Francie, Plaisir
...0,023 l/ot. – 0,246 l/ot. www.realaxpumps.com Top aplikace Kalové vody, vápenné mléko, malta, výstup z filtračního lisu, kaše, uhličitany, kaolín atd... Barvy, lepidla, inkousty, latex, pigmenty, pryskyřice, oleje, detergenty, kyseliny, peroxidy atd. Přísady, aroma, vína, omáčky, džemy, vejce, tekutiny, majonéza, ovocné šťávy atd. Technický list Dodavatel: realax...
Portfolio (15)
Španělsko, Madrid
...Náš víno zrálo 12 měsíců v sudech z francouzského dubu (60 %) a amerického dubu (40 %) a je uváděno na trh po 1. říjnu druhého roku po sklizni. Prezentuje barvy, které se vyvíjejí od intenzivní třešňové po višňově červenou. Výrazné fialové odstíny v tenké vrstvě naznačují stále náznaky mládí. Na intenzivním ovocném základu se jeho aroma spojuje s nuancemi vzácných dřev, zahrnující od kořeněných...
Portfolio (3)
Itálie, Dorgali
... přináší vůně Sardinie, s náznaky středomořské vegetace, myrty a višně, doplněné o škálu minerality. Na patře vyniká dobrou svěžestí a jemným, chutným tříslovinám. Vyniká svou všestranností, dobře se hodí jak k výrazným předkrmům, tak k červenému masu, obohacenému o aroma středomořských bylin. Skvěle se také hodí k polozrálým sýrům.
Portfolio (5)
Itálie, San Donaci
...Odrůda: 100% Negroamaro. Oblast produkce: Salento, mezi provinciemi Brindisi a Lecce. Vzniká fermentací hroznů Negroamaro v nerezových tancích, je to suché víno s přetrvávající chutí. V aroma se objevují tóny červeného ovoce jako rybíz, černý moruše, ostružina a višně, spolu s balzamikovými nuancemi středomořské vegetace. Díky struktuře svých tříslovin, které nejsou příliš invazivní, má dobrou všestrannost a hodí se k zrajícím uzeninám a středně zralým sýrům, k masovým pokrmům, jak bílému, tak červenému masu, jak pečenému, tak omáčkovému.
Portfolio (5)
... kalech s lehkým mícháním až do lahvování. Sondování a lehká filtrace před lahvováním před velkým teplem. Degustace • Oko | Jasná barva intenzivní světle zlaté s nádechem stříbra. • Nos | Je jemný a přitažlivý, s aroma zralých meruněk a manga, ale také sušeného ovoce. • Chuť | Je kulatá a lahodná, má mírně džemový, téměř krémový charakter. Její závěr je svěží a napjatý. Doporučená teplota podávání: 12-14 stupňů. Cuvée Mâcon Lugny „Les Charmes“ Párování pokrmů a vín Toto víno se skvěle hodí k bílému masu, korýšům a sýrům (zejména kozím).
Portfolio (6)
... zraje v barikách po dobu 16-18 měsíců. Následuje další zrání v lahvi po dobu alespoň 3 měsíců. Schopnost stárnutí: 4 a více let podle ročníku. Barva: intenzivní rubínově červená. Aroma: široké a přetrvávající, s náznaky dobře zralého červeného ovoce.
Portfolio (4)
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Barva: rubínově červená, s fialovými odlesky a s nádechem granátu s věkem | Vůně: víno velké elegance. Jsou cítit ovocné aroma jako borůvka a ostružina, s jemnými praženými a vanilkovými tóny | Chuť: v ústech se jeví jako suché, teplé a plné. Tanniny jsou cítit, ale jemně díky zrání v barrique. GASTRONOMICKÉ PÁROVÁNÍ: Skvělé víno k pečenému masu, zejména vepřovému, jehněčímu a kozímu. Dobře se hodí k divočině. Víno také pro meditaci.
Odpovídající produkty
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Francie, St Vincent Rive D'olt
...S purpurovou barvou a oranžovými odlesky tato nápoj odhaluje aroma maliny a vařené švestky, které se mají podávat velmi chlazené (10°C) jako aperitiv, ale také s dezertem.
Portfolio (5)
Německo, Bingen
...LalVigne Aroma stimuluje vývojové procesy pro více aromatických prekurzorů a zlepšené ústní pocity. Aplikace LalVigne Aroma během změkčování zvyšuje kvalitu hroznů a tím i enologický potenciál hroznů. Kontakt kvasnicových derivátů s biologickými receptory v rostlině vyvolává fyziologické reakce, které například zvyšují biosyntézu aromatických prekurzorů (např. pro 3 MH), aminokyselin a GSH. Tyto látky jsou důležité pro pozdější projev a stabilitu aromatického potenciálu vína. Vína vyrobená tímto způsobem jsou komplexnější a harmonická. Pomocná látka pro rostliny: Stimulace vývojových procesů...
Odpovídající produkty
LalVigne AROMA
LalVigne AROMA
Další produkty
LalVigne MATURE
LalVigne MATURE
Portfolio (2)
Rakousko, Untermarkersdorf
...Vína vylepšená hudbou. Světová novinka z Rakouska. V aroma najdete kompozici jemných tónů peckovin spojených se složitými tóny různých exotických plodů, jako je ananas.
Portfolio (10)
Francie, Chalonnes Sur Loire
... Inertys významně snižuje rozpuštěný kyslík ve vínech a mění jejich organoleptický charakter. Podle Philippe Darrieta, profesora a ředitele výzkumné jednotky Oenologie ISVV Bordeaux: „Červená vína z lisu (Merlot a Cabernet Sauvignon) vyrobená v letech 2014 a 2013 (Merlot) lisováním pod neutrálním plynem vyjadřují jemnější aroma, méně ovlivněná rostlinnými aromatickými nuancemi drti, které jsou obvykle...
Portfolio (33)
Francie, Saint Christol De Rodières
...Vyrobeno ve Francii, Bez síranů, Bez alergenů, Bez konzervantů. Ocet z červeného vína starého pocházejícího z ekologického zemědělství (98,5 %) Aroma maliny pocházející z ekologického zemědělství (1,5 %) 100 % přírodní. S bramborovým salátem nebo salátem z drůbežích jater. Může být také použit na deglazování omáček atd... Špetka sladkosti smíchaná s kyselostí zvýrazní vaše pokrmy. Tento ocet z červeného vína ochucený malinou je k dispozici v 25cl. V kocích po 3,5, 10 litrech. V kontejnerech na vyžádání.
Portfolio (132)
...Tento skořicový cukr je originální kvalitní produkt z dílny Safran & Vanillehandel Eberhard Puetter. Obsahuje zlatý třtinový cukr z Mauricia a čistou cejlonskou skořici. Tento druh skořice má výrazně jemnější aroma než běžná cassia skořice a je chudý na kumarin. Skvěle se hodí k výrobě sladkých pokrmů všech druhů, stejně jako k vylepšení pečiva, čaje a svařeného vína. Tento skořicový cukr je čistě přírodní produkt a je tedy bez přidaných látek. Číslo produktu: 401 Obsah: 100 gramů...
Portfolio (5)
...Královský medový víno, vyrobené podle starého ruského receptu, z přírodního medu získaného v České republice, s propolisem a bylinkami. Má originální aroma a příjemnou chuť. Česká republika: Obsah: 4 lahve po 0,5 litru 0,5 L...
Odpovídající produkty
Medovina
Medovina
Portfolio (1)
Německo, Stuttgart
...Kellerei: Parol Vini, Itálie Cuvée z benátských hroznů 13% alk. Aroma: Intenzivní, trvalé s ovocnými tóny. Čerstvé, lehce sametové. Intenzivní a poměrně trvalý chuťový dojem. Původ: Kopcovitá krajina mezi řekami Etsch a Piave. Itálie. Vinice založeny pro nízkou výnosnost, aby se získaly hrozny vysoké kvality. Barone Nero je víno silné červené barvy. Aroma: Intenzivní, trvalé s květinovými a ovocnými tóny. S nádechem lesního ovoce. Harmonický buket. Chuť: Čerstvá, lehce sametová. Intenzivní a poměrně trvalý chuťový dojem.
Portfolio (5)
...Dokonalé letní víno – náš cocovino rosé®: Skládá se z Pinotinu a Spätburgunderu. Pinotin je Piwi, kříženec z rodiny Spätburgunder. V nose se harmonicky projevují aroma zralého červeného bobulového ovoce, zejména lesní maliny. Na patře náš cocovino rosé® okouzlí nádherným ovocem a harmonicky zakomponovanou kyselinkou. Doporučení k požití: Tento seznam může být dlouhý: Dobře vychlazené...
Portfolio (9)
Německo, Breisach
... chuť přehluší jemně sladké aroma šunky. Nakrájená na malé proužky nebo kostky rozvine své úžasné aroma v těstovinových pokrmech, k gnocchi, palačinkám nebo v zeleninových a fazolových polévkách. Výrobce: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Itálie. Vzduchem sušená sušená šunka z vepřového masa. Složení: vepřové maso, mořská sůl. Skladujte v chladu při +1°C až +10°C. Produkt z Itálie. IT-99-L-CE...
Portfolio (4)
Francie, Bedoin
...To se přirozeně odlévá. Víno si tak zachovává svou svěžest a aroma. Terre de Ghaya také nabízí jedinečné enoturistické zážitky, jako jsou vinařské procházky a pikniky ve vinicích. Pozor: Nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví, konzumujte s mírou.
Portfolio (15)
Španělsko, Cordoba
VinoHalal.com Naše společnost pomáhá sektoru vína bez alkoholu otevírat nové trhy jak na místní nebo regionální úrovni, tak na národní úrovni a v dalších rozvíjejících se trzích, jako je Dubaj. Halal víno je víno bez alkoholu, které nabízí stejnou chuť, aroma a texturu jako tradiční víno, ale bez alkoholu. Vyzkoušejte halal víno, bílé víno bez alkoholu, nebo růžové víno bez alkoholu či červené...
Německo, Eningen Unter Achalm
... obaly a elegantní možnosti zdobení. Jako malá moderní manufaktura jsme silně strukturovaní a přesto flexibilní, abychom mohli vyhovět individuálním přáním našich zákazníků. Co nás pohání Láska k dobrým cukrářským výrobkům. Jemně se rozpouštějící polevy, čerstvá smetana a kvalitní máslo z regionu, cenná bourbon vanilka, vybrané nugáty, ručně vybírané středomořské mandle, nejjemnější Lübecker Edel-Marzipan, opatrně vařené ovocné želé, vybraná vína a žádné umělé konzervační látky nebo aroma. Náš cíl zůstává vždy stejný: Vytváření výjimečných kreací pro maximální potěšení.
Portfolio (3)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
... produkuje vyvážené hrozny, které zaručují dobrou konzervaci vín a jejich aromat v čase. S cílem respektovat ovocné aroma a mineralitu červených vín se vinařský pár rozhodl pro zrání výhradně v nerezových tancích a v hliněných nádobách. Pouze Chardonnays, vysazené ve výšce přes 380 m na severním svahu, dosahují plného potenciálu v sudech z francouzského dubu. V rámci potřeby obchodního rozvoje domaine hledá nezávislé obchodní zástupce specializované na víno, kteří by oslovili sektor CHR po celé Francii.
Portfolio (9)
Francie, Saulchery
...Tradice, potěšení a sdílení jsou hodnoty, které se dědí z otce na syna a které chce předávat. Rodina PIERRE dnes obhospodařuje 4,5 hektaru v údolí Marne, převážně osázených odrůdami Pinot Meunier a Chardonnay. Hlavní odrůdy jsou: - Chardonnay: Květinové, citrusové, někdy minerální tóny s jemností. - Pinot Noir: Hladkost a ovocnost, přinášející kulatost do směsi. - Pinot Meunier: Aroma červeného ovoce...
Portfolio (10)
Německo, Adelsdorf
...Finsko je domovem dlouhé tradice. Čerstvý losos připravovaný na otevřeném ohni. Výsledek: plamenem políbený, zlatohnědý Flammlachs. "Leumulohi" nazývají Finové svou finskou specialitu Flammlachs. Tajemství spočívá v jedinečné přípravě na cedrovém prkně přímo nad otevřeným ohněm. Tento zvláštní způsob přípravy činí rybu nejen šťavnatou a neuvěřitelně jemnou, ale také jí dodává typické sladko-kořeněné aroma díky olejům z cedrového dřeva. Jedinečný zážitek z grilování s nostalgickou atmosférou zve k příjemnému setkání s přáteli při světle ohně.
Francie, Rilly La Montagne
... teploty pro pomalou vinifikaci, kde mohou konečně promluvit první aroma. Vápencové sklepy pro zrání trvající více než tři roky, které postupně získávají složitější charakter každé Cuvée v trpělivém riddlingu šampaňského zcela ručně na dřevěných stolech.
... Apulii, kde mikroklima příznivé pro ekologickou produkci a cenné minerály a živiny přítomné v této půdě dodávají vínům opravdu jedinečnou chuť a aroma. Naším hlavním cílem je zachovat všechny přírodní charakteristiky vín, poznat a respektovat zemi, vybírat schopný a kompetentní personál a vyrábět podle ekologického systému.
Francie, La Teste-De-Buch
... horkých letních dnů. Na základě bazalky, královské byliny s antioxidačními a trávicími vlastnostmi, a vína, Olivier v „Esprit Basilic“ zachytil veškerou noblesu tohoto nápoje s jeho květinovými tóny spojenými s silou země. Spojení s vínem z jihozápadu, pocházejícím z vinic regionu Sauternes a Monbazillac, dodává tomuto slavnostnímu nápoji jemnost, svěžest a život. Sémillon a Sauvignon jsou dvě...
Portfolio (2)
Itálie, Montegrotto Terme
... dávkování produktu, stabilizační tlaková síť s dusíkem, měřiče litrů, mikro a makro okysličování, generátor páry pro čištění, automatické navíječe z nerezové oceli, tartrická stabilizace pomocí pryskyřice, balení, lepicí stroj, fóliovač pro palety, aroma pro oenologii, nerezové a pryskyřičné tanky, příslušenství z nerezové oceli, odvodňovací kanály, sběrače, revizní šachty, náhradní díly...
Belgie, Bruxelles
... firmami, které používají personalizované čokolády pro svou reklamu, marketing nebo jako vztahové dárky (pro klienty nebo zaměstnance). Komentované prohlídky (pouze na rezervaci) pro skupiny. O degustaci jsme také nezapomněli! Nabízíme také prohlídky s aktivní účastí návštěvníků, úvodní workshopy, degustace vína a čokolády (na rezervaci a cenovou nabídku).
Německo, Bremerhaven
... extraktu dodává nápoji typické bylinkové tóny s jemnou chutí vermutu. Aromatizovaný nápoj z nealkoholického vína - svařené víno Winterpunsch - byl vyroben z nealkoholického vína a hroznového moštu s přídavkem kořenového extraktu. Originální kombinace nealkoholického vína, červeného hroznového moštu a přírodního aroma extraktu dodává nápoji typické tóny hřebíčku a skořice s ovocnou chutí pomerančů. Prosím, nevařte, pouze ohřejte.
MAVAM je aromatizovaný koktejl z vinařských produktů vyrobený na bázi vína, s kontrolovaným kvašením. Je to šumivé víno s nízkým obsahem alkoholu (pouze 5,50 %). Odrůdy: Macabeo a Moscatel. V oblasti vůně má intenzivní aroma čerstvého tropického ovoce a citrusové tóny (glaciar) a broskve (vulcano). Je k dispozici ve třech různých variantách a barvách, spojených s kovovým efektem jemných bublinek. Velká svěžest, strukturované pozadí, jemná efervescence, která dodává jiný, sladký, veselý a ovocný charakter v chuti.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play