... macerace při 8 - 10 °C
Alkoholová fermentace
Macerace 3 až 5 týdnů
Malolaktická fermentace v sudech
Celková vinifikace na základě parcelního výběru, ruční píchání
Zrání: 10 až 14 měsíců, 30 % nových sudů
Složení: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
...
Dlouhá macerace po dobu 3 týdnů
Malolaktická fermentace v nádržích
Zrání v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců
CÉPAGE
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
POPIS
S krásnou jasnou rubínovou barvou, Château Lalande rouge odhaluje v nose lahodný buket červeného ovoce a kakaa, s tóny opraženého dřeva. Útok je jemný a kulatý, vyvíjí se na ovocné tóny a jemně zakulacené třísloviny. Velké víno ze Saint-Julien.
...Historie: Vinice o rozloze 12 hektarů Château Joanin Bécot se nachází v apelaci Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Disponuje velmi krásným terroirem složeným z jílovito-vápencových půd. Vinné révy jsou v průměru 40 let staré a sklízí se ručně.
Odrůdy: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc
Vinifikace: Nerezové tanky s termoregulací, parcelární výběr, ruční tlačení, macerace po dobu 35 dnů, malolaktická...
Objevte náš výběr božských červených, bílých, růžových a šumivých vín! Naším cílem je usnadnit spolupráci mezi francouzskými vinaři a národními i mezinárodními kupci. Založena v roce 2018, DIXVINS je váš B2B obchod, který nabízí online prodej vín a lihovin vyrobených ve Francii pro restauratéry, vinotéky a velkoobchodníky po celém světě. Pravidelně vám nabízíme časově omezené a tematické akce. Dík...
... množství barvy, chutí a tříslovin. Malolaktická fermentace a konečné míchání se provádí později v zimě. Tento ročník 2018 byl konkrétně zrán po dobu 5 let v betonových tancích před lahvováním.","Mourvèdre 15 %":"Mourvèdre 15 %","TASTING NOTES":"POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ","WINEMAKING":"VÝROBA VÍNA","GRAPE VARIETIES":"ODRŮDY HROZNŮ","Grenache 75 %":"Grenache 75 %","The wine has a deep red colour with orange...
...Saint-Georges-Saint-Emilion
Assembláž :
Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc
Potenciál k zrání :
Přibližně 10 let
Vinifikace :
Bio-ochrana na začátku sklizně. Kontrolovaná alkoholová fermentace při teplotě. Spontánní malolaktická fermentace. Velmi málo vzdušného remontáže pro koncentraci aromat.
... přesností s maximálním respektem k mikrobiálnímu životu. Fytosanitární ochrana je založena na pečlivém pozorování rostlin a vysoké reakčnosti.
Vendange: Ruční sklizeň v 20 kg prodyšných bednách. Hrozny jsou přísně tříděny na vinici, ve zlatém stádiu, a bez jakékoliv hniloby.
Vinifikace a zrání: Pneumatické lisování v několika fázích. Konec lisování je vyřazen. Fermentace: alkoholová a malolaktická probíhá v sudech o objemu 228l.
Cépage: 100 % chenin
Teplota podávání: 8-10 °C...
... (25% nových), kde probíhá celá alkoholová fermentace. Malolaktická fermentace není záměrně vyhledávána, aby se zachovala svěžest. Během 10 měsíců zrání na kvasnicích je víno pravidelně mícháno, aby získalo více těla. Tato práce "po burgundsku" dělá z této cuvée víno vhodné k archivaci.
Degustace: Pěkný kyselý nos s máslovými, opraženými a oříškovými tóny, štědrá a komplexní chuť, která se hodí ke všem přáním.
...CÉPAGEY: 100 % PINOT NOIR
VINIFIKACE: Částečná malolaktická fermentace. Zrání v suterénu po dobu 5 let.
SMĚS: 15 % vína z rezervy soléra perpetuální.
DOSÁŽENÍ: 10 g/l
DEGUSTACE: Tento cuvée čistého Pinot Noir nabízí aroma kombinující bílé květiny a citrusy. Útok na patře, kulatý a jemný, zaměřený na kompotové a vanilkové ovoce, odhaluje dřevité tóny na závěr. Tento šampaňské se vychutnává jako aperitiv a po celý průběh jídla.