápencové půdy. Oko Purpurová barva, jasná, granátové odlesky. Nos Dřevitý, elegantní, ovocný. Ústa...
Portfolio (28)
Francie, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : Jemné lisování 3 tříd hroznů, které byly sušené a napadené botrytidou. Fermentace v dubových sudech, poté 12 měsíců zrání na jemných kalech, aby se extrahovala komplexní aromatická struktura. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Jiskřivá a zlatá barva. Harmonická komplexnost...
Portfolio (12)
Francie, Pont D Ain
...Matsui Sakura je japonská single malt whisky, zrající v sudech z 'sakura', slavného a ikonického japonského třešňového stromu. Tento japonský whisky, dvakrát destilovaný v Pot Still, zrála v sudech z Sakura v prefektuře Tottori, v přírodním a příznivém prostředí pro zrání. Následně je naředěna přírodní pramenitou vodou z hory Daisen. Stav: Nový produkt Země: Japonsko Region výroby: Ostrov Honšú Označení: Whisky Ročník: 2019 Alkohol: 48° Objem: 70 cl...
Portfolio (95)
Francie, Saint Cannat
... v dubových sudech pro zjemnění tříslovin a přidání komplexity, druhá část v betonových nádržích pro zachování svěžesti ovoce.\n\nDÉGUSTACE\nSilná a komplexní vůně, spojující aroma velmi zralého červeného ovoce, tóny lékořice a nádech pražení. Útok je v ústech koncentrovaný, poté široký s dominantou velmi zralého ovoce. Mourvèdre přináší charakteristickou strukturu s přítomnými a sametovými tříslovinami. Závěr je dlouhý, poznamenaný vůněmi garrigue."}...
Portfolio (46)
Francie, Saint-Loubes
...Elegantní a silné červené víno. Pocházející z převážně Cabernet-Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc a Petit Verdot, cuvée "Tradition" je prestižní cuvée z vinařství. Po klasické bordelské vinifikaci s dlouhou macerací jsou vína zcela zrající v nových dubových sudech po dobu 12 až 18 měsíců. Objevují se v něm vanilkové, pražené a kořeněné tóny, což mu umožňuje dosáhnout významného potenciálu pro zrání. Barva: Červená AOC: Bordeaux Supérieur Vinice: Hlinito-písečný terroir Vinifikace: Celkové zrání v nových dubových sudech po dobu 12 až 18 měsíců Ocenění a medaile: Stříbro v Los Angeles...
Portfolio (21)
Švýcarsko, Genève
... Je to výhodná metoda nákupu a investování do vín, obvykle těch nejprestižnějších, vína jsou placena při objednávce zákazníky. Jakmile jsou vína k dispozici, někteří zákazníci se rozhodnou je převést do své vinotéky, nebo nás jiní žádají, abychom je uskladnili v našich skladech v Bordeaux pro zrání.
Portfolio (3)
Francie, Paris
...Rhum Vieux 12 let Damoiseau je směs rumů z Guadeloupy, které zrály 12 let v dubových sudech o objemu 190 litrů v palírně, proto se jedná o tzv. tropické zrání. Tento krásný lahvový obsahuje rum s velmi dobře vyváženým charakterem. Jeho struktura v ústech je neuvěřitelná. ZPŮSOB DEGUSTACE Čistý. Může být doplněn o extra hlubokou čokoládu nebo exotické sušené ovoce. Sklenice Arôme vám umožní ocenit všechny jeho nuance. BARVA: bronz NOS: kůže, muškátový oříšek, koření TEXTURA: jemná CHUŤ: komplexní a silná. Typická kulatost starého rumu, podpořená tóny kůže, zralého ovoce a bílého pepře.
Portfolio (26)
Itálie, Dorgali
...Víno vysoké kvality získané pečlivým výběrem hroznů odrůdy Cannonau, převážně pocházejících z vinic starších 40 let, pěstovaných jako keř. Po pomalé fermentaci na slupkách, která probíhá v malých ocelových nádobách po dobu přibližně 20 dní, zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 24 měsíců. Následuje zrání v lahvi ležící na boku po dobu alespoň 8 měsíců. Skvělá granátově červená...
Portfolio (5)
Itálie, San Donaci
...Víno získané z vinifikace hroznů Negroamaro (90 %) a Malvasia Nera (10 %). Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Zrání v barikových sudech. Vůně odhaluje tóny zralého červeného ovoce a džemů, kořeněné jako černý pepř, lékořice, pražené a balzamikové tóny středomořské vegetace. Ideální k tvrdým sýrům jako Comté, Gorgonzola, uzeninám jako je vepřová pancetta, chorizo, capocollo a grilovaným červeným masům.
Portfolio (5)
Itálie, Marciano Della Chiana
... ideální samo o sobě nebo s čokoládou. Skvěle se hodí k zralým sýrům. Formát: 0,5 lt. Typ vína: Passito. Ročník: 2019. Země: Itálie. Region: Toskánsko. Odrůda: 100% Aleatico. Zrání: 6 měsíců v malých dřevěných sudech - 6 měsíců v lahvi. Barva: Intenzivní rubínově červená. Aroma: Jahoda, Švestka, Divoká růže. Teplota: 12° C. Ideální s: Čokoládou, zralými sýry.
Portfolio (10)
Francie, Brue Auriac
...Barva: Červená Ročník: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Odrůdy: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% obj. VINIFIKACE: Řízené vinařství Předfermentační macerace za studena, fermentace při 20-25°C, macerace 2 týdny, zrání v dubových sudech (228L – střední opálení) 16 měsíců HODNOCENÍ CHUTI: Vůně vyjadřuje intenzivní tóny zavařeného černého ovoce, rybízu a ostružin, jemně doplněné o sladké koření a...
Portfolio (7)
Francie, St Vincent Rive D'olt
...Jeho intenzivní ebenová barva má tmavě fialové odlesky. Toto složité víno se skládá z mnoha aromat: černé ovoce (ostružiny, borůvky), koření (pepř, vanilka) a nádech lékořice z procesu zrání. Tyto vůně jsou doprovázeny jemně obalenými tříslovinami, což vše dohromady vytváří dokonalou rovnováhu. Jeho bohatá a silná struktura mu dává velký potenciál pro zrání.
Portfolio (5)
...Pomalé zrání hroznů v nakloněných vápenatých půdách v Nees Karyes Larissa, které zůstávají po dobu 1 roku v dubových sudech, umožňuje vínu vyjádřit se svým nejcharakterističtějším a typickým způsobem. Explozivně aromatické víno, které tvoří jedinečný a intenzivní buket, chuť sušeného ovoce a vanilky, jemné třísloviny a vyvážená kyselost. Podávejte při 18 - 20 °C...
Rakousko, Vienna
... Johnnie Walker Black Label lze přičíst jeho procesu zrání, který zahrnuje stárnutí whisky v dubových sudech. To dodává bohaté a komplexní chutě do tekutiny, čímž vytváří lákavý zážitek z pití. Díky své všestrannosti a široké přitažlivosti je tento ikonický skotský whisky vhodný jak pro vychutnávání čistého, tak pro užívání v koktejlech. Ať už dáváte přednost jeho vychutnávání při zvláštních...
Portfolio (6)
Francie, Ducy-Sainte-Marguerite
... francouzský trh a export do Evropy a světa. Domaine dnes obhospodařuje 40 hektarů jabloní na cider, které jsou rozděleny mezi nízké a vysoké kmeny. Přítomno je asi třicet odrůd, které jsou rozděleny do čtyř skupin; sladké, sladko-hořké, hořké a kyselé. Je to osvícená kombinace těchto různých odrůd, která vyprodukuje kvalitní produkty. Domaine má silné know-how, které je uznáváno mnoha cenami v oblasti pěstování ovoce a výroby všech cidrových produktů; lisování, výběr a fermentace, destilace až po zrání v sudech z francouzského dubu výhradně. Navštivte náš produktový katalog a objevte naše řady.
Portfolio (57)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play