Itálie, Marmirolo
...W: 120 - 130. Mouka typu '00' získaná z vybraných italských a evropských zrn. Ideální pro rychlé těsto. Umožňuje získat křehké a chutné těsto. Doporučuje se pro všechny přípravy na bázi křehkého těsta: koláče, křehké sušenky, canestrelli a drobné cukrovinky, suché sušenky, oplatky. 10KG...
Portfolio (56)
Itálie, Bergamo
Francie, Collégien
...Model GM-400 umožňuje: - Tvarovat a plnit všechny vaše měkké těsta. (větrníky, makronky, pusinky…) stejně jako vaše tvrdá těsta. (sušenky, křehké koláčky, crumble…) - Vkládat vaše těsta do měkkých nebo pevných forem (madeleines, financiers…). - Vstřikovat vaše větrníky, éclairs… - Plnit vaše makronky, citronové koláče… - Naplnit vaše skleničky, skleněné nádoby nebo jiné receptory. A také: - Ušetřit čas a zvýšit pohodlí snížením náročnosti opakujících se úkolů. - Zajistit pravidelnější a kvalitnější výrobu.
Portfolio (15)
Itálie, Guardiagrele
...Polotovarný produkt pro křehké těsto, snadno použitelný, ideální pro klasické aplikace jako sušenky, koláče, tartaletky a křehké sušenky. Formát: 10 kg Dávkování: 100%...
Portfolio (91)
...Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
ufs.country_names.RU, Alekseevka
...Pro produkty, kde klíčovou roli v technologickém procesu a formování kvality konečného produktu hrají použité tukové suroviny (máslové sušenky, krémové polotovary, listové výrobky), byste měli zvolit specializované margaríny - produkty, které mají vysoce specializované spotřebitelské vlastnosti, jež zajišťují zlepšené kvalitativní charakteristiky hotového výrobku. Tato skupina zahrnuje margaríny pro listové těsto, křehké těsto a krémy. Pro výrobu produktů z křehkého těsta a muffinů jsou margaríny MT Ecopay ideální.
Portfolio (16)
Polsko, Brzozów
...Rýžová mouka je produkt bez lepku, má jemnou, neutrální chuť. Vzniká mletím rýže. V asijské kuchyni se používá denně k přípravě rýžových nudlí a rýžového papíru, který je později součástí známých jarních závitků. Protože mouka neobsahuje lepek, může být těsto po upečení příliš křehké, až pískové. Aby se tomu předešlo, například kombinujte rýžovou mouku s jinou moukou (např. bramborovou...
Portfolio (781)
Francie, Torcy Le Petit
... naší řady bezlepkových produktů. Bezpečnost a klid: Věnujeme zvláštní pozornost výběru a zabezpečení našich surovin, abychom mohli nabídnout vysoce kvalitní produkty zaručeně bez lepku. Formulace na míru bez lepku Příprava na chléb, křehké těsto, sušenky, palačinky, toastový chléb nebo pečivo, přizpůsobujeme se specifikacím našich klientů, abychom formulovali bezlepkové řešení odpovídající jejich požadavkům.
Portfolio (18)
Německo, Buxtehude
...Hirschhornsalz, také známý jako amonium nebo ABC-kypridlo, je silné kypridlo. Dříve se získával z jeleních parohů nebo z odpadů z rohů či kůže, což vysvětluje původ názvu. Hirschhornsalz je kypridlo na pečení. Používá se k uvolnění plochých pečiv, jako je např. křehké těsto, spekulatius nebo také perníčky. Není vhodný pro vysoké pečivo (např. koláče) a liší se od prášku do pečiva mimo jiné...
Portfolio (85)
Francie, Villeneuve Sur Lot
Francie, Montauroux
...Rotativy mají tu zvláštnost, že mají válec s formáty, do kterých se pod tlakem umístí těsto, aby vytvořilo vzor sušenky. Výhodou rotativy je, že na sušence můžeme psát, vytvářet dvourozměrné obrázky a dávat jí tvar, jaký chceme. Těsto, které se má použít, musí být křehké s určitou hladinou tuku. Naši odborníci budou k dispozici, aby vám pomohli při uvedení do provozu a pomohli vám najít nejlepší...
Portfolio (56)
Itálie, Martina Franca
Výroba kávy v kapslích a zrnech, bio bylinkové čaje pro pohodu a ovocné čaje, ženšen, čokoláda a cappuccino. Italské stroje na espresso a na instantní kávu. Školení pro italské espresso a latte art. Pugliese Pino má solidní praktické zkušenosti v laboratoři a v marketingovém řízení, s cílem propagovat italskou chuť ve světě, zdokonalil svou vášeň pro kávu a stal se odborníkem na senzorickou analýz...
Portfolio (5)
...Malé a lahodné křehké korpusy plněné meruňkovou marmeládou. Koláčky Forneria Veneziana jsou připravovány z MOUKY PŘIROZENĚ BEZ GLUTENU a bez použití deglutovaných mouk. V této verzi jsou také bez mléka a jeho derivátů. KŘEHKÉ TĚSTO je na bázi rýžové a pohankové mouky, kukuřičného a rýžového škrobu a vajec. Sladký nápad pro velké i malé, na jednoduchou a poctivou svačinu doma nebo ve škole, nebo na chutnou přestávku v kanceláři. Ideální na přenášení v tašce nebo batohu, také na výlet díky praktickým porcím po 40g. Dostupné také v dalších příchutích.
Portfolio (10)
Itálie, Schio
Easymac Srl vyrábí stroje pro potravinářský průmysl. Linky na laminaci: kompletní linky na chléb, pizzu a laminaci těsta s různými konfiguracemi podle vašich potřeb. Vhodné pro listové těsto, kynuté těsto a dánské těsto. Výrobní linky: naše pracovní stoly splňují potřeby řemeslné i průmyslové výroby. Je možné sestavit konfiguraci potřebnou pro požadovanou výrobu. Vhodné pro měkké těsto, křehké...
Portfolio (3)
Německo, Badenweiler
...Směs rýžové mouky pro křehké a listové těsto...
Portfolio (3)
Francie, Ham
... těsto 200 g čerstvého kozího sýra 4 vejce 200 ml tekuté smetany 1 lžíce nakrájené pažitky Sůl a pepř podle chuti Příprava: Předehřejte troubu na 180 °C (350 °F). Umístěte křehké těsto do koláčové formy a propíchněte ho vidličkou. Nadrobte čerstvý kozí sýr na dno koláče. Reference:AR805132 Ean13:3760306805132...
Portfolio (127)
Itálie, Catania
...Výběr mouk vyráběných Mulino Denti. Mouk s různými vlastnostmi pro různé potřeby. Křehké těsto, cukrářské výrobky a snídaně, velké kynuté výrobky. Mouka na neapolskou pizzu.
Portfolio (8)
...Ideální na švestkový koláč, cibulový koláč, smetanový koláč nebo pizzu. Ať už jde o kynuté těsto nebo křehké těsto, tento stabilní ocelový plech zajišťuje rovnoměrné pečení a vynikající zlatavou barvu. Koláč se doslova "vysype" a bude krásně křupavý. Vysoce kvalitní silikonově-pryskyřičná povrchová úprava s keramickým podílem zajišťuje dlouhou životnost! Stav: Nové...
Portfolio (7)
Španělsko, San Vicente Del Raspeig, Alicante
... gurmánské produkty. Piškotové pláty pro namáčení, piškotové pláty pro rolování, piškotové disky a další tvary, základy sušenek, brownie plát, základy pro cheesecake, křehké těsto, plát přírodního piškotu. Zaručujeme maximální kontrolu kvality. Disponujeme certifikáty bezpečnosti potravin IFS a BRC. Řídíme výrobu od přísného výběru surovin až po jejich výrobu podle nejpřísnějších norem bezpečnosti...
Portfolio (3)
Portugalsko, Sintra-Abrunheira
Dhc, která je na trhu od roku 1997, je společnost specializující se na obchod s potravinami: uzený losos, tuňák, treska, uzený mečoun, lososové ikry, ikry z lumpa, ančovičky, paštiky a foie gras z kachny, husy, bažanta a koroptve, kachní prsa, datle s slaninou, rilletes, listové těsto, křehké těsto, areáda, filo, brick, italské, řecké a španělské sýry, mozzarella, mascarpone, padano, parmezán...
Francie, St Clement Sur Valsonne
... modulární, což nám umožňuje aplikovat naše know-how na různé recepty: listové těsto, slané a sladké křehké těsto, těsto na buchty, což nám otevírá mnoho možností. Nabízíme: PRODUKTY VAL SOANNAN vám přinášejí velmi širokou paletu produktových řešení, která našim koncovým zákazníkům umožňuje pokrýt různé okamžiky jídla, prostřednictvím kvalitní, kulinářské a rozmanité nabídky produktů. Základy quiche, koláčů a slaných a sladkých koláčků, v různých rozměrech a aplikacích. Tato řada mražených syrových produktů připravených k naplnění profesionálem.
Belgie, Mol
Jan Gevers distribuuje více než deset tisíc produktů. Dodávají: margaríny, cukry, soli, ovocné konzervy v plechovkách, ovoce v kbelících, polotovary - těsto, listové těsto, křehké těsto, korpusy na koláče, sáčky na chléb, krabice na koláče, veškerý obalový materiál, cukrové dekorace, papírové dekorace, čokoládové dekorace, všechny moučné výrobky, zlepšovače chleba, mražené masné výrobky, zmrzlinu, mražené ovoce, mražené pečivo, mražené polotovary, mražené dezerty, všechny mléčné výrobky, kvasnice, vejce, rýžovou kaši, směs na zmrzlinu, všechny sušené plody, semena, ořechy atd....
Belgie, Ieper
... širokým sortimentem pro přípravu chutného jídla. S produktem z listového těsta nebo quiche základem rychle připravíte lahodný pokrm. Dezerty Pidy nabízí široký sortiment sladkých produktů. Absolutním hitem je naše křehké těsto. Také pro profiteroles jsme upravili naši recepturu, což nám umožnilo dosáhnout chutných a rovnoměrných produktů. Mražené Pidy má také široký sortiment mražených produktů. Jako trendsetter Pidy vyvinul "předpečené" koláčky. To je polovičně upečený koláček z křehkého těsta, který má pouze výhody.
Itálie, Thiene
Výrobce strojů pro potravinářský průmysl. Konkrétně naše společnost vyrábí formovače (malé, střední a velké produkce) vhodné pro jakýkoli typ těsta (křehké těsto, šlehané křehké těsto, měkké těsto, bezlepkové těsto, těsto s mandlemi nebo jakoukoli jinou přísadou).
Portfolio (1)
Francie, ST BARTHELEMY DE BUSSIERE
DUFOUR INDUSTRIE je společnost specializující se na hotové pečivo k plnění. DUFOUR INDUSTRIE vám nabízí kompletní a rozmanitou řadu dehydratovaných produktů: větrníky, babas, listové těsto, křehké koláče, genoise a pusinky.
Pekařské výrobky - Předvařené polotovary Mražené výrobky k kynutí Kynuté a listové výrobky Sfogliatelle - Křehké těsto - Smažené...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play