... macerace při 8 - 10 °C
Alkoholová fermentace
Macerace 3 až 5 týdnů
Malolaktická fermentace v sudech
Celková vinifikace na základě parcelního výběru, ruční píchání
Zrání: 10 až 14 měsíců, 30 % nových sudů
Složení: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
...
Dlouhá macerace po dobu 3 týdnů
Malolaktická fermentace v nádržích
Zrání v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců
CÉPAGE
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
POPIS
S krásnou jasnou rubínovou barvou, Château Lalande rouge odhaluje v nose lahodný buket červeného ovoce a kakaa, s tóny opraženého dřeva. Útok je jemný a kulatý, vyvíjí se na ovocné tóny a jemně zakulacené třísloviny. Velké víno ze Saint-Julien.
...Historie: Vinice o rozloze 12 hektarů Château Joanin Bécot se nachází v apelaci Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Disponuje velmi krásným terroirem složeným z jílovito-vápencových půd. Vinné révy jsou v průměru 40 let staré a sklízí se ručně.
Odrůdy: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc
Vinifikace: Nerezové tanky s termoregulací, parcelární výběr, ruční tlačení, macerace po dobu 35 dnů, malolaktická...
Objevte náš výběr božských červených, bílých, růžových a šumivých vín! Naším cílem je usnadnit spolupráci mezi francouzskými vinaři a národními i mezinárodními kupci. Založena v roce 2018, DIXVINS je váš B2B obchod, který nabízí online prodej vín a lihovin vyrobených ve Francii pro restauratéry, vinotéky a velkoobchodníky po celém světě. Pravidelně vám nabízíme časově omezené a tematické akce. Dík...
... 1.500 l. Malolaktická fermentace v nových francouzských dubových sudech. Zrání na vlastních kalech po dobu 25 měsíců. V našem vinařství se prakticky nevykonává batonnage, protože ochrana proti oxidaci probíhá přirozeně s přibližně 5 cm kalu v každém sudu.
HODNOCENÍ CHUTI
Tiramisu - tóny kávy, smetany a kakaa. Silné, s dobře strukturovaným, zaobleným pocitem v ústech a dlouhotrvajícím závěrem. Rádo by obohatilo sbírku na mnoho let dopředu.
Odrůda: Tempranillo 100%
Podnož: Richter 110 a Chasela 41
Rok výsadby: 1982
Přibližná nadmořská výška: 537 metrů
Alkohol: 14,5º
Výroba: 987 lahví...
... množství barvy, chutí a tříslovin. Malolaktická fermentace a konečné míchání se provádí později v zimě. Tento ročník 2018 byl konkrétně zrán po dobu 5 let v betonových tancích před lahvováním.","Mourvèdre 15 %":"Mourvèdre 15 %","TASTING NOTES":"POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ","WINEMAKING":"VÝROBA VÍNA","GRAPE VARIETIES":"ODRŮDY HROZNŮ","Grenache 75 %":"Grenache 75 %","The wine has a deep red colour with orange...
...Saint-Georges-Saint-Emilion
Assembláž :
Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc
Potenciál k zrání :
Přibližně 10 let
Vinifikace :
Bio-ochrana na začátku sklizně. Kontrolovaná alkoholová fermentace při teplotě. Spontánní malolaktická fermentace. Velmi málo vzdušného remontáže pro koncentraci aromat.
... proběhla malolaktická fermentace.","ELABORACIÓN":"VÝROBA","Este vino ha sido elaborado a partir de una esmerada selección de parcelas de la variedad Verdejo que crecen en los terruños mejor adaptados a sus características vitícolas. Así se asegura una plena madurez con la que el varietal pule sus notas vegetales potenciando la fracción frutal.":"Toto víno bylo vyrobeno z pečlivě vybraných parcel odrůdy Verdejo, které rostou v nejlépe přizpůsobených terroirech pro jejich vinařské charakteristiky. Tím se zajišťuje plná zralost, díky které odrůda vylepšuje své vegetativní tóny a posiluje ovocnou složku."}...
...Fermentováno v nerezových tancích při kontrolované teplotě.
Vyrobeno z červených hroznů, Zinca d'Anfora Tinto, nebo z bílých hroznů, Zinca d'Anfora Blanco. Hrozny jsou ručně sbírány pozdě a fermentovány při konstantní teplotě 28 stupňů pro červené a 22 stupňů pro bílé.
Jakmile je alkoholová a malolaktická fermentace dokončena, víno se přelije do ručně vyráběných hliněných nádob, kde zraje, což mu dodává větší strukturu a umožňuje jeho aromatům vyvíjet se bez přidání dřeva.
... fermentací v ocelových nádržích s použitím vybraných kvasnic po dobu přibližně 10 dní při teplotě 24-26 °C a macerací na slupkách. Následuje konečné lisování s měkkými lisy a malolaktická fermentace v oceli. Víno zraje v barikových sudech z francouzského a amerického dubu po dobu 18 měsíců.
... přesností s maximálním respektem k mikrobiálnímu životu. Fytosanitární ochrana je založena na pečlivém pozorování rostlin a vysoké reakčnosti.
Vendange: Ruční sklizeň v 20 kg prodyšných bednách. Hrozny jsou přísně tříděny na vinici, ve zlatém stádiu, a bez jakékoliv hniloby.
Vinifikace a zrání: Pneumatické lisování v několika fázích. Konec lisování je vyřazen. Fermentace: alkoholová a malolaktická probíhá v sudech o objemu 228l.
Cépage: 100 % chenin
Teplota podávání: 8-10 °C...
... (25% nových), kde probíhá celá alkoholová fermentace. Malolaktická fermentace není záměrně vyhledávána, aby se zachovala svěžest. Během 10 měsíců zrání na kvasnicích je víno pravidelně mícháno, aby získalo více těla. Tato práce "po burgundsku" dělá z této cuvée víno vhodné k archivaci.
Degustace: Pěkný kyselý nos s máslovými, opraženými a oříškovými tóny, štědrá a komplexní chuť, která se hodí ke všem přáním.
...Naše vlastní víno privátní značky je vyrobeno z hroznů z našich 300 hektarových vinic v Olite, v Ribera Alta, Navarra, sklizených v optimální zralosti. Produkce těchto vinic nepřesahuje 5.000 Kg/Ha. Apelace D. O. NAVARRA Coupage Tempranillo 75%, Garnacha 18%, Cabernet-sauvignon 5%, Ostatní 2%. Sklizeno v polovině září, kdy jsou hrozny zbaveny stopek a umístěny do nerezových tanků při kontrolované teplotě na maceraci po dobu přibližně sedmi dnů. Malolaktická konverze a následné zrání v tancích, kde víno zůstává na kalech až do stabilizace a lahvování.
SKU:001-01...
...CÉPAGEY: 100 % PINOT NOIR
VINIFIKACE: Částečná malolaktická fermentace. Zrání v suterénu po dobu 5 let.
SMĚS: 15 % vína z rezervy soléra perpetuální.
DOSÁŽENÍ: 10 g/l
DEGUSTACE: Tento cuvée čistého Pinot Noir nabízí aroma kombinující bílé květiny a citrusy. Útok na patře, kulatý a jemný, zaměřený na kompotové a vanilkové ovoce, odhaluje dřevité tóny na závěr. Tento šampaňské se vychutnává jako aperitiv a po celý průběh jídla.