...Zúčastněte se našich exkluzivních degustací, kde si můžete vychutnat naše nejlepší vína z Bordeaux a naučit se umění degustace.
Portfolio (15)
... jílovito-vápencové a písčito-štěrkové půdě, která umožňuje révám, jejichž průměrný věk je 38 let, plně se rozvinout. VINIFIKACE Tradiční v nerezových nádržích s řízenou teplotou, zrající v nových dubových sudech po třetinách. CÉPAGES 60% Cabernet Sauvignon 30% Merlot 6% Petit Verdot 4% Cabernet Franc DÉGUSTACE Barva granátová s rubínovým okrajem. Nos s opraženými tóny, s arómami sladkých koření, fíků a zralého černého ovoce.
Portfolio (96)
Francie, Bordeaux
...Komentář 28 hektarů vinic Markýze de Saint-Estèphe se nachází v srdci apelace Saint-Estèphe. Apelace se pyšní výjimečným terroirem. Tyto štěrkové půdy, nejvyšší v Médocu, ale také nejvíce jílovité ze všech obecních terroirů, charakterizované rozmanitostí složení svých vrstev, dodávají vínům jejich typičnost. Degustace Krásná barva hluboké červené. Vůně zralého ovoce, mírně kořeněná, jemná...
Portfolio (93)
...Cépage : Vermentinu 20 let 25 hl/hec 6 500 bottle. Sklizeň : ranní a ruční Vinifikace : Přímé lisování bez síry / Studené usazení 48h00 / Kvasení a fermentace 14-15°C Zrání na jemných kalech 6 měsíců při přirozených teplotách. Filtrace, mírné síření a plnění do lahví. Plnění do lahví na jaře. Degustace : - Světlá žlutá barva ; - Intenzivní aromatika charakterizovaná bílým ovocem a žlutými květy maquis ; - Živá, kulatá a napjatá chuť. Retrolfakce v harmonii s nosem.
Portfolio (5)
Francie, Rennes
...terdézom] je lehké a vyvážené bio bílé víno. Je snadné na objevování, dokonale se hodí pro široké publikum. "Je to víno, které si rádi vychutnáváme." Degustace Toto víno má krásnou zlatou barvu s buketem exotického ovoce. Čerstvost v ústech a jemná rovnováha mezi kyselostí a sladkostí. Balení 3 litry...
Portfolio (7)
Francie, Saint-Bris-Le-Vineux
... terroirů Burgundska. Vinifikace a zrání: pouze nejlepší šťávy z lisování jsou vybírány a vinifikovány odděleně. Zrání v nerezových tancích po dobu přibližně 10 měsíců, poté zráni na latích více než 5 let a degoržování. Degustace Teplota podávání mezi 10° a 12 °C. Víno pro oslavy, také jemně doprovází rafinovanou kuchyni.
Portfolio (60)
Francie, Bordeaux
... purpurovou barvu s velmi krásným leskem. První vůně, velmi slibná, je bohatá a expresivní. Odhaluje tóny černého rybízu a třešní, které se mísí s aroma cedru a koření. Chuť je lahodná a texturovaná, podtržená zralými a krémovými tříslovinami. Dlouhý a masitý závěr, umocněný tóny světlého tabáku a mentolu, dokončuje dokonalou harmonii tohoto vína.
Portfolio (43)
Francie, Paris
... francouzská vína. Vylepšete si zážitek o talíř sýrů nebo uzenin, které si můžete vychutnat při popíjení. - Ochutnejte šest vín z různých regionů Francie, jako jsou Bordeaux, Sancerre a šampaňské - Naučte se nejlepší techniky degustace od svého odborného průvodce - Objevte, jak se šampaňské vyrábí a co ho činí tak výjimečným - Vychutnejte si francouzské sýry a kvalitní uzeniny k doplnění vašeho vína (pokud je tato možnost vybrána)...
Portfolio (17)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
... oříšků se skutečně mísí s tóny zralého ovoce (broskev, hruška) a končí na finále evokujícím bílé květiny. Bublinky jsou velmi jemné a přenášejí nás do velkého okamžiku degustace. Úžasné, jednoduše! Vinařství: Dům Pertois-Moriset se nachází v Mesnil-sur-Oger, v srdci Côte des Blancs. Vytvořil ho Yves Pertois a Janine Moriset v roce 1951, rodinné vinařství dnes řídí Cécile, vnučka těchto dvou, po...
Portfolio (321)
Francie, Le Puy Ste Reparade
...ODRŮDY HROZNŮ Syrah 60 % - Cabernet Sauvignon 30 % a Grenache 10 %. DEGUSTACE VÍNA Nos je výrazný, s krásnou, velmi jemnou bílou květinovou vůní. Pálenka je kulatá, silná a vyvážená s intenzivními aromaty červeného ovoce.
Portfolio (17)
Francie, Caudiès De Fenouillèdes
...Cépage : 100% Muscat d'Alexandrie Elaboration : Macerace slupek po dobu 10 měsíců v nádobě, poté lisování a zrání po dobu 2 měsíců ve stejné nádobě, především pro přirozené vyjasnění. Komentáře k degustaci : Intenzivní tóny kandovaných citrusů a liči vás ohromí a svěžest tohoto suchého vína vás překvapí. Teplota degustace : 12°C.
Portfolio (9)
Francie, Caromb
...Cépage: Překvapení vinaře Věk vinic: 3 až 50 let Terroir: Jílovito-vápencové Sklizeň: Strojová Degustace: • Barva: světlá • 1. nos: Bílá květina • 2. nos: Bílé ovoce • V chuti: Čerstvé a kulaté s minerálním závěrem, aroma meruněk • Průměrná délka chuti (5/6) Doporučení k jídlu: • Ryby, mořské plody, aperitivy…. Zrání: 2 až 3 roky Vinifikace: Odstopkování/roztloukání, poté lisování a usazování, nakonec vinifikace při nízké teplotě (16°C). 2 týdny vinifikace, poté zrání na jemných kalech během zimy. Nakonec filtrace před plněním do lahví s inertizací.
Portfolio (4)
Francie, Mazion
...Jemná a elegantní vůně se otevírá na tóny kandovaného broskvového ovoce. Chuť je dominována ovocem. DOPORUČENÍ A OKAMŽIKY DEGUSTACE: Aroma tohoto nápoje se velmi dobře hodí k caviaru; jako aperitiv, po večeři s dortem; během noci pro vaše oslavy; v nočním klubu nebo pro všechny velké události s rodinou nebo v práci. Podávejte při teplotě kolem 8°C. OZNAČENÍ CEE: AROMATIZOVANÝ NÁPOJ NA BÁZI VÍNA INGREDIENCE: ŠUMIVÝ CHARDONNAY, LIKÉR Z BROSKEV + ZLATO E175...
Portfolio (11)
SAS 007BUSINESS PRAGEN je multioborová společnost založená v roce 2016, se sídlem v Paříži a vedená "Princeznou Aggeex HUTIN", prezidentkou a zakladatelkou / umělkyní a právničkou. Vynikající a vzácná dynamika a kreativita, má devět národních a mezinárodních ocenění. Unikátní BUSINESS MODEL: VÝJIMEČNÉ, RARE A ORIGINÁLNÍ ZJEDNODUŠENÉ FRANCHISY PRAGEN a ty od partnerů PRAGEN; "made in FRANCE" inspir...
Portfolio (21)
Francie, Duravel
...Bez přidaných síranů, bez vinařských přísad a bez pretencí! Nihil je čistý Cahors, zdravý, 100% Malbec a 100% biologický díky revoluční zemědělské technologii (Technologie Marcela Mezy). Nihil, latinské slovo znamenající "Nic", vděčí za své jméno své velmi nízké přirozené přítomnosti síranů, téměř nulové, tedy 6 mg na litr. Jedinečné víno, které je třeba ochutnat bez otálení! Doufáme, že jeho degustace vám přinese pouze obrovské potěšení. Na soutěži Amphore 2021 v Paříži (mezinárodní soutěž biologických vín v přechodu) byla naše cuvée Nihil 2020 oceněna stříbrnou medailí!
Portfolio (7)
Francie, Saint-Vérand
... Vinifikace: Sklizeň: ruční. Metoda: tradiční Beaujolais, semi-karbonická, v celých hroznech. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v nádobě. Degustace: Víno, které je snadno rozpoznatelné. Krásná purpurová barva. Nos s velmi typickými vůněmi fialky a pižma. Na patře je víno plné a jemné. Dojezd je dlouhý a intenzivně ovocný.
Portfolio (18)
Francie, Fraisse Des Corbieres
...1555 REINASCITA Rouge 75cl za 12,4 €/l Degustace přináší příjemný pocit neznáma, objevování chutí. Tato spíše atypická směs dodává tomuto červenému vínu organoleptickou komplexnost, která potěší i ty nejzvědavější. Víno Renaissance na bázi červeného vína, oslazené medem z garrigue a cukrem, přirozeně aromatizované hruškou s černým pepřem a šalvějí. Tento nápoj se svou etiketou v 360° je poctou uměleckému a kulturnímu hnutí renesance ve Francii. Přenáší okázalost, krásu a jemnost, jak vizuální, tak chuťovou.
Portfolio (10)
Francie, Soing-En-Sologne
...Degustace: Pěkná zlatá barva s nádechem stříbra. Vůně odhaluje mnoho jemnosti s tóny bílých květin, meruněk a citrusů. Chuť je vyvážená, plná, kulatá, smyslná s jemně kyselým závěrem. Domaine: CHÂTEAU DU DONJON Appellation: IGP COTEAUX DE PEYRIAC Region: LANGUEDOC ROUSSILLON Barva: Bílá Odrůdy: Colombard, Sauvignon Způsob pěstování: Řízené zemědělství Objem: 75cl Hmotnost: 1 kg Charakter: Suché Ročník: 2020...
Portfolio (100)
Francie, La Cadière-D'azur
...Biologická kultura. Ručně sbírané hrozny v bednách. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulační nerezové nádrži. Zrání v termoregulační nerezové nádrži, lehká filtrace, tradiční korková zátka, zrání na kalech. DEGUSTACE OČI: Barva žlutá, intenzivní. NOS: Aromatický, živý, vůně bílých květin, bohaté citrusové aroma. CHUŤ: Harmonická, bohatá, plná, tóny bílých květin, dobrá intenzita, dobrá perzistence. Odrůdy: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Objem: 75 cl...
Portfolio (8)
Francie, PARIS
...Tento výjimečný rosé s lehkou a intenzivní perlivostí ustupuje jasnému a světlému rosé. Velmi aromatické v nose s tóny sušených švestek a černého ovoce jemně propletenými s lékořicí, jeho struktura v ústech je živá a velmi jemná. Jeho krémový charakter a mandarinkový závěr vám poskytnou krásnou perzistenci na konci degustace. Ideální společník při jídle na bázi telecího masa nebo sushi či tuňáka. 93 % Pinot Noir a 7 % šampaňské červené víno. Stříbrná medaile na světovém festivalu rosé 2013.
Portfolio (4)
Francie, Boulogne-Billancourt
...Maxime Blin zapisuje DNA svého terroiru a odrůd do srdce každého ze svých perlivých kreací. Nacházející se v departementu Marne, pouhých 10 km od Reims, historický region nabízí chladné klima vhodné pro výrobu jemných a minerálních vín. Sortiment Maxime Blin, jemně aromatický a nezapomenutelný, slibuje nezapomenutelný zážitek z degustace. Po 36 měsících zrání Cuvée Grande Tradition NV, složené z...
Portfolio (10)
Francie, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vinifikace: Přímé lisování, statické usazování a fermentace v nerezových tancích při 14" / 16" po dobu 15 až 20 dnů, poté zrání na jemných kalech až do lahvování Degustace: Barva světle žlutá a jasná, Nos nabízí aroma čerstvého ovoce, citronového a exotického, stejně jako krásné květinové tóny. Živý a svěží v ústech, typičnost muscatu je dominantní v závěru. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Portfolio (8)
Francie, Roche La Moliere
... nerezových tancích. Zrání : 18/24 měsíců Dosážení : 6 g/l Lahve : 0,75 l / 0,375 l Degustace : Jasná barva, růžovo-oranžový odstín, jemné náznaky jahod a lesních plodů. Oslavný letní šampaňský, který se hodí jako aperitiv nebo k jakékoli jiné příležitosti. Pro plné vychutnání jeho komplexity podávejte mezi 8° C a 10° C.
Odpovídající produkty
Rosé Brut
Rosé Brut
Další produkty
Bílý Brut
Bílý Brut
Portfolio (3)
Francie, Auxerre
...DÉGUSTACE: Tento šampaňský víno se pyšní jasně žlutou barvou se zlatými odlesky. Jeho perlení je jemné, podpořené mnoha řetízky drobných bublinek. Vůně je komplexní s množstvím aromat, která se vyvíjejí ve sklenici. Připomíná tóny bílého ovoce, poté citrusové nádechy podtržené jemným kouřem. Na patře víno odhaluje dokonalou rovnováhu mezi minerální a slanou svěžestí a aromatickou zralostí. Najdeme zde několik jemných tónů koření a bílého ovoce, podtržených citronovým závěrem. Odrůda: Chardonnay Pinot noir...
Portfolio (190)
Francie, Toulon
...Vyvážte svůj krevní tlak a získejte zpět svou pohodu při vychutnávání vaší infuze složené převážně z olivových listů! 100% přírodní Ideální pro zdraví Francouzská výroba 100 g netto Složení: olivový list (40 g), list jasanu (25 g), list meduňky (20 g), list červeného vína (15 g) Doporučení k použití: Nalijte 2,5 gramu směsi do ½ litru vroucí vody Zakryjte Nechte louhovat 10 až 15 minut Přeceďte Pijte tuto přípravu během dne.
Portfolio (191)
Francie, Lys Haut Layon
...Terroir: Hlinito-písečný půdní typ na břidlicích Situace: Haut layon Hrozny jsou sklizeny ručně po jednotlivých výběrech. Vinifikace Alkoholová fermentace probíhá v sudech a zrání trvá 18 měsíců v sudech. Zbytkový cukr: 210 g/litr Alkohol: 12,5 Degustace při teplotě mezi 10 a 12 °C Nos: Žlutý Nos: Tóny kdoulí Chuť: Sušené ovoce, kdoule s bohatým závěrem Potenciál zrání: 20 let Vyváženost...
Portfolio (43)
Francie, Saint Cannat
...VINIFIKACE Přímé lisování a fermentace s kontrolou teploty – míchání kvasnic na konci fermentace. DEGUSTACE Světle žlutá barva se zelenými odlesky. V chuti se objevují aroma citrusů (citron, pomelo) a vůně rostlin (buxus, jasmín). Ideální jako aperitiv, k salátům nebo k grilovaným rybám. Toto víno se ideálně podává při teplotě mezi 8 °C a 10 °C.
Portfolio (46)
...Degustace: Krásná intenzita, hluboká rubínová barva. Aromata červeného ovoce (třešně, jahody), s rostlinnými a kořeněnými nuancemi. Hladké a ovocné. Hedvábná a intenzivní harmonie. IGP OC: Merlot...
Portfolio (3)
Francie, Les Riceys
...CÉPAGEY: 100 % PINOT NOIR VINIFIKACE: Částečná malolaktická fermentace. Zrání v suterénu po dobu 5 let. SMĚS: 15 % vína z rezervy soléra perpetuální. DOSÁŽENÍ: 10 g/l DEGUSTACE: Tento cuvée čistého Pinot Noir nabízí aroma kombinující bílé květiny a citrusy. Útok na patře, kulatý a jemný, zaměřený na kompotové a vanilkové ovoce, odhaluje dřevité tóny na závěr. Tento šampaňské se vychutnává jako aperitiv a po celý průběh jídla.
Portfolio (9)
Francie, Pantin
... jako aperitiv a k ústřicím z Bassin d'Arcachon. 60% Sauvignon Blanc, 35% Sauvignon Gris, 5% Sémillon. Degustace: Na patře se hned na začátku objevuje aromatický, koncentrovaný, plný a dokonale vyvážený Sauvignon. Ovocné a minerální, tento ročník se skvěle hodí k korýšům, ale také k jemným rybám a sýrům. Tento ročník 2014 získal dvě medaile, stejně jako cenu za potěšení v průvodci víny a autentickými terroiry Stříbrná medaile na Všeobecné zemědělské soutěži v Paříži Stříbrná medaile na soutěži Bordeaux Vins d'Aquitaine. - Des...
Portfolio (102)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play