... fermentace v tancích.
Zrání: 60% v sudech, 25% v nerezových tancích a 15% v amforách.
Degustace: Granátová barva s krásnou intenzitou, vůně s tóny černého rybízu, fialky, doplněná mentolovými nádechy, krásná aromatická komplexnost.
Gurmánský, s velkým kulatostí a sladkostí, jemné, sametové a elegantní třísloviny, aroma červeného a černého ovoce s krásnou svěžestí.
... macerace při 8 - 10 °C
Alkoholová fermentace
Macerace 3 až 5 týdnů
Malolaktickáfermentace v sudech
Celková vinifikace na základě parcelního výběru, ruční píchání
Zrání: 10 až 14 měsíců, 30 % nových sudů
Složení: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
... kvašení po dobu 3 týdnů
Malolaktickáfermentace v tancích
Zrání v francouzských dubových sudech po dobu 12 měsíců
ODRŮDY HROZNŮ
50% Cabernet Sauvignon
50% Merlot
POPIS
S jasnou granátovou barvou, červené víno Château Lalande odhaluje okouzlující buket červeného ovoce a kakaa na nose, s tóny opáleného dřeva. Patro se otevírá hladkým a kulatým útokem, vyvíjejícím se do ovocných tónů s jemně změkčenými tříslovinami. Velkolepé víno ze Saint-Julien.
...{"Dégustation":"Degustace\nLehký, velmi originální víno, snadno pitelné, s výraznými tóny rybízu. V chuti svěžest přináší Persan.\n\nVinification\nMacerace po dobu 15 dnů, poté jemné lisování po dobu 3 hodin. V nádrži probíhá malolaktickáfermentace. Zrání na jemných kalech po dobu 12 měsíců ve starém sudu.\n\nAccord met-vin: uzeniny, grilované maso\nRada enologa: podávat mezi 14 a 16 °C\nAlkohol: 11,5 °\nDoba zrání: 5 až 10 let\nBalení: Karton po 6 lahvích o objemu 75 cl\nDomaine: Claude Quenard et Fils\nAppellation: Vin de Savoie\nKultura: Biodynamika\nLabel: Appellation d'Origine Contrôlée"}...
...Saint-Georges-Saint-Emilion
Assembláž :
Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc
Potenciál k zrání :
Přibližně 10 let
Vinifikace :
Bio-ochrana na začátku sklizně. Kontrolovaná alkoholová fermentace při teplotě. Spontánní malolaktickáfermentace. Velmi málo vzdušného remontáže pro koncentraci aromat.
... proběhla malolaktickáfermentace.","ELABORACIÓN":"VÝROBA","Este vino ha sido elaborado a partir de una esmerada selección de parcelas de la variedad Verdejo que crecen en los terruños mejor adaptados a sus características vitícolas. Así se asegura una plena madurez con la que el varietal pule sus notas vegetales potenciando la fracción frutal.":"Toto víno bylo vyrobeno z pečlivě vybraných parcel odrůdy Verdejo, které rostou v nejlépe přizpůsobených terroirech pro jejich vinařské charakteristiky. Tím se zajišťuje plná zralost, díky které odrůda vylepšuje své vegetativní tóny a posiluje ovocnou složku."}...
...{"Winery":"Fattoria Mancini","Designation":"Colli Pesaresi DOC Roncaglia","Volume":"75 cl","Ageing":"Čtyři měsíce v tanku na jemných kalech; mikrofiltrace před plněním do lahví.","Region":"Itálie – Marche","Alcohol Content":"12,5%","Variety":"100% Albanella","Vinification":"Hrozny byly lisovány v celých trsech při 9 °C; mošt byl extrahován do 55 % hmotnosti hroznů. Mošt byl studeně usazen po dobu 24 hodin. Fermentace probíhala v teplotně řízených tancích až do maximální teploty 18 °C. Malolaktickáfermentace nebyla provedena."}...
...Fermentováno v nerezových tancích při kontrolované teplotě.
Vyrobeno z červených hroznů, Zinca d'Anfora Tinto, nebo z bílých hroznů, Zinca d'Anfora Blanco. Hrozny jsou ručně sbírány pozdě a fermentovány při konstantní teplotě 28 stupňů pro červené a 22 stupňů pro bílé.
Jakmile je alkoholová a malolaktickáfermentace dokončena, víno se přelije do ručně vyráběných hliněných nádob, kde zraje, což mu dodává větší strukturu a umožňuje jeho aromatům vyvíjet se bez přidání dřeva.
... fermentace, blokovaná malolaktickáfermentace. Tradiční vinifikace v nerezových tancích, kontrolované teploty. Obsah alkoholu 12,5 % obj. Alergeny (sulfity) Obsahuje sulfity. Toto růžové víno je ideální pro jídla s přáteli, jako doprovod k grilovaným pokrmům a zeleninovým tians.
... fermentací v ocelových nádržích s použitím vybraných kvasnic po dobu přibližně 10 dní při teplotě 24-26 °C a macerací na slupkách. Následuje konečné lisování s měkkými lisy a malolaktickáfermentace v oceli. Víno zraje v barikových sudech z francouzského a amerického dubu po dobu 18 měsíců.
... přesností s maximálním respektem k mikrobiálnímu životu. Fytosanitární ochrana je založena na pečlivém pozorování rostlin a vysoké reakčnosti.
Vendange: Ruční sklizeň v 20 kg prodyšných bednách. Hrozny jsou přísně tříděny na vinici, ve zlatém stádiu, a bez jakékoliv hniloby.
Vinifikace a zrání: Pneumatické lisování v několika fázích. Konec lisování je vyřazen. Fermentace: alkoholová a malolaktická probíhá v sudech o objemu 228l.
Cépage: 100 % chenin
Teplota podávání: 8-10 °C...
...Vyrobeno z nejlepších hroznů Tempranillo, vybraných z našich nejstarších vinic, ručně sbíraných v malých bednách a tříděných na třídicím stole.
Malolaktickáfermentace a další zrání po dobu 24 měsíců v nových francouzských dubových sudech.
Nakonec víno zůstává alespoň 12 měsíců v láhvi, než je prodáno.
Láhev: 0,75L
Magnum láhev: 1,75L...
... (25% nových), kde probíhá celá alkoholová fermentace. Malolaktickáfermentace není záměrně vyhledávána, aby se zachovala svěžest. Během 10 měsíců zrání na kvasnicích je víno pravidelně mícháno, aby získalo více těla. Tato práce "po burgundsku" dělá z této cuvée víno vhodné k archivaci.
Degustace: Pěkný kyselý nos s máslovými, opraženými a oříškovými tóny, štědrá a komplexní chuť, která se hodí ke všem přáním.
...{"CÉPAGES":"ODRŮDY\nChardonnay 100%\n\nVINIFIKACE\nPo sklizni hroznů a jejich lisování probíhá alkoholová fermentace přirozeně s použitím místních kvasinek: 30 % v dubových sudech a 70 % v termoregulačních nerezových tancích. Tento dlouhý a přirozený proces dodá vínu větší komplexnost. Malolaktickáfermentace probíhá také přirozeně. Zrání trvá přibližně 12 měsíců a probíhá stejně jako fermentace...
...Vinifikace probíhala s velkou jednoduchostí a minimálními zásahy: čerstvé hrozny ve svém ideálním stavu zralosti, sbírané ručně do 20 kg beden, byly přepraveny do vinařství, kde prošly pečlivým ručním výběrem, odstopkováním a jemným drcením. Bez lisování putovaly přímo do nových sudů z francouzského dubu, kde proběhla alkoholová a malolaktickáfermentace a následně zrály dalších 24 měsíců...
...CÉPAGEY: 100 % PINOT NOIR
VINIFIKACE: Částečná malolaktickáfermentace. Zrání v suterénu po dobu 5 let.
SMĚS: 15 % vína z rezervy soléra perpetuální.
DOSÁŽENÍ: 10 g/l
DEGUSTACE: Tento cuvée čistého Pinot Noir nabízí aroma kombinující bílé květiny a citrusy. Útok na patře, kulatý a jemný, zaměřený na kompotové a vanilkové ovoce, odhaluje dřevité tóny na závěr. Tento šampaňské se vychutnává jako aperitiv a po celý průběh jídla.